* Endelig videre *
 

Side 47

"At starte dagen med et smil" kan ofte være en god øvelse .-)  for tænk nu hvis der ikke bliver mere at smile af den dag . .?? 
Jamen - beklager virkelig - det har været en hård uge hvor jeg har været fokuseret på Bil - "dimser" - værksted - o,s,v - så jeg har helt glemt "dagens bølge" - og da jeg jo ved der er nogen der forventer den :-)) ja - så må jeg råde bod på forglemmelsen ved at starte denne side med "dagens bølge" - og håbe på tilgivelse :-)))
(godt jeg startede dagen med et smil :-))  )

Campingvognen er kørt i stilling - lige klar til at springe på Bilen når Bent får den vendt :-) Vi har takket af med gode venner (vemodigt - men glædeligt at vi skal ses når vi er hjemme - også vore gode genboer her - Danskere - også i Autocampere - fik vi sagt Farvel til - og snart var vi ude af Pladsen for denne gang - og igen ude på den omtalte lange og smalle vej ned mod byen Vilanova . .  den jeg "ikke synes er SÅ god at cykle på" - og det synes jeg altså STADIG ikke den er - !! :-))

stadig på vej nedad - og Havet foran os - (der ER altså langt til By og strand) :-))  men vi drejer fra før vi når byen - for vi skal jo op mod Barcelona - ja - op mod Pyrenæerne nu

skiltning ved tunnellen "giv agt - arbejdende personer" (der er bare aldrig et øje :-) flot tur - som jeg har vist mange gange - fra tidligere rejser
da vi nåede ind omkrig Barcelona kørte vi denne gang en anden vej end vi plejer . vi kører jo aldrig "op over" - på det gratis stykke motorvej - men altid "neden om" - gennem tunnellerne - men vi ved at mange også kører helt "neden om" - omkring Havnen - så den vej prøver vi så i dag.
På billedet til højre anes "byggeri" på HELE på toppen af det lille Bjerg - fra højre til venstre - samt ned af siderne - og på afstand var det naturligvis lejligheder der var der -
Og der var bare RIGTIG mange. . !!
Næhh..?? - lejligheder/små huse ..??- nej, det er da vis. . ?? og så dog .??  næh - det kan det ikke være ikke SÅ stort område og dog - alligevel .? tror da det ER en kirkegård?!
og så alligevel ??? . .  nej . !!!.  og joh . . ??
JO - det ER en Kirkegård - på HELE Bjergtoppen - og siderne ned - fantastisk !! - mon det er en "særlig" fra Borgerkrigen - eller "bare" en alm. kirkegård i en storby ?!
Ved det ikke - vi har ikke været denne vej før - men kommer på disse kanter end anden gang (UDEN campingvogn) så vil jeg da se nærmere på. . .

Dette er jo kun et lille udpluk i "forbifarten" - men der ses tydeligt alle 3 slags gravsteder her (Måske der er nogen af jer læsere der kender den.? så hører vi gerne om det. ?!

vi fortsætter - og nu er jeg næsten sikker på vi er nær ved området - omkring Montjuic?!
Ja - men - ???  Hvor de kommer fra - hvor de skal hen - og udsigten derfra - det er så ikke liiige dét jeg kommer op for at undersøge . . (for mig er dette HELT vildt :-))
Så hellere i bil fra den ene side til den anden - og retur :-))
vi når også lige at hilse på Columbus - ham kender vi jo fra tidligere og snart er vi igennem - og "ude på den anden side" af byen
vi fortsætter stadig langs kysten op
Himlen ser flere steder truende ud - men det bliver ved truslerne - resten af turen i Spanien holder tørt
vi nærmer os området ved Calella
denne  rute er naturligvis heller ikke gratis - vi er igen-igen-igen-igen :-)) ved et betalingsanlæg -  husk pølsetangen -!!!  (den forlængede arm er god at ha´) :-))

på turen mod Pyrenæerne ser vi "røgsignalerne" flere steder - håber da det er alm. afbrænding - der er jo sket en del af den slags katastrofer i Spanien i år allerede - så . .?!

 

turen op denne vej er heller ikke gratis - men om den er kortere - længere - ?? dyrere eller billigere ?? - ved det ikke - men der er da lidt nyt at se - andet end det vi ellers kender fra de andre ture op og ned :-) - i øvrigt har vi denne vinter hørt om "nye måder" at stjæle cykler på her :-)) En campist kommer kørende med cykler monteret BAG på køretøjet - campisten holder for rødt lyst - han har bakkamera som han kigger i mens han holder for rødt. . .  så ser han en mand bag køretøjet - med en boltsaks og er ved at "klippe cyklerne af" :-))  såhhh - ser du nogen gå rundt med Boltsakse - så vær lidt på vagt :-))))) !!    (manden der fortalte det kender vi - og stoler på) :-)

Pyrenæerne snart i sigte - himlen er lidt lysere - vinden - den er endnu så jeg stadig føler mig tryg (vi havde fulgt vejrudsigterne - og hørt hvad der var i vente - men endnu ikke kommet  . så det ser ud til vi kommer over i ret stille vejr . .?!  Håber sandelig også det holder til efter området omkring Perpignan - for der kan virkelig være slemt - vind med kuling og storm som kommer som lyn fra en klar himmel . . og væk lige så pludselig - har før måtte holde ind på rasteplads en time eller 2 til det var forsvarligt at fortsætte ..

 
så er det lige før - og igen tænker jeg her : "bare de fortsat bliver deroppe" :-) (om klippestykkerne)
Tænker hver gang jeg skal over her :"Åhh - hvor var jeg dog bange første gang" - men vidste jo heller ikke hvad der ventede mig - ofte er uvished jo årsag til angst forstærkes
meen - "lidt" højt er vi da oppe (og de "klumper" har altså bare at blive liggende :-))
 
op - op - op - op . . .. :-))) i adstadigt tempo - selv lastbilerne tager det roligt :-))

Fængsel..??  gammel Borg..??  eller..?? (ved det ikke :-)) men de har en god udsigt :-)

"Hasta Luego, España" - "Bon Jour, Francia" :-)
Ja - så er der jo lige de broer heroppe som jeg IKKE kan lide -( men kan godt se de er nødvendige :-) )
så har vi lagt Spanien bag os for denne gang - og nu på vej ned . . .
 
Frankrig kan også "det der, med Broer:-))  )
ret langt ned - både til siden - og lige ud - men også det er hurtig overstået . .
 
denne side af Pyrenæerne er ret besøgt af mange Danskere - herfra - og helt ud til Monaco møder man nemt Danskere om sommeren - og klart.  .! for her ER dejligt :-)
Flere steder med større vådområder her - og vi har været i området tidligere - og kan klart anbefale det .. !!
 
masser af Solceller - næsten som i Sierra Nevada :-)) dejligt at vejret stadig er "med os" - blå himmel - og nogenlunde stille vejr stadig væk
Træerne her viser tydelig at kraftig vind er hverdagskost, i deres "opvækst" :-) her er en "moderne boplads" - blot er det ikke "Tipier" :-)
lige sådan et billede jeg godt kan li´  (bare uden bil midt i det hele) :-)
gennem den lille by - så er vi på campingpladsen i Castries - og turen hertil var perfekt . .  (sådan blev det jo desværre ikke ved - men det vidste vi jo ikke endnu :-))
Et flot område - et besøg værd en anden gang
 

tilbage til side 46

videre til side 48   

 
til Vinter-index 2013