* Fra Mornas til Burg St. Marie *
(ved Langres)
 

Side 49

Efter et par døgn i "sikkerhed" for stormen her, er det nu - endelig - for alvor  hjemad . . ( ja - det har vi jo været længe efterhånden nu - FOR længe) så egentlig er det lidt "spændende" at se om vi har mere i vente - eller vi kan køre "glat igennem" resten af vejen?? og ikke flere forsinkelser - så kan vi være hjemme om få dage ::
JA - glat - det blev det :-)) 
Mens Bent afregner (en ACSI-plads) tager jeg lige et par billeder herfra - det er første gang  - p.g.a. stormen - jeg bevæger mig rundt  udenfor her. .
Om sommeren er den sikkert en god skyggefuld plads - med et lille "vandland" - ( Rutchebane ) som nok kan glæde sommergæster i alle aldre :-)
Vi ved jo vi vil få mails fra medcampister om steder - pladser o.a. så her er lidt fotos - den gule bygning er servicebygning - fotograferet nedefra - og oppe fra ..
Pladsen er ret "bakket" - er lavet lige som i terrasser - i  3 - 4 etager Så er vi så på vej mod Bommen -
så skal gennem den lille by -som vi gerne vender tilbage til en anden gang -  jeg VIL jo gerne op og se Borgen - denne gang var jeg MEGET tæt på - men NÆSTE gang :-)) !!
den første del af turen foregik på Landevej - Rhône følger os meget lang tid (eller er det os der følger den..? :-))
dette billede er KUN taget p.g.a den hvide lastvogn/Kassevogn  - for det har vi ALDRIG set før (selvom man ofte ser mange "pudsige" ting på rejserne - men denne - ??
Først "Forvognen" - Så en stor hænger efter - og efter den endnu en hænger - altså "Bil med hænger - på hænger" ??  hmm .. ?!!  ja - jeg har aldrig set det før . .:-)

Frankrig er - synes vi - et flot Land - masse historie - "storhed" -  hvert område, sit særkende - og vi  har KUN mødt venlige og rare og MEGET hjælpsomme Franskmænd :-)

på vej opad anes endnu lidt Sne - der bekræfter at der bare "ER koldt på toppen" :-)
Synes der er så mange gode motiver i både Byer - og i landskabet - som jeg bare MÅ  ha´ med mig (dette kan ses NU - senere på foråret er det jo "væk")
Rhóne ligger for vore fødder - ved Lyon - som vi jo er begyndt at køre uden om på vej ud og hjem . .!!

Denne vinters vejr har været rent af lave i hele Europa - med bl.a en masse nedbør - kommer der mere - ja - så får vi brug for Amfibiekøretøjer - Rhóne er nu fyldt HELT op

 
sådan et lille "Husmandssted"  - i køligt gråt Forår - ja - det er et motiv jeg bare ikke kan stå for :-)
Ruten uden om Lyon - vi er igen nået til den "Clips" som vi også tog på turen ned i vinter (sidste år er det nu) :-))

Mon det er symbol for hvad byen er kendt for.  .?  Ved nogen om det, hører jeg gerne!
(Jeps - hvad har man venner til..? :-) ved nu det er en "Stemmegaffel" - (Tak Bea:-))

Så er vi igennem - og "har ikke så langt igen"  - altså at køre :-))
i den lille by passerer vi et lille "Romantisk Håndværkertilbud"
Ja - det går jo "op og ned ad bakke" her i livet . . .  (igen glæder jeg mig over vores nye Bremser :-)   )

Vi har overnattet på denne plads (som igen er en ACSI) en del gange - har også vist forskellige billeder fra området - nyder at komme her - et smukt naturområde -

Pladsen, som vi kalder "Rondellerne" fordi de er inddelt i runde Parceller  - hedder : "Hirondelles" - og betyder "Svalerne" - er en lille hyggelig privatejet landligt beliggende familieplads - som campingpladser var engang - Ro - Natur - Dyr - både de vilde og dem der hører til familiens dyrehold - og så ligger den altså nemt at komme til/fra på vej syd eller nord - vinteråben - den er billige (som sagt en ACSI) med Bad og Internet inkl. ..
 

Tilbage til side 48

videre til side 50      

 
Til Vinter-index 2013