"Camping Vilanova Park"
(ufrivilligt langt - ophold, øv-øv)
 

Side 46

Nu skal man jo - i visse kredse - passe på med hvad man siger/skriver - for vi har (alt for) ofte oplevet at "man" har tolket (mistolket) det skrevne ord - (både vores - og andres) men at jeg skriver: "øv-øv"  nu - er fordi vi MENER "øv-øv" og vi altid er ærlige omkring vore meninger - og oplevelser -  vi siger hvad vi mener om dette eller hint - ærlighed er vigtigt for os - (eller også siger vi SLET intet)  men "øv-øv" har altså INTET med pladsen at gøre - men fordi det ændrer vore videre planer - og det skal senere vise sig at det blev en "dyr ændring" - da vi når op i Frankrig . . men nu er vi altså stadig i Spanien - på Camping Vilanova Park - som vi jo kender så godt :-))
Her er stadig ret mange Danskere - "stadig" - ja.  . men hvor længe endnu..?  for her er kommet endnu flere Hytter end sidst vi var her (sidste vinter) samt inddrages flere pladser endnu  - hvor der bygges flere hytter (en del er igangværende) - så derfor siger jeg "her er "stadig" Danskere" . . (kunne også ha´ sagt: "her er stadig rejsende campister" - talte med nogle Hollændere vi kender tilbage fra 2007 - de fortalte en del - også at man nu grupperer gæsterne - hvor det passer Pladsen mere end det passer gæsterne ønsker .. ?!
Så det bliver lidt spændende at se hvor længe endnu Pladsen kan besøges med egne campingvogne - eller  det kun bliver "Hytteby" - man er godt på vej ?!!

                                                                                                                   Nå - men her er vi så . . :-)

Vi finder hurtig (med hjælp i Receptionen) de dejlige mennesker vi kom for at besøge - og aflevere en hilsen til fra andre dejlige venner (som også er medcampister - ) - vi fik så nogle hyggelige timer - dejligt at se dem igen - og det endte jo med jeg fik den "geniale" idé, at i stedet for at fortsætte i morgen - ja - så ville vi blive endnu en dag - så vi inviterede dem op til lidt "hygge-guf" hos os i morgen aften. .
                                                                                                                   (en GOD disposition) :-)

