* Ikke koldt på toppen *
 

Side 34

 
Sikke en dejlig modtagelse vi fik . .  !!
Det lykkedes os at melde os til i receptionen - ind at finde en plads - og komme på plads - uden at blive opdaget. . .
Jeg sendte en SMS : "Hvis bare I var her nu - så skulle I smage en god Portugisisk Vin . . :-))   (ja - jeg troede jo jeg var lidt smart - lade som om vi stadig sad i Portugal og nød livet)  - men - svar-sms´en lød : "jamen vi er her da" :-))  (ja ja - der var vist en der havde sine fornemmelser intakt :-)) Så vi tog en Flaske Portugisisk Rødvin med - og gik rundt om hjørnet på "parallelgaden" - og så stod den på glade gensynsknus - Rødvin og masser af hyggesnak. . .  (det var bare SÅ dejligt)
Vores første plan var at vi blot ville blive 3 - 4 dage .. . men vi ændrede hurtig planen - for stedet/området holder vi RIGTIG meget af - vejret var dejligt - vi havde fået en god plads - og bedst af alt : dejligt samvær med gode venner...
Tiden brugte vi til at gense vore favoritsteder - samt nye steder - trave ture - og Geocaching - dase hjemme - hygge - og nyde vores Diamant som vi kan se og tale med her - (det går der jo flere timer med hver uge - og det SKAL der bare være både mulighed - og tid - til) også her er der gratis net.
 
