* På afskedstur  *
 

Side 40

Nu er det sidste dag  i disse omgivelser - og den skal bare nydes (som vi har nydt alle de andre dage) - og denne gang er det alvor :-))  igen har vi været til afskedshygge - (og altid er det hyggeligt samvær som vi nyder)
vi har besluttet at dagen skal bruges på - en sidste gang - at tage til de områder vi holder så meget af  -
mange steder står disse "Turist-sten" som viser ruter til oplevelserne
men sten eller ej - kør ud i området og find stederne selv - der er mange
vi starter i det fantastiske områder hvor så mange film er optaget - både storfilm og Spaghettiwesterns
området er så smukt - så fantastisk - så meget natur - og så meget historie at sætter man sig lidt ind i hvad her er - så kan man nemt bruge en ferie bare her i området
vulkanske stenformationer ses langs strandene Genovese og Monsul
Turen rundt  i dag blev også krydret med "Skattejagt" (Geocache) og igen kom vi steder hvor de før omtalte DK campister også havde været :-))
omgivelser omkring Monsul er "trimmet" i forhold til tidligere - nu er her lavet "stier" markeret med rafter - P.-pladsen er flyttet til den modsatte side af vejen
her ses mange vulkanske klipper fra lavastrømmene - lidt spændende at nærstudere de mange små partikler der i dem
udsigten kommer rigtig til sin ret nu hvor bilerne er henvist til modsatte side (men ikke alle efterlever jo regler
nærbillede af Klippen i vandet
Jamen - synet her kan da tage pusten fra enhver . .
 
 
tidligere var her næsten lukket af Agaver - nu er her så trimmet at jeg straks synes det så "forkert ud" i forhold til tidligere ..  men de spreder sig jo igen
ligner næsten et maleri (men de kunne da godt ha´ ladet enkelte af de store Agaver blive stående - sådan "bare for et syns skyld" :-))
 
vi er nu kørt derfra - gennem den lille by  - San José (som er den by campingpladsen hører under)
en rigtig fin - og overskuelig - lille by som er hyggelig at besøge (flere billeder fra selve byen er på hjemmesiden fra tidligere års besøg her)
næsten på toppen af bjerget ses antennerne til internet - (som dem vi selv har med os) - måske man skulle overveje at lave dem i naturens farver - end kun i hvide.  .?
Byen forlader vi gennem denne Rundkørsel
sjovt nok møder vi hvert år denne Hyrde  og hans flok (flokken er nok ikke helt den samme - men Hyrden er :-))  )
Vi er nu på vej ud og sige farvel til "den gode - den onde - og den grusomme"
Ja - vi er jo i "Europas spisekammer" - og dermed drivhusene - men de er jo nødvendige - og mange steder står de pænt og mange af de "faldefærdige" er fjernet nu
Så nåede vi til Filmbyen los Albaricoques ("Abrikoserne") - som i Filmen hed "Agua Caliente" (varmt vand) og netop her blev optaget "Geværild i byen Agua Caliente" - som der står på skiltet her.
igen parkerede vi - og tog en tur på "skattejagt"- hvor vi igen fandt "Skatten" - og igen studerede vi skiltet med oplysningen om at det var her optagelserne til Karavanens ankomst til byen - senere genså vi alle 3 film ("Dollars-trilogien") og kunne genkende alle de steder hvor vi netop har været - og så er det jo ekstra sjovt at se Filmene som jo er Klassikere . .
 
vi er videre - på vej ud til Cortijo del Fraile (Klosteret)
også herude ledte vi efter - og fandt igen - Skatten - og så vi gik lidt opad bjergsiden - og nød synet ned over Klosteret - hvor "den gode - den onde - den grusomme" også er optaget - og Cortijo del Fraile ser her rimeligt ud - på afstand  . . . .!
også herude er smukke omgivelser
 
Ja - hvor længe endnu mon det kan stå oprejst . .? det er da synd det ikke vedligeholdes - men vil du opleve stedet/bygningen - så er det vist ved at være "sidste udkald"
så er det slut for denne gang - vi har tages afsked med manér
men én ting er HELT sikkert - vi vender tilbage igen - igen - igen. .
så er vi "hjemme" igen - og møder lige et par "campister" der er på vej til næste plads  (festligt syn - kan vist ikke kalde dem "Luksuscampister" - selvom de intet mangler på deres tur rundt - men de er CO2-venlige :-))
sidste billede fra pladsen for denne gang - i morgen går turen op til "Marjal" på Costa Blanca .. . 

tilbage til side 39

på gensyn deroppe -          videre til side 41     

til vinter-index 2013