Næste morgen skimtede vi en morgen der tegnede til en - om ikke Solrig - så dog en dag hvor solen ville vise sig ..  og det gjorde den  - så vi fik lavet lidt "husarbejde" - vasket lidt af - tømt og fyldt hvad tømmes og fyldes skulle - og så skulle vi til Byen at handle - plejer at handle i "Sabeco" - som nu er blevet til "Hypersimply" - desværre. . !!  !!
Udenfor (HELDIGVIS) - på campingvognen, opdagede vi et Kollektiv havde besat vognen - vi fandt ikke rigtig ud af om det var Gratister? eller nye beboere . .?
Egentlig fik de heller ikke lejlighed til at "forklare sig" - for jeg bad Bent om at fjerne dem - NU . .!!!!
Som sagt - så gjort ..  jeg hentede en blød fiberklud - og så blev de - meget forsigtigt - "tørret af - og pakket ind - og derefter satte Bent dem over i Hækken (hos os slår vi ALDRIG dyr ihjel - men hjælper dem med at pakke - og flytte til steder som er mere naturlige for dem end i nærheden af - eller hos - os. . !!
(Så nu har de fået permanent opholdstilladelse på Camping Vilanova Park . . (på antal at dømme er det vist en "familiesammenførelse" - så det er fint):-))
 der har sommetider været Debat om stedet her - hvor meningerne - som altid i en debat - har været forskellige - og på det nærmeste "Lynchstemning" når jeg har svaret på spørgsmål som : "er det forsvarligt at  ha´ cykler med" - "er der er noget for unge mennesker" - o.s.v. - og min svar - ud fra egene oplevelser og meninger - har jeg svaret at der er "Cykelhold" som et par gange i ugen cykler - vi selv har haft dem med til Spanien - men flere steder synes vi ikke det føles sikkert - og ikke her - for vejen ned til Byen er smal - meget trafikeret - og der kæres stærks - samt er det én lang bakke op - når man skal hjem - og jeg har sagt at min mening er at det er "med livet som indsats" - sikke et Ramaskrig (fra nogen) men så er det jo "sjovt" at erfare at flere er holdt op med at ha´ cykler med - og nogen der gerne vil cukle - kører i Bil ned - og cykler nede ved Stranden - og kører i Bilen hjem .. !!  Ligeledes er der også hold der er begyndt at Cykle på Pladsen - den er stor - og den kan give motion da den også er bakket . .  !
Ligeledes har jeg fortalt at der er langt til Byen - og der er langt til Stranden - man skal tage Bussen - (som holder lige uden for Pladsen) det tager en god ½ time alt efter hvor man skal hen - så jeg påstår stadig at der er langt til strand og by oppe fra pladsen ..
Men - jeg slår også stadig fast at pladsen er OK at overvintre på for mange Danskere - og Hollændere - den har gode faciliteter  . . (man behøver stort set ikke forlade pladsen i alle de måneder man har ophold her) - med mindre man vil se - og opleve noget - men så skal man køre efter det..
Her er en del Danskere - hvis det er "Socialt samvær" man vil - det er der i øvrigt på mange - og gode - Pladser i Spanien om vinteren - det er bare omgivelserne - mulighederne - og faciliteterne der er forskellige..
(Ja - så fik vi vist sat dét på Plads)
 Åhh - ja - det er ikke den klogeste disposition at gøre - når man kører ud til Cunit for at handle -  v/Fyraftenstid - én tin er sikkert - her er INGEN Fartbøller på denne tid af dagen :-))  der køres ca 2m på 6 - 8 min. :-)) 
Ja - vi alle 4 havde en rigtig hyggelig aften - der blev snakket - grinet - talt alvor - og "TEKNIK". . !!!
(sidstnævnte) blev starten på vort forlængede ophold - her.  .!!!!
Fordi:
Mændene talte - (som mænd jo gør..) om Biler ..  !! 
Især vores blev ret omtalt - Bent fortalte at vi havde fået ny Bremsecylinder i Portugal - og da det jo er til at betale i disse Lande vi er - og har været i - ja - så besluttede vi også at få skiftet Tandrem - og hvad dertil hører - og - så vidt så godt. . .!
Bent fortæller så at Bilen pludselig - sporadisk - kan blive lidt varm - at "nålen" går opad - især når den skal trække - med campingvogn - det er ikke hele tiden - og når den ikke skal trække - ja - så falder nålen meget hurtigt . . .?!
"Hold da op" - dén må I ikke køre med - I kan risikere nu I skal over Pyrenæerne - eller i andre højder på vej hjem - at nålen går helt op i det røde felt - og så er det sket - og I kommer ikke videre med dén Bil - før den har fået ny motor". . .

GISP. . !!!

(Jeg fik gang i "fantasien" - Pyrenæerne - ingen Motor - rattet låser - bremserne virker pludselig ikke - og vi bliver en af dem der kommer hurtigst ned i Frankrig) . .  jamen de syn jeg fik på nethinden ville ingen ende tage . . . :-))
Ja - så vidste vi jo der er en Suzuki-forhandler i Vilanova (byen - som hedder "Vilanova i la Geltrú - i dagligtale blot omtalt som Vilanova - ikke at forveksle med campingpladsen af samme navn) så der besluttede vi at det nok var klogest at køre ind i morgen (trods min skepsis netop over for DEN forhandler - dårlig erfaring fra tidligere) men nu var det jo nødvendigt - og mon dog ikke de på værkstedet kunne skifte den "kontakt" - (til Føleren - til Termostaten) inde i motoren - hedder vist nok en "Temperaturføler"
(ja ja - jeg er jo ikke hverken mand eller mekaniker - så bær over med jeg ikke ved hvad den "dims" hedder . . . !! forklarer det jo så godt jeg kan:-)) 
Jeg ved bare den er MEGET vigtig - og især i dieselbiler - de må slet ikke komme op i det røde felt (det er forbeholdt kvinder at ende deroppe) :-))
(Og det gjorde jeg så flere gange de næste dage . . .!!!!!)

Nå - men næste dag kørte Bent ind til Zusuki - Knud havde tilbudt at tage med for at se det  "gik rigtigt til"
(han er nemlig mekaniker - og meget vidende om alt det Bent ikke aner ret meget om) :-) så det var betryggende . .

