* ned fra Granada *
(men først højere op) :-)
 

Side 32½

Vi har nu uigenkaldeligt besluttet at fortsætte op - og forbi - Granada - for med den kulde her - og den megen Sne - ja - så kunne vi da lige så godt være i Danmark nu :-))
Men - det er vi ikke - og det agter vi heller ikke endnu .. .  så efter vi har tanket - og efter den søde unge mands oplysninger - ja - så må Granada vente - en tid endnu :-)
Vi er kendt med stednavnene her - hyggeligt at være på "hjemmebane" :-)
landskabet skifter ustandselig - og her ser det ud til der liiige vil gå "en god uges tid - (eller lidt mere) for der er blade på træerne her :-)
åhh - hvor er her bare flot alle vegne heroppe. .
på motorvejen   :  ser vi her til venstre og her ser vi til højre (hvem sagde :kontraster:-)?! 
Nu har vi jo kørt denne rute et par gange - og når jeg tænker på Vinterrejsen 2011- 12 - hvor vi vi fra Portugal kørte videre syd i Spanien - til Gibraltar - med stop for dejligt besøg i Mijas Costa - og da vi så skulle videre op derfra - og ruten af "særlige årsager" blev lagt fra Malaga og op via Granada - og ned mod Almeria - og da vi er begavede med flere "bedste venner" - som også er campister - og hvor det ene par kender denne rute/selv har kørt den - og ved jeg VIRKELIG lider af "Akrofobi" (lyder lidt "smartere" end højdeskræk - ikke sandt?! :-))) og vidste at vi skulle den vej op - og hvor bange jeg var for det uvisse ..  jamen - tænk - der kom mail til mig den gang - med mange - mange billeder som viste hele turen fra Malaga og op over Granada og ned igen.  ..  !
Om HVERT et billede blev studeret . .?? Jamen - derefter sov jeg som en nyfødt Kattekilling - i tryg forvisning om at dén tur klarede jeg fin stil . . . og dét gjorde jeg. . . !!

Nu igen - igen - er vi her - og taler netop om hvor dejligt det er med den slags venner - som er med til at give tryghed - med til på ærlig vis at informere - og ikke bare siger : "åhh, det er da ikke noget at regne" . . men at de viser billeder fra turen - så jeg selv kan vurdere om det er noget jeg kan klare . . . siden har jeg bare kunne glæde mig til tage turen - og NYDE den..! . .
Det der også er lidt sjovt at opleve, er, at genkende en masse steder på turen - kender det fra billederne :-))

bl.a. denne lille Kirke oppe på den lille Bjergtop genkendte vi straks første gang vi kørte her - tog billede som det vi havde fået tilsendt - og nu igen skal det foreviges :-)) for det er blevet lidt betydningsfuldt for os - og minder om et dejligt venskab .. .
her KUNNE vi så dreje fra mod Granada - men - beslutningen er jo taget ..
synet er jo smukt - men luften er brølende kold - så vi nøjes med at se lidt af arkitekturen fra den varme Bil da vi ruller forbi . . ikke meget "Spansk stil" her. .
 
også heroppe, er der flade vidder
 
her går det jo "op og ned" - men det er ok - bare der ikke er de "forhadte" kanter eller Broer - men det er der ikke
smukt. . .
da vi kom over den lille "bakke" her - mod dette syn - bemærkede jeg de små mørke bjergtoppe - med de tunge hvide skyer  over, - men så gik det pludselig op for mig det ikke var skyer det hele : men igen høje snedækkede bjerge :-)
 
 
for hvert sving - hver bakketop - hver 500 meter skifter sceneriet
 
 
jeg har sagt det før - og siger det gerne igen : er I på disse kante må I ikke snyde jer selv for en tur herop
Spanien har et utal af naturparker - fra nord til syd - fra øst til vest - og op til - og fra Granada er ingen undtagelse
stadig er vi på vej op - lidt endnu

selv om vinteren er her også grønne farver - ikke alt er hvidt heroppe

vi er nu nået op til Naturparken La Sierra de Huetor
nu er vi snart så højt vi kan komme ad denne vej  ..
og nu er det ikke kun i "horisonten" sneen er
nu kommer den lidt tæt på (sneen)- men det er heldigvis ikke mere "midt om vinteren" - så ingen glatte veje her
nu er vi så 1,3 km oppe - mangler endnu 80 meter . . .
så nåede vi "dagens højdepunkt" :-)) . . !!
men det er ikke så længe siden det var "dagens Bølge" - vi kunne "prale" med :-))
(jeg har dog gemt en lille "godbid" - eller 2 . .  :-))  så - vær så god. . !!!)
 

Tilbage til side 32

videre til side 33

 
til Portugal index