* Tid at Flyve videre *
 

Side 41

Ja - så går den ikke længere hvis vi skal opleve lidt på vej op - og det vil vi jo gerne - tage det stille og roligt - så vi "får sjælen med hjem" ..  denne gang vil vi gøre ophold både de kendte og ukendte steder - de ukendte glæder vi os ekstra til - for at se om vi kan finde nye gode steder til de næste rejser - steder som vi har lyst at udforske lidt mere - men dermed være jo ikke sagt at vi så dropper de andre steder vi holder af - næh - næh - men vi kan jo godt "udvide repertoiret lidt"  .så altså - vi har Takket af for denne gang og på vej til nye oplevelser (vidste jo ikke på dette tidspunkt at der ventede "oplevelser" vi godt kunne ha´ været foruden)

Nå - der ventede nu også gode og positive oplevelser som vi IKKE ville ha´ været foruden . . så . . .

Nu er vi så langt at Bent kan bakke til jeg er "gået i forvejen" - og Bent er nu på vej :-)
Så er vi på vej mod udgangen - og hvor er det da bare vemodigt et sidste blik på "det brændte Bjerg
Så er det "no Adios Los Escullos - pero hasta luego"
Så er vi - ad den vej vi kender så godt - på vej ned mod A 7 (gratis motorvej) - og destination "Marjal" for en enkel overnatning - hvorefter næste stop skulle blive i Javéa i nogle dage . . men men . .  sådan gik det ikke . . . (det vidste vi jo heller ikke på dette tidspunkt :-)
nu nøjes vi bare med at nyde turen en sidste gang - i denne omgang . .
på vej ned mod Motorvejen - ca. hvor vi drejer ud mod "Abrikoserne" (filmbyen) ser vi at der i nattens løb er blevet "koldt på toppen"   (Der er kommet ret meget sne)

drivhusenes indhold tager heldigvis ikke skade af kulden her nede  - Afrikanske arbejdere bor i "luksusboliger" ved siden af - arbejdsgiverne kan IKKE være dette bekendt . . jeg synes ikke tomaterne smager så godt ved tanken om disse forhold ..  .?!

endnu har vi ikke nået motorvejen - men på vej op i det "Bjergområde" der i sin KUNNE ha´ afholdt mig fra at komme her - men heldigvis havde gode venner dannet fortrop - og sendt besked om HVOR der KUNNE blive et LILLE meget kort område jeg ikke ville kunne lide - men deres forklaring - og ærlighed - gjorde at jeg "frygtløst kastede mig ud i (ikke ud FRA) højderne her :-)))))))  og 1000 tak for den oplysning . . (den har siden givet ualmindelig skønne - og mange - gode oplevelser her. .  .)
Ja - jeg ved alt om at nogen synes det er "pjat" - men til gengæld ved jeg også at RIGTIG mange har det som jeg - med højder - både Mænd og Kvinder (ved jeg p.g.a. de mange mails jeg får om emnet - og derfor tager jeg også mange billeder de steder  hvor vi kører - så alle jer med samme fobi ved selvsyn kan afgøre om det er steder I selv ville komme - turde køre - og jeg ved at det har hjulpet mange - som herefter trygt er taget af sted. . . og det glæder mig..!!

(At vi så senere har mødt en der var blevet "skræmt" af nogle beretninger - og at vedkommende så efter selv ha´ kørt nogle at de omtalte steder, IKKE synes det var "noget særligt" - ja - det fortæller jo så bare at lige netop denne person ikke har set ordentligt på billederne - men kun læst teksten under - ja -  sådan tolker/mistolker vi alle jo så forskelligt - for vi alle har forskellige opfattelser - og oplevelser af en og samme ting - samt forskellige grænser - for hvad vi kan/ikke kan klare - lige som vi alle jo også har forskellige opfattelser af en og samme person - en Film - eller en bog -  o.s.v - o.s.v . . .

Nå - men her er vi altså - på vej op - og det er fint
Så nåede vi "toppen" - og her kan vi se ned over "Drivhus-området" - som mange jo også har en mening om - og de meninger er også MEGET forskellige . .
man kunne jo også bare bilde sig selv ind at det er udsigten over vand - og ikke Plast :-))  så er det jo alligevel ikke så grimt - vel..?!!
men det står pænt og "strammet op" her (til forskel fra andre steder i landet)

snart drejes til højre - ad motorvejen - og så er det bare lige ud - hele vejen

Nej - det er ikke "Akropolis" - men alligevel dekorativt (mener det seriøst :-) !!
så er vi "stået på" motorvejen - og nærmest som "Palle alene i verden"
så nu kan I bare læne jer tilbage - og nyde det smukke sceneri der glider forbi Bilens vinduer . .
 
 
 
 
 
 
 
her, en arbejder der er på vej på - en forlænget week end . .?:-))  - i Marokko eller andet sted i Afrika - (et ikke sjældent syn)
er det bare en smuk tur opad . .?? eller er det bare smukt :-))
 
Landets størrelse fornemmes rigtigt på en tur fra syd til nord (og omvendt)- p.g.a. så foranderlig natur der bydes på - alene bjergene er meget forskellige i form - farver - størrelser og arter - lige som også det ændrer sig hvad angår afgrøder - (et fantastisk land som er uudtømmeligt af skønne og smukke oplevelser) kan anbefales . .!!
 
 
på vej opad ser vi at der er "koldt på toppen" - også her er faldet lidt sne ..
kan man sige at disse huse er bygget på "solidt fundament" :-)) ?!
sikke en utrolig "gennemslagskraft" planter har - at de kan bryde gennem sten :-))
 
så er vi ved at være ved Lorca - hvor der for et par år siden omkom flere p.g.a. Jordskælvet her
igen i år har der netop lige været Jordskælv - at der jævnligt er jordskælv/ -rystelser i Spanien er ikke så rar en tanke - ikke noget at sige til beboerne i de berørte områder er angste - det synes jeg også vi andre er - når vi passerer her - i tunneller og Broer (har de skader man ikke lige har opdaget :-)))
Ja - ja - igen kom vi godt gennem området :-)))
Flere gange på turen op, blev vi overhalet af Renault´er (i forskellige farver) tydeligt at se de netop kom fra deltagelse i Rally - Tyskere, på vej hjem .
 
 
 
vi er nu ved at være oppe i "Appelsin-området"
Heroppe er det ikke drivhuse på rad og række - men appelsintræer - store og små
 
Vi nærmer os Crevillent - (Alicante-området - hvor den tidligere omtalte "Camping Marjal" ligger) hvor der nu vil være lidt langt mellem  Bjergene - så vi nyder de sidste syn - fra nu af bliver naturen markant ændret kontra hvor vi kommer fra.  .
så er vi ved at være ved Camping Marjal - denne meget store og nye plads (vi har tidligere brugt pladsen til overnatning  - og vist billeder derfra..) nu er det igen blot en enkelt overnatning . .  og videre i morgen. . (troede vi :-))
Nu er vi godt nok oppe ved Costa Blanca - men der er et godt stykke til vandet herfra - så "Dagens Bølge" er - igen - fra vores dejlige Portugal - traditionen tro :-))
 

tilbage til side

videre til side 42  

 
til vinter-index 2013