Altså - de kørte på værksted - og de kom tilbage - der var Siesta - så af sted igen - mekanikeren kiggede på problemet - den kunne han nemt "fikse" - han havde en kontakt liggende - men Bilen skulle blive stående - den skulle være kold (ja - det var jo begrænset hvor varm den var nået at blive) - men Bent måtte lade den blive stående - så de tog en Taxa hjem... med besked på at Bilen kunne hentes igen kl. 18.00 - "fix & færdig"
 Tænk hvor sødt : Knud sagde til Bent : "Jeg henter dig og kører med igen " -
Det var RIGTIG pænt af ham - men Bent synes ikke Knud skulle "bøvle mere med det" for han skulle jo bare ind og hente Bilen -  men Knud insisterede:
"Ikke tale om - jeg kommer efter dig"..

(det ekstra søde i det tilbud består i at de kører med Autocamper - ikke i Bil og Campingvogn . . det blev vi MEGET rørte over)
Det er virkelig en GAVE at møde mennesker på sin vej - som bare står der med en hjælpende hånd når man mangler en - vi føler os også meget privilegerede - og er meget taknemmelige ..  og alligevel meget heldige i "sagen her"


Knud kom som aftalt kl. 18 - de kørte - og jeg kunne så begynde at tænke på at gøre klar til at køre i morgen (troede jeg)
De kom derind - Knud gik lige med ind for at se - de var ved at samle Bilen som var ved at være færdig - så Knud kørte hjemad igen - men kom i tanke om han lige ville køre tilbage og give Bent sit tlf.nr.  hvis "der skulle være noget!

Det var heldigt for Bent - for netop som han kom tilbage - blev den samlede Bil testet - hvor de så viste sig at den stadig ikke virkede.  .??
Knud blev - som moralsk støtte for Bent - (og Tak for det). .

Enden på hele denne "komedie" blev at vi STADIG har det samme negative syn på Suzuki - i Vilanova - som vi også havde inden - måske (helt sikkert) er synet blevet endnu mere negativt : fordi : en hel dag "spildt" på ingenting for OS - men kr. 500,-  i Suzukis kasse - !
Smart - man siger man har en reservedel - siger man kan lave det - siger det tager ikke lang tid . . og når man så skal hente den nylavede Bil - ja - så er det status que - for os - men de forlangte alligevel betaling for "forsøget" ..  ?
Fair. . ?? Ikke fair..?!!
Kommer nok an på øjnene der ser..?!

(minder mig om historien at man sælger en Hund - den kommer løbende hjem - man sælger den igen - den kommer hjem igen - sælges igen . .  o.s.v -  o.s.v)
Måske en ny måde at overleve en økonomikrise på :-)) ?
Vi har dog - (endnu) - ikke mistet modet - men i mellemtiden fik vi nyt hjemmefra . om sygdom/hospital/hjerteproblemer - så vi skal bare hjem nu. . !!)

Jamen - vi ER fødte under en heldig stjerne at ha´ så gode medmennesker i vor nærhed  . . (og TAK for det,,)

"Heldigt" er det også at det skete da vi var på Vilanova - for her er pladsen så stor at man kan gå rundt "en hel dag" - få god motion da det er op og ned ad bakke - og der er noget at se og opleve på turen rundt . .  bl.a. var vi nede at købe internet - deres forbindelse er ret god nu (langt om længe) men vi morede os lidt over priserne/kontra timerne - for køber man 2X6 timer - får man 1 time gratis - contra hvad 10 timer koster . . jo jo . . !!
altså : 2 timer 2 Euro - 6 timer 5 euro - 10 timer 9 euro :-))
Nu går vi så bare rundt og venter - med Mobilen i lommen - har nemlig ringet til S.O.S . .  og de har da helt sikker løsningen på hvordan vi kommer videre herfra ..
Det blev så til utallige opringninger de næste dage til/fra S.O.S. som fortalte at der ikke var Suzuki i nærheden andre end ahm vi havde været hos . . så det nægter vi én gang mere . .  IKKE tale om - !!
S.O:S talte så med ham - han mente ikke der skete "alverden" ved at køre til Danmark med det vogntog (næhh - ikke andet end at det kan koste en ny motor..!!)

