Gensyn med  Albir
 

Side 43

Dagen i dag ville vi blot "daske" væk . . handle lidt i Albir - hvor vi kan få noget af det vi har manglet i flere måneder - lidt Remoulade - Heering-sild og en del andet af det vi normalt kan få i Danmark - (det kan man sommetider godt savne efter en del måneder :-) samtidig agter vi en tur langs vandet - vejret er tørt og solrigt - men det blæser en del - så vi får udsigt til "bølgegang" som vi så kan glæde os over vi ikke er ude i - men vi kan nyde synet til Calpeklippen - også kaldet "Gibraltars lillesøster"

Vi bor jo nu på Camping Benisol - som vi har hørt om fra andre . .!
Vil sige at pladsen er "lidt svær" -(trang) - at manøvrere rundt på, med de ret store - og ofte brede - campingvogne som især Skandinaver kører med - der er ofte kun 1 - 1½ - cm når bagenden "slår ud" når man skal rundt om hjørner - og nogen steder kan de store vogne slet ikke komme rundt .. !
Her er det ok at lide af Højdeskræk - ja - men IKKE at lide af Klaustrofobi - :-))

en dejlig travetur hvor vi blev blæst i gennem - det var rigtig dejligt efter nogle dage den megen regn. . . 
som nævnt kan vi godt lide området her - og de små byer som næsten er vokset sammen med Benidorm - hvor alligevel de alle har hver deres særpræg - også Altéa, som vi vil anbefale at besøge hvis man er på disse kanter . . . 
Udsigten her er til Calpe - men er du i området er det også en lille by - et sted - som er værd at besøge . . ikke blot nyde udsigten dertil  .. !
(på tidligere vinterrejser i Spanien har vi været der - og billeder derfra kan ses på hjemmesiden fra tidligere)

Bag denne festlige restaurant ligger Camping Cap Blanch - og om sommeren er det nok et sted - ja - hele område - hvor turister med "gang i den" nyder opholdet - i mens kan vi andre så nyde denne så fredelige årstid nu :-))  ja - hver sin smag - og hver sin lyst - og således kan vi alle nyde det :-))

Camping Cap Blanch er en ret besøgt (af Hollændere) plads - hvor prisen er sat efter  beliggenhed - beliggenhed - beliggenhed  - det er en dyr udsigt - men ikke før man kommer UDENFOR pladsen . . .  :-))

Guardia Civil kommer lige "på tværs" i det frådende Hav her ..  ja . . bølgerne er faktisk større end jeg kan fremvise - måske det kan fornemmes lidt . . ?

 
måler man ud fra  Bølgebryderen (Stenblokkene) fornemmes at bølgerne er ret høje - bl.a ses kun sejl - og ingen både - samt en person - hvor båden heller ikke ses
Her er jeg lidt i tvivl om han  går med denne metaldetektor for at finde "værdier" - eller han bare "fisker" - ?? hvis altså "kviksølv" kan give  udslag..:-))))
(men så langt "ude" i vandet - ja - da må det da være Fisk han han forsøger at lokalisere .. ? :-)
vejen ud til Calpe - går et godt stykke oppe af Bjerget her .. også turen derud er tidligere en del billeder lagt på hjemmesiden -
 
så er det tid at vende om - dejligt at gense - men vi må "hjem" og gøre klar til at fortsætte opad i morgen. .

Hjemme igen - og efter middagen - gik vi lige en lille tur rundt på Pladsen  ..

Her er ret mange fastboende - både fra Holland - Frankrig og England - og naturligvis, Spaniere - små (store) sommerhuse er det - blandet med rejsende campister

med Swimmingpool ude og inde (helårs åben Plads) ingen campingplads med respekt for sig selv mangler da Havenisser :-))
og i Spanien er de naturligvis formet som Flamencodansere :-))
Så er denne dag ved at gå på hæld - i morgen er det så tanken at gøre stop ved Viñaros - og at se om det er et sted/område der har interesse at nærstudere på en næste tur?!
"Dagens bølge" har I måske fået nok af i dag ? :-))) 
Ellers er her lige denne - som er "dobbelt op"
 

tilbage til side 42

videre til side 44   

 
til vinter-index 2013