* Op til Granada *
 
 

Side 32

Efter en overnatning i La Sierrecilla - og da her også er koldt (ret meget) og blæsende - så dropper vi at blive nogle dage - det må vente til næste gang vi er på disse kanter - så vi pakker sammen og gør os klar til at "angribe" det meget smukke bjerge over Granada - Sierra Nevada - og ned på den anden side ..  jeg glæder mig til turen - for den er bare SÅ smuk . . . hele turen op - og ned foregår nærmest "med åben mund" - og med lyde som "nejjii så" - "åhh hvor smukt" - uhh tag lige farten af jeg må ha´ et billede"  - o..s.v . . og når jeg tænker på det nu er 3. gang vi tager HELE turen op og ned - samt flere gange nede fra Almeria og op - ja - så har det virkelig givet en "skattekiste" af billeder - men - jeg MÅ altså lige ha´ et par stykker mere denne gang :-))
Det var en flot morgen - men altså Rævekoldt - og mens vi gjorde det sidste "klar til afgang" bankede det på døren ..  og udenfor stod et Norsk ægtepar : "Må vi forstyrre - vi kender godt jer - men I kender ikke os - vi vil bare sige jer TAK for jeres hjemmeside som vi følger meget - og nu også til Portugal - fordi vi synes I har vist landet som meget venligt og smukt . . "
Jamen - det blev vi da glade for - meget - og vi fik en længere snak om camping - rejsemål - lande - befolkninger - anbefalinger - og "advarsler" . .  sjov var det at høre fra en Nordmand at også blandt dem findes mennesker med højdeskræk ..  (uha - var jeg født i Norge - ja - så var jeg da emigreret - sagde jeg) - det lo vi af - men jeg blev altså også glad for at nogen får så meget ud af at læse vores beretninger - og oplevelser - og som fruen sagde : "Man kan nemt læse det med samme glimt i øjet som du skriver i - og så er der altid billeder så vi kan se om vi "tør - eller ikke tør" køre den samme vej. . "
(nå - hun sagde altså ikke "tør" - men "vover" :-)) . .  ja - glad blev jeg igen for at vide andre også har glæde af det man laver. . !!

Vi ønskede hinanden "God tur" og snart vi på vej igen - her holder vi og skal ud af pladsen - og tv - som tidligere nævnt er hele området et "nybygger-kvarter"(ses på Husene)

da vi lige kom ud af byen  så jeg  dette "lyset i tunnellen" på himlen - det var meget stærkere end jeg her kan gengive - det var så flot gennem de næsten sorte skyer, - nærmest som en projektør - fra en UFO :-))  (ja ja - fantasien fejler da ikke så meget - vel, da. . . ?!! :-))
Mon ikke det kan blive LIDT svært at "bilde nogen ind" at vi er i det Sydlige Spanien - men sådan en Himmel ..? Mest var det disse farver denne vinter bød på - men det var HELE Europa der var "ramt" - (altså lige bortset fra Portugal - i de måneder vi var der - men - fra vi rejste har det mest været regn - regn - regn - blæst og kulde der også)
men nu er vi på vej op til Granada som er vort næste stop nogle dage (troede vi) - på turen ser vi igen de "Bropiller" vi så sidste vinter - INTET er lavet på dem siden ?!
Egentlig virker det også som "frås" at lave en Bro - uden her er en vej - og næsten ingen Trafik på den motorvej vi kører på - men det ses mange steder i Spanien - tror det er penge fra EU der er brugt her.  .?! men uanset - så virker det som frås - spild .. !
Nå - men straks efter vi er startet viser det ene smukke sceneri sig efter det andet - og trods min højdeskræk har jeg glædet mig meget til denne fantastiske tur op
her er ikke så meget at sige - andet end :"nyd turen sammen med os" ..
 
vi er stadig i Oliven-området, som det ses
nærbillede af en af de Grotter som man ABSOLUT ikke skal gå ind i . .
 
Er det da ikke bare et fantastisk område . .?!:-))

troede alle de små hvide "pletter" var Fugle - men de rørte sig ikke (det var manchetter om nye små planter) :-) -                      og blomstrende mandeltræer nyder vi altid

det går - i sagens (områdets)  natur jo op og ned - men bestemt ikke "skræmmende" (bemærk hvor lidt trafik her er på hele turen)
 
stadig står Oliventræerne fint i rækker og ligner små "tuer"
Puhha - godt "man" IKKE skal over den Bro .. !!  ja ja - jeg ved godt det ikke er alle det ville genere - men MIG ville det altså  ikke give den store glæde :-)))
stadig ikke meget trafik..
Her kan de da roligt skruen op for musikken - for åbne vinduer - det kan da ikke genere nogen :-)
 
 
Naturen skifter USTANDSELIG . . alt efter hvilken vinkel det ses i - eller i hvilket lys. . .  jamen - det er ubeskriveligt. .
åhh - er det ikke bare SMUKT.  .??  (man bliver helt stor inden i - jeg kunne unde alle sådan en tur)
WHATTTTTT  ??!!  SNE..?????
Johh - ?!  Det er det da vist .. ?!!
sjovt som lyset skifter - i takt med kulden bliver kraftiger
 
efterhånden som vi kommer højere op - giver udtrykket :"Blå af kulde" - god mening
Brrrrrr .. . .  jamen - det VAR koldt her ..  vi er nu oppe ved Lufthavnen
en maskine er netop landet (heldigt man har side- og bakspejle - så der ikke er noget der kommer bag på en :-)))) få sekunder efter blev vi overhalet (inden om) :-))
en anden maskine er ved at gøre sig klar på "affyringsrampen" :-)
vi drejer ind i Byen - skal tanke inden vi fortsætter. .    (nøjjii - hvor er det koldt at komme ud af Bilen. . . )
Jeg tog dette billede hen over lufthavnen - og jeg sagde til den unge mand der tankede for os : "uha - hvor er det koldt her" - han svarede : "Ja - i dag er det - men det bliver værre fra i morgen og en uge frem - der kommer meget blæst - så virker det endnu koldere". . . .

GISP. .  .!!!
(Tak for advarslen. . .  og her er det så  at titlen med "Ret til ændringer forbeholdes" - kommer på tale - samt at siden hedder "32½" - og ikke 33 . .  )

   

tilbage til side 31

videre til side 32½

   
til Portugal index