Uden at gå ret meget mere i detaljer - ja - så rendte vi ind i det ene problem efter det andet - S.O.S foreslog også at vi SELV kørte rundt i Spanien og fandt et værksted - ?! Skal siges at det var en ualmindelig sød og rar ung mand vi talte med (tror han var helt ny.?!) og vi er igen heldige og kan se det positive - det var jo hverken Ulykke eller Sygdom vi skulle ha´ hjælp med . . "kun en bil der skulle transportere os til DK,, (og det så ikke nemt ud)
den unge mand ringe til os og sagde : "Vi kan hente hele vogntoget hjem - og I kan få Fly hjem" det sagde jeg nej tak til - for det synes vi er alt for dyrt - (tænker jo på vi alle er med til at betale - og forsikringer er jo dyre nok i forvejen)  så den mulighed vil vi gerne gemme til HVIS det engang skulle blive aktuelt - hvad vi jo aldrig håber ..

Endnu en dag gik - med ringeri - frem og tilbage - uden vi var kommet et skridt nærmere ..  mange ting var på Bordet :"kan vi ikke få en "lånebil" at køre hjem i..?" -
"Nej - det er ikke så nemt i Sydlandene at leje biler med anhængertræk - det bruger de ikke"
"Hør nu - det kan ikke passe - Spaniere og Franskmænd er altså campister"
"Ja - men har ikke udlejningsbiler med Træk". .

Dagen gik - da jeg PLUDSELIG huskede at der oppe i Vilafranca også er (var.?) en Suzuki.. så jeg ringede til S.O.S (nu havde der været "vagtskifte" så vi fik en ny "hjælper" - lige så sød som den forrige - jeg satte ham ind i situationen om Vilafranca - bad ham ringe for at høre om de eksisterede endnu - og kunne tage i mod os - kort tid efter  - tilbagemelding :" I er velkomne hos ham - I skal bare køre". .
SUPER (humøret blev lidt lettere nu) og vi fik lidt håb. .
Bent kørte - og der stod 2 mand og vinkede ham ind - og de gik i gang med at undersøge .. !!

Resten af dagen gik i Vilafranca - 3 mand var på sagen - de havde ikke den "Føler" - så jagten gik ind - i hele Spanien - INGEN havde sådan en - ?
Bent kom retur igen - og så ringede jeg igen til S.O.S . . "Ingen dims i Spanien" - kan I finde den i DK - og få den sendt herned - pakke Post med fly.  .?"
det ville han undersøge - og så gik jagten ind i DK .. .

vente - vente - vente ..
ENDELIG kom opringningen ..!!

"Der er kun én i DK"  sagde han . .
"Super - vi skal jo også kun bruge en" :-))

Han sagde : "Skal jeg købe den . .? vil I så betale den". . ?

"Ja da - NATURLIGVIS - hvis du vil lægge ud - så overfører vi beløbet til dig (S.O.S.) 2 min. efter vi har Prisen! .. "

Så blev dét klaret - nu skulle vi bare ha´ den ned - de foreslog de kunne sende den med Fly - men så kunne det ikke nås til før mandag (week enden var nær) så :"kender I en der vil ha´ en hurtig tur til Barcelona - så kan vedkommende komme ned med den - vi booker et fly tur/retur - så har I den "lige om lidt" .. ?
Vi ringede naturligvis til Sønnen - men uheldigvis kunne han ikke undværes hjemme - "Diamanten" var syg . . (jamen dét er jo bare det aller vigtigste i hele verden . .  så jeg ringede igen til S.O.S - så må I sende den med Fly - og lade den levere her på Vilanova - med GLS. på mandag. . "

Puha - sikke en masse (10 gange mere end jeg her har fortalt) men nu er der endelig en afklaring - nu kan vi se ende på det - mandag morgen bringes den ud til os - tager ikke lang tid at få den sat i - så kan vi køre mandag eftermiddag (troede vi) . .  :-)