Spanien er hvert år plaget af brande - i større eller mindre omfang - i år er ingen undtagelse - for ca 3 uger siden brændte det voldsomt oppe ved Benidorm (ved Albir) - og dårlig er vi ankommet her før det brænder på Bjergtoppen bag os (eller bjerget før pladsen hvis vi kommer hertil)
det var ikke bare lidt røg - næh - næh - der var skam "rigtige flammer" der løb op ad bjergsiden (eller var det nedad de løb) ??
det var ikke helt så faretruende for os - men når man tænker på vi er omkranset af knastørre Bjerge - og vi jo ved hvor uhyggelige brande der har været - og hvor lynhurtig det kan udvikle sig - ja - så kan man godt lige synke en ekstra gang :-))
Men vi stoler jo på der er folk der får styr på dette - så vi kører en tur ud og handler . .
få kilometer fra Pladsen er et lille supermarked hvor der er lidt af alle de basale varer man lige kan stå og mangle - men noget længere væk er en større by - og her er super - supermarkeder - samt andre butikker - så det er noget med at handle ind til en uge af gangen - og hver gang vi kører den tur nyder vi naturen . .
et par gode Rundkørsler bliver det også til - "Tomaten" er på "udturen" - og Skibet på hjemvejen
på hjemvejen ser vi over bjergene at der ER nogen der har "styr på det" - en Helikopter er på vej med en pose vand
da vi kommer nærmere er den vendt om mod os - med tom pose - og på vej efter ny forsyning
i en MEGA "Aljebeholder" (og nej, det er det jo ikke) men en beholder vi så ofte er kørt forbi og tænkt om det er til at vande alle de omkringliggende Drivhuse fra. . ?
Men her er den svævende "Brandbil" altså ved at tanke fra .. 
den suser tilbage og tømmer posen ned over ilden -
og sådan går ruten - frem og tilbage - med én helikopter - og én Pose ..  (egentlig synes jeg det forslår som en Skrædder i Hel.... ?!!
men i hvert fald giver det "fast arbejde" det meste af denne dag. .
og i retfærdighedens navn skal siges : branden blev slukket inden den forrettede alt for voldsom skade i området
hver lørdag er der marked ude i Cabo de Gata - de har ALT - og her sælges ALT
det er et stort marked - vi skulle så lige ud at se om der var noget vi manglede - og som vi bare ikke kunne leve videre uden . .?? (det var der så ikke - ikke denne gang :-))
MEN : traditionen tro - jeg skulle ha´ årets første ærter (jeg er VILD med Ærter) - men i år var de en skuffelse - for det var for sent på sæsonen . de var blevet grove - og melede - så de blev ikke spist op - (trods et ihærdigt forsøg . .. )
Dagen fortsætter vi så med en tur ind til Almeria - måske er der noget derinde som vi SLET ikke kan klare os uden :-)) ? !!
Vi får se. . ??
Ja - en Rundkørsel kan "man" vel altid bruge - (trods at lige netop denne har jeg taget tidligere år :-))
Almeria er efterhånden blevet en ret pæn by - der sker forandringer hele tiden - jeg har tidligere vist billeder herfra - de er til at finde under "Spanien vinter" på hjemmesiden - så denne gang tager vi en tur rundt i yderkanten af Byen
vi handlede lidt til hjemmet i både  Brico - og Jysk - det er jo ikke samme varesortiment der sælges i alle lande så på den måde finder vi altid noget som vi ikke lige har set før - eller også har vi - og så er det bare til en mere favorabel pris - :-)) og det er jo ikke så ringe ..
på vores "snørklede rute"  hjemad kørte vi steder i Almeria vi ikke før har kørt.  . og det ER i Almeria - og ikke ude på landet . .  det er første gang vi ser produktion af div. Grøntsager i en storby - det plejer at være mellem byerne . . 
                       men i Almeria ligger de godt gemt af vejen -                                                                endda her er de gravet ned MELLEM 2 veje ..  . smart. . . !!  :-))
Så er vi igen ved at være hjemme på Pladsen - og netop i dette område - på dette sted - mindes jeg igen rigtig gode venner som inden vi selv kom her første gang - var de selv kørt i forvejen sydpå - hvor vi selv endnu var oppe i Nordspanien - men jeg vidste ikke hvordan der var i dette område - om det var muligt for mig at komme hertil uden ar skulle forcere nogle af den slags højder jeg bare ikke kan klare - men fortroppen var jo af sted :-))  og meldingen lød :"vejen hertil er fin-fin - eneste er et kort sted som der MÅSKE kan være lidt skræmmende for dig - men det er overstået inden du får tænkt dig om" ..
(Åh - hvor er det bare trygt at ha´ så gode venner der tager ens angst alvorlig - nogle man kan stole på - som ikke slår noget hen - eller bagatellisere noget . . jeg har FULD tillid til dem - så første tur hertil tog jeg trygt mod Los Escullos . . .
og det er så her !!!  - ofte er en angst jo forstærket når man ikke ved "hvad er der rundt om hjørnet" - eller "hvad er der inde i den mørke stue - eller .. .  !!
Hvor angsten er forstærket af "angsten for det uvisse"  - så til jer der lider af en angst for det ene eller det andet - I kan få lidt tryghed ved at mennesker I stoler på - fortæller jer hvad I har i vente . ..   jeg selv tænker på det HVER gang jeg når hertil - og jeg er total tryg. . .  endda endnu mere tryg fordi samme venner nogle gange har sagt :"det sted er ikke noget for dig" - eller "der vil jeg ikke råde dig at køre til" .. .   jamen dét er tryghed - dét er venner. . .  (og dem takker jeg for. . . !)
og hvor er jeg dog GLAD og MEGET taknemmelig for at jeg vi fik mulighed for at lære denne perle - denne rigdom af natur at kende
(glæden og taknemmeligheden går også til gode venskaber.  .!!)
Tænk, at man har mulighed for at bo her på en campingplads . ..
(  Rigtig meget fra pladsen - og den nære omegn har jeg lagt på hjemmesiden  fra de andre år - så vil du nærstudere det - er det muligt . . . !! )
Stedet/området er også særdeles velegnet til at afkoble fra en travl/stresset hverdag - her der mulighed for at få ro til fordybelse - tid at tænke sine tanker til enden - stedet hvor man kan få opladet sine "flade batterier" - kort sagt :"en fryd for både øje og sjæl", her. . .
 

 tilbage til side 33

videre til side 35    

 
til vinter-index 2013