Efter Marjal - til Benisol
 

Side 42

Her skulle vi blot ha´ en enkelt overnatning - men det blev i stedet til  3 - for gode campingbekendte kom og "bankede på" - rigtig hyggeligt at se dem igen - sjovt nok - så har vi (tilfældigt) mødt hinanden flere gange i Spanien - også i Tyskland - uden vi hver især har vidst den anden var der - nu kom de så og bankede på (vi vidste godt denne gang at de var her - og ville også ha´ fundet dem - men de fandt os først :-))  så det blev til hyggesnak  og aftale om at skulle komme til mere hygge hos os om aftenen - og det blev en rigtig hyggelig aften - og så blev vi "overtalt" til at tage med ud at spise sammen med en stor "flok" Danskere som har tradition for at spise på en speciel Ungarsk restaurant.
Vi sagde ja tak - (ank. Tirsdag - og Middagen er på Torsdag - og vi fortsætter så til Jávea Fredag (men - planer ændret - og siden blev det ikke den bedste hjemtur - vidste vi heldigvis ikke på dette tidspunkt..)
Jeg har tidligere fortalt - og vist - fra pladsen - (ses på andre "Rejsebeskrivelser") - og pladsen er ikke bare stor - den er RIGTIG - RIGTIG stor :-) så stor at hvis man  bor nede i den ene ende - og skal ud - så skal man "huske madpakken" :-)  og helst køre "en time før man skal være et sted:-)  Pladsen er helt ny - og "har alt" (siges der - vi har ikke set "alt") pladsen er blevet RIGTIG godt besøgt på de par år den har været åben - ses på billederne her - det første viser ikke pladsens fulde længde - kun den halve - og det andet viser det hjørne vi bor på - som billedet her er taget fra . .
Første nat sov vi ikke meget - for Vor Herre åbnede for sluserne - og det var virkelig "sluser" - det kom i Lår-tykke stråler - og trommede på Taget så man end ikke kunne tale sammen . .  hold da op . .!!
Men når man så ser og hører at andre dele af Spanien er dækket af sne - både her på fastlandet - men også Mallorca fik en del - ja - så skal vi da ikke klage - det er jo hele Europa der i år er helt af lave . . . skal da sige at til nu har vi været heldige - ikke meget regn - ikke andet sne end hvad jeg har vist på billederne - men koldere end normalt, har vi ind i mellem mærket - flere gange har enten alm. trøje, eller flis været nødvendigt . . men igen - fra Frankrig og hele vejen op til DK læser vi - ser i TV om al den sne - og iskulde andre har - så skal vi jo ikke klage over sne på bjergtoppe - eller regn et par gange (om end det - på det nærmeste kan betegnes som "syndflod". .

Nå - men det blev en "hygge-inde-dag" med arbejde på hjemmesiden - trods det elendige langsommelige Net her er (gratis er det - så man kan jo ikke så godt tillade sig at klage) det tager flere minutter blot at skifte til anden side . . men vi har jo "tid nok". . ? :-))

