- Videre til Vilanova -
 

Side 45

Så er det ved at være slut med Spanien - vi skal nu op til Vilanova - hvor vi har et besøg der skal aflægges - og dermed sidste stop i Spanien - vi skal kun være her én  overnatning - max 2 - men, sådan gik det jo ikke .. .  turen videre herfra og resten af vejen hjem bliver ikke som vi normalt oplever (men det ved vi jo ikke endnu :-)) 
Heldigvis .. . !!
At stå op til sådan en morgen - med sådan et syn når man ruller gardinerne op - ja - det kan man da vist "ikke klage nok på" :-)) 
(i øvrigt er det også denne udsigt man har fra Pladsens Køkken - ikke så ringe - ?! vel da. . ?!)
Det tegner til at blive en god dag - fint vejr at køre i  .. 

Da vi var færdige til at køre sagde vor venlige nabo: "giv mig dit kamera -  så jeg kan ta´ et billede af jer - det kan man jo aldrig selv" - jamen det kan han ha´ ret i - det var jo pænt af ham :-)) og så sagde vi farvel og tak - og vi kunne køre fra camping "Estanyet" - med næste stop : "Camping Vilanova Park"

ud fra pladsen - og til venstre - og så var vi sart på vej igen forbi det vi havde taget billeder af fra pladsen
vi tager landevejen denne gang - og ser en del af de skader vinteren har efterladt sig i år . . vand på markerne - ret meget - selvom Spanien har været i vandmangel - så er det ret synd for dem at de har fået SÅ meget - på alt for kort tid - det har virkelig sat sit præg på landet. .
Her passerer vi Ebro - og den er VIRKELIG "fyldt op til randen" - men heldigvis stille vejr - oftest er der voldsom turbulens her ved Ebro-deltaget - men ikke i dag
Her er bestemt heller ikke tegn på vandmangel
Hvad man høster her - ved jeg ikke - men de er klædt godt og varmt på . her er diset - men ikke koldt (for os)
Vi holdt for rødt lys  bag denne "bagsmæk" - og det så virkelig naturtro ud - som var lastrummet åbent - og blot manglede Trommeslageren :-)) 
igen er der udsigt over middelhavet - hvor det langsom "lysner i øst" Trækfuglene har her fundet plads til et hvil (mon de er hjemme før os . .?  eller . .??:-)
nu vi nærmer os hastigt Tarragona  - (en by og område vi også kan anbefale at besøge)
ned mod byen - og middelhavet for enden (rar tanke at Bremserne netop er skiftet :-) vi nærmer os triumfbuen - som pryder den gamle Romervej, her
Jeg tror disse Rundkørsler er de mest fotograferede motiver i - og ved - Tarragona.. (det er jo også historisk - flot)
så er vi ved at nå til Vilanova
vi kan nu se Vilanova By - og drejer fra og så ca 1 km. op  - og vi har nået camping Vilanova ..
Så har vi tjekket ind - og her er det billigst at betale med CampingCheques denne gang - kontra ACSI - Cheques er endnu i år til 15 euro - Acsi er til 16 Euro

Vi har bedt om - og fået anvist - plads oppe på "Bakken" . .  men der er ikke meget camping tilbage - det er mest feriehuse her er nu - og der er mange forskellige firmaer - disse 6 som skiltene henviser til - er blot nogen af dem der har bygget her - (hvor længe endnu mon her kan camperes med egne vogne.  .?)
 

 

tilbage til side 44

videre til side 46   

 
Til vinter-index 2013