Nu kunne vi så bare vente (som vi havde gjort i flere dage nu) - men ikke nær så "stresset" nu - efter der er kommet "skred i sagerne"
Vi gik rundt og så på alle de forskellige udlejningsfirmaer der nu dominerer Pladsen - alle husene er forskellige - alt efter hvilket feriebureau der sælger ferien ..
der er så mange mange veje - og huse - så det føles som en labyrint - jeg har endnu ikke helt lært pladsen at kende - dels fordi den er mega stor - og dels fordi der ændres ustandselig med nye områder til sommerhusene
har man små børn med her - er det en god idé at enten få dem "Chippet i øret" så man kan scanne hvor de er (hvis de kommer mere end 5m fra hus eller camp.vogn :-))
(Rolig nu - det var en vits)
efterhånden campister forlader en plads - sætte disse rød/hvide bånd om - og der gøres klar til endnu et feriehus
her ses starten på endnu et - og sådan står de rundt omkring - både oppe og nede på pladsen
Her ses disse 2 kære mennesker som bare var SÅ behjælpelige - og omsorgsfulde - at vi aldrig glemme det - og vi glæder os til vi (plus flere "kendte") samles hjemme i DK
her er lige lidt andet at se på - tage ved servicebygningen - oppe på pladsens øverste afdeling
Her er det den nederste del - her er mange autocampere på Pladsen - det er der altid - og vi møder dem over alt i Europa på vores rejser - så jeg forstå ikke den megen polemik om "gratister" . .?  Vi har haft kontakt med mange i årene - alle folkeslag - og alle er campister som også vi er . . blot forskellige vogntog..?!
(og så kan man jo ALDRIG skære alle over én kam)
et meget lille kig - oppe fra (og det er første gang i alle disse år at jeg bemærker lidt udsigt (har godt hørt andre tale om det :-))
Tænk - så kommer en SMS :- "vi skal en tur på ca. 20 - 25 km - til et marked - vil I med". . ?!!
OM, vi ville . .?  jamen - det var da meget sødt at tænke på os (igen-igen) - så det blev nu Lørdag - og vi er på vej - dette tog jeg fra camperens stuevindue - det er det meget omtalte Montzerat - Klosteret på toppen - med det smukkeste drengekor. . og den flotteste udsigt . .!!

(Siges der . . . .!!!!!!  :-))))) 

så er vi ankommet - og her mangler INTET. . . 
Bente og jeg rendte med hver 2 par bukser (nåh - ja - rendte og rendte - vi betalte altså først . .  og derefter var det tid til en lille læskepause - som endte med vi trak ind i varmen - for det var ret så køligt (hamrende koldt at sidde stille i den iskolde vind der blæste) ..
Men vi nød også denne dag - takket være Knud og Bente - så "Kære medcampister - møder I disse mennesker - så pris jer heldige - for det er ikke hver dag man møde sådan medmennesker .. . .  !!
Takket være deres tilstedeværelse og omsorg - var det hele  "alligevel ikke så galt" . . vi havde mange hyggelige stunder sammen. . . !!
(heldigvis kunne Bent så hjælpe lidt med deres PC - så nogle ting blev nemmere for dem)
Ja - en antenne kan lette meget :-))
Uha ja . .  det er ikke lykken at holde "i en skov" - det pynter ikke på nogen biler -- !!   Og vaske den her i landet er ikke det bedste - for i denne del er der så meget salt i - at det nok ikke er godt for Biler - i hvert fald ses det på en mørk Bil at den er vaske her - den får en hvid - grå hinde - det gør opvasken i øvrigt også - selv om det er blevet bedre end det har været .. .
På vor ture rundt mødte vi flere vi har kendt engang - bl.a. en lang snak med Hollændere der var vor genboer første gang vi var her . . . også var der en der pludselig sagde
"Go´daw - er I her - troede da ellers I var færdige med Vilanova"..??
"åh - som ting kan misforstås - og eskalere - men det er fordi det skrevne ikke læses som det er ment - JA - jeg skrev for nogle år siden - da vi ige havde været her en tid at :"nu skal vi videre - nu er vi færdige med Vilanova" - og straks blev det tolket MEGET negativt af flere - (som i øvrigt også talte om at "det var da noget underlig noget at skrive (har andre fortalt os) . . men . . det jeg mente med det - og stadig mener - er at "Nu er vi færdige med Vilanova" - er jo ikke pladsen på dén måde - men byen Vilanova - og hele omegnen - for vi synes vi har set hvad her er at se i - og omkring dette område - helt nede fra Ebro-deltaet - og op til Barcelona (mange gange) og til Salvador Dali´s by

Så : NU er vi færdige med Vilanova . .. .  lige som vi er færdige Bayeux (invasionskysten - i Normandiet ) hvor vi har været igen og igen - og igen . . det er jo ikke fordi vi ikke vil  komme igen på en overnatning eller 2 - men når vi er "færdige med et sted" - er det fordi der ikke er mere vi synes vi mangler at opleve. . i dette område.  .
ja - man kan hurtigt få hængt plakater på sig .-))))
Nå - men pyt - vi ved selv hvad vi mener - og står for - og det samme gør vore venner - familie - og en hel del medcampister jo heldigvis også ..