Efter endnu en hyggelig dag - og rigtig hyggeligt samvær med mange dejlige medcampister hvor vi alle fik en herlig middag på "deres" Ungarske Restaurant - med snak - grin - og seriøse emner nogle timer var det igen tid at bryde op - men i mellemtiden var kommet så meget regn at man skulle ha´ haft enten Vaders - eller svømmefødder på for at komme tørskoet til Bilerne ..  der var VIRKELIG kommet vand - så "amfibiekøretøjer" havde nok været at foretrække :-))  men min galante mand hentede bilen og kørte den for døren - jeg tog skoene af - smøgede buksebenene op - og så endte det hele godt :-))
Aftenen tilbragte vi hos Hanne og Palle hvortil vi var inviteret til aften-afskeds-hygge (sjovt at se hvor i Europa vi næste gang støder på hinanden. . ?! :-))
 Efter gode dage her - hvor flere kom og bankede på - bl.a. "Barberen fra Sevilla" som vi var sammen med sidste vinter i El Roccio - (og som i øvrigt var dem der fortalte om den nye plads her . .!!) det var dejligt at se dem igen - og nå at få en lille snak - (selvom han "skældte ud" over vort syn på El Roccio - (de kunne, som så mange andre, GODT lide byen - men vi er ærlige omkring vore meninger - og oplevelser - når vi laver hjemmeside - men det skal siges at de havde IKKE de oplevelser som vi havde - de så ikke Heste med sammenbundne ben som de pines med uge efter uge , , samt al det skrald (gammelt) som Storkene gik og snaskede i - o.s.v  men vi så det - og det sidder endnu på nethinden når vi tænker på den tur . .!
Men - vi alle har forskellige oplevelser fra de steder vi besøger - og ser forskelligt - og den ene mening er ikke jo bedre end den anden . . og med respekt for hinandens oplevelser og meninger kan man godt være "gode venner" :-))) og det er vi da også - (de kunne godt forstå vort syn på det) :-))  en skam vi ikke mødtes noget før - så kunne vi ha´ genopfrisket den hyggelige tid vi tilbragte sammen i - netop - El Roccio
 Næste dag pakkede vi sammen - og igen kom nogen og "bankede på" - dem mødte vi sidste år på "Mitte" - det var et dejligt gensyn - men igen - en skam vi mødtes så sent  for nu var det tid for afgang (håber vi ses derhjemme. . ??)
Vi ville over og sige Farvel til Hanne og Palle - men fik at vide at de ikke var hjemme - så vi bad de andre hilse dem (og så sendte vi "Takke-mail" til dem senere) :-)
Så nu er vi på vej igen ..
vi er på vej mod Jávea - men vejret bliver igen mere og mere "truende"
 
 
ind i mellem ser det ud til at klare lidt op - men det skulle vise sig at være en "stakket frist"
det skifter hele tiden på den times tid det tager at nå Benidorm - det kom ikke bag på os - for vi følger vejr udsigterne så ofte vi kan når vi er på rejser ..
igen : "Lys for enden af tunnellen" :-)
det trækker for alvor sammen nu - samt blæser det op - og med en oplevelse hvor vi engang væltede i storm - bliver jeg lidt "sart" ved den mindste brise (groft sagt:-))  men altså - det er ikke min yndlingssammensætning vejrmæssigt - så med Benidorm foran os beslutter vi (JEG) at vi da kan prøve den plads - "Camping Benisol" som en anden medcampist har omtalt flere gange , ,  så den kan vi da prøve . .  mange andre gange har vi jo været på "Almafra" en CampingCheque plads som nu har fået den "geniale idé" at alle Cheque-campister skal "ud i Hegnet" at ligge - eller på de små hjørnepladser hvor man ikke kan være med de vogne som især Skandinaver kører med - kort sagt - man anvises nu de mest elendige pladser - så vi kommer der ikke mere - nu prøver vi Benisol
vejret en nu ret truende - men Benidorm i sigte - så det er ok
 
Benidorm er også et område vi kan lide at komme i - der er meget at se og opleve - og flot natur - men ikke så  decideret "Spansk" p.g.a. de mange englændere og andre folkeslag fra bl.a. Skandinavien der har taget fast ophold her - det mærkes på forretningerne - fødevarerne - Læger - tandlæger - Klinikker - er ikke meget Spansk - men internationalt. . her fås "Kærgården" - "Gråsten salater" o.s.v  :-))
også her er der sne på toppen - det er vist første gang vi ser det på disse kanter. .
Benidorm adskiller sig også fra det øvrige Spanien - i deres byggestil
(mange synes Benidorm er grim - men som tidligere nævnt har vi alle forskellige oplevelse - og forskellige meninger - også her er vores mening nok lidt anderledes - for vi kan godt lide Byen - Højhusene - området - de små byer i nærheden - og naturen . .
Nej - det er ikke New Yorks Skyline med Hudson River i baggrunden :-))  det er bare Benidorm :-))  (ja - jeg synes altså det flot - p.g.a. bygningerne er så forskellige ..
Denne er ny . .?
 i hvert fald er den ny for os - har ikke set den før - ville ind og nærstudere hvad det er/skal blive til .. ? Boliger.  .? Indkøbscenter . .? Kontorbygning,  ,?
Ved det stadig ikke - da vi ikke nåede derind - så er der et mål her næste gang :-))
Calpe-klippen dukker op i disen - ser ud til det regner derude.  .?
Så har vi forladt motorvejen - og snart er vi ved "camping Benisol" - god timing - for nu kommer de første dryp også her. .
   

tilbage til side 41

videre til side 43   

 
til vinter-index 2013