Men ret "sjovt" at bemærke hvordan mange tolker på en skrevet beretning ..  !
Også hvis jeg skriver noget om de højder som jeg bare er SÅ bange for - så mange har skrevet til os at "det forstår jeg - er også meget bange så jeg græder - andre driller og siger "tag dig sammen" - så det er dejligt at læse jeres beretning hvor du åbenlyst og ærligt fortæller om din angst". .
Så er der også dem der siger "Det gør mig bange for at køre de steder du skriver om - men når jeg er der så er det da intet at tale om"
Dertil kan jeg kun sige - som jeg også HAR sagt : derfor lægger jeg billeder ud så man kan se hvad jeg taler om - så kan man vurdere om det er noget man evt. også SELV ville synes var grænseoverskridende - eller man kan ånde lettet op og sige: "super jeg ser det - for det er ikke noget JEG er bange for"
Man behøver nødvendigvis ikke se negativt på det fra starten. .
Bl.a. glæder det mig når nogen skriver : mange Tak for billeder over Kasselbakkerne - der er slet ikke som jeg havde gtroet - har været så bane for den kommende tur - men ser nu der intet er for mig at være bange for - TAK for det"

Ja - den slags mails får vi ret mange af . . og det glæder os hver gang. . !!
ét er sikkert - vi er IKKE negative - vi har en holdning som vi er ærlige omkring..

Nok om det. .
 

Fredag sidst på dagen lander Fly fra København - med "dimsen" - ja - "Føleren" - (som vist nu med rette kan kaldes "Fjernføler" :-))  Men men - selvom vi "har føleren ude" så er det ikke muligt selv at hente den i Lufthavnen - og nu er det så sent at Pakketransporter ikke kører ud mere i dag - heller ikke i morgen - ej heller Søndag  ..  så .. ?!

Vente vente - stadig væk (nu en uge - har været her 9 dage) men mandag er vi blandt de første der får leveret. .  (aftale med Spanien - men men - man glemte vist et spørge dem og det var "Spansk eller Dansk tid" :-))  for den ankom mandag kl. 14.30 - og Bent skyndte sig - uden at ringe først - op til Vilafranca - i håb om de kunne tage Biken ind .. ??
Skal siges de er ualmindelig søde - venlige - hjælpsomme fra Chefen ned til Lærlingen - det var de sidst Bent var der - hvor de ikke kunne finde den "dims" i hele Spanien - (al den tid de brugte -  undersøgelsen og opringninger - da Bent spurgte hvad det kostede, var beløbet :"ingenting" (flot kontra "tumlingen" i Vilanova) :-) og det var de nu da Bent kom igen - uanmeldt - med Føleren . .  De brød ud i store smil . . ønskede tillykke - og gik straks igang med at skifte - tjekke - prøvekøre - måle . .  og ALT fungerede .. !!
Vild Jubel - smil - Tak - give hånd - o.s.v. - og denne gang betalte Bent kun omregnet kr, 300,. men så havde vi da også fået "noget for pengene"

Vi kan ANBEFALE Værkstedet i Vilafranca - og FRARÅDE det i Vilanova (hørte senere om andres dårlige oplevelser i Vilanova. .

ALTSÅ VÆRKSTEDET. . . !!!!
(ikke byen . ikke pladsen) :-)))


Dét lettede - !!!  og dette blev enden på en "historie" der vare en ekstra uge - med en masse daglige opringninger - en masse forslag - også ringe hjem og høre til Hjertepatienten . .  ja - der var mange tanker - stress - o.s.v - vidste jo godt det ville løses - engang - inden er endnu ikke kommet hjem p-g-a- sådan noget . ..  men . . 
Ja - men selvfølgelig kunne vi så ikek bare køre videre nu - det var blevet set - så i morgen fortsætter vi - det vil blæse lidt - men ikke som det vil de næste dage - så : "Ja Tak - jeg vil sætte STOR pris på at komme over Pyrenæerne  inden blæsten for alvor kommer .. . 
Nu har vi ikke brug for flere problemer - flere uheld .. .  (troede vi.  . .!!!!!!)
 

tilbage til side 45

videre til side 47   

 
til vinter-index 2013