Luz til Monte Gordo
 

Side 29

Så er det tid at "Flyve videre"
Som sagt - så er der intet der varer evigt - og vi skal nu videre til Monte Gordo - men. . . . ja . . . havde vi vidst hvad der ventede - eller rettere IKKE ventede os - ja - så var vi HELT sikkert blevet hvor vi var. . .  men vi vidste det ikke - derfor pakkede vi sammen nu - for vi vil jo gerne se den del af Portugal også - altså der hvor vi kører ind - og ud - fra/til Spanien . .  der er vi til nu kun kørt igennem -
Det var rigtig hyggelige og rare campister her - smilende - venlige - snakkesalige :-))  2 par kendte vi fra sidste år - det er lidt hyggeligt at genkende nogen
Der er en rigtig god ånd - meget venligt personale - og en masse nye tiltag sker der med det nye værtspar . . spændende at komme (måske) næste år ? og se det.?!
Ja, - så er vi "på vejen igen" - gennem Lagos - Portimão - Alcantarilha - Quateira - o.s.v -

Her kan jeg lige fortælle at i Portugal kan man bytte Gasflasker - de kører (som i Spanien) med samme regulator som i DK - så de passer til vores. . de kan fås på BP - samt flere byggemarkeder har dem. . .  ! 
Vi selv rejser altid med 2 fyldte flasker - og har mindst en hel -  oftest 1½ - med hjem - p.g.a. vi har UltraHeat (bruger nu ikke meget varme sydpå om vinteren).!!
Vi nærmer os endnu engang - (den sidste i denne omgang) den hvide Bro - som jeg tidligere fortalte om at jeg har set Storkereder på toppen - men at de desværre ikke var hjemme så jeg kunne tage billeder - men det kunne jeg nu - og det er da blevet ret godt - ikke sandt.  .?!!
så er vi ved vores "gamle" dejlige by og nu passerer vi Guia/Albufeira (v/Cliff Richards Vingård)
videre derudad, går det støt og roligt med alle de velkendte "syn"
det er da noget af en "fodgængerovergang" denne - en sikkerhed for fodgængere, ja - men så er det da vist en god idé at gå hjemmefra ½ time før  - hvis man skal over på modsatte side af vejen :-))
vi kommer også gennem det mondæne  .. . det skifter noget nu her i denne del af Algarve . . . 
Gavlmaleriet her er ikke "Graffiti" :-))  - en "smart" Rundkørsel kan de også byde på - men vi nærmer os nu "kontrasterne"
det er meget sjældent at se bygninger som disse - især på Algarve-kysten  (heldigvis)
for det er da lidt nedslående at se  ..  . !
snart er vi forbi - og her er igen mere "normale  syn" - af det vi er vant til . ..
transportmidlerne her er forskellige - vi har set mange af begge typer - det er så hyggeligt . .  især har vi set mange typer af bilerne - både en - og to-personers - med lad - og som Kassevogn . . .
Faktisk kørte vi mod en bestemt plads i Tavira - vi ankom også - og Bent gik ind i Receptionen - jeg gik pladsen rundt for at finde et sted vi kunne holde - der var ret mange gæster - og det var jo godt nok - men - de holdt så det var umuligt at komme ind og få en plads - mega-store Autocampere var klodset op langs de små veje på pladsen - så vi ikke kunne komme igennem - ej heller kunne vi komme ind på de forskellige græsplæner - for enten holdt der en bil i "opkørslen" - eller en campingvogn - vi var HELE pladsen rundt et helt par gange for om der var noget vi havde overset.  .?

Næhh - det var der så ikke - vi gik i Receptionen - sagde at vi ikke kunne få en plads . . :"Jamen - det var da ærgerligt" !! . .  jahh - måske . .?  de fik deres papirer som vi netop var skrevet ind på - og så måtte vi jo fortsætte mod den Spanske Grænse - og på dén måde, endte vi altså i Monte Gordo . .  vi kørte efter Tavira - og ville så blive nogle dage (en uges tid) i det område - og se "det hele" der . . . nå - pyt . . vi tog den sidste bid til Grænsen - håbede så vi kunne komme ind et sted der .. ??

Her ovre er der også fine Rundkørsler - ja - så kan det da ikke gå helt galt :-))
så nærmer vi os Monte Gordo - og en del rundkørsler til "samlingen" .-))

Blot et par kilometer til - så krydser vi Grænsen til Spanien - men det er ikke planen endnu - endnu møder vi "Henrik Søfareren" - så vi er da stadig i Portugal :-))


Ja - så kom vi ind på campingpladsen i Monte Gordo - jeg vil ikke sige så meget om det - andet end at vi er meget taknemmelige for at dette ikke er vores første gang i Portugal - (så er jeg ikke sikker på vi var kommet videre) taknemmelige for at vi kender et andet Portugal end dette :-)) . . !!!!

Nå - men vi fandt en plads - og fik os "moslet" ind på den , , ,  der var gratis internet her - hvis altså man rendte den halve plads rundt med PC´en under armen - og fandt et hjørne lige inden for Bommen - hvortil deres Net kunne række . .  ja . . det er jo så ikke noget problem for os - vi har vores antenne - og kan sidde inde i varmen og hygge med det . . .  mnnjaahh. . .  jeg indrømmer at jeg var lige ved at blive lidt negativ over den smule jeg havde set af stedet til nu - men vi nægtede at lade humøret dale - så i stedet gik vi over på stranden - Algarve er jo FANTASTISK smuk - så en strandtur i de smukke omgivelser kan jo nok få humøret op igen . .  (det har vi jo gode erfaringer med :-))  så vi tog en trøje på - gik over gaden - ind mellem nogle Hoteller - og ud på den anden side . . .

STRANDEN. .  . Juhuuu ..  :-((((((

Disse Hoteller kom vi gennem - Hoteller så langt øjet rækker - som havde det været et Spansk feriested - svært at se om man er i Portugal eller Spanien her - men det er jo også så tæt på grænsen mellem de 2 lande at det hele "flyder ud i et". . .
Ja - og dette er så Stranden - den, som skulle sætte humøret et par grader i vejret efter mødet med Campingpladsen . . !!

Ingen klipper - ingen Bjerge - end ikke en "fantastisk Solnedgang" :-)) 
Næhh - vi gik heller ikke en "strandtur" . . .  vi kiggede - vendte om - og gik tilbage , , ,  dvs. - vi så et lille sted hvor de solgte varm chokolade - og Crepes - der gik vi så ind og satte os og havde rigtig meget ondt af os selv :-)))

Se selv - !!!!  SÅ trist er det hele lige nu :-))))

Nå - men damen der serverede var altså sød - og det vi fik smagte herligt (virkelig . .!! uhmm) så helt mistet modet havde vi ikke da vi gik "hjem" - vi kan jo bare fortsætte i morgen . .  men nej - det gør vi ikke - vi giver det en chance . . vil se lidt af området . . .

Tilbage på pladsen var kommet en mail - fra "de sidst ankomne" - dem, der var sammen med os en uge - og var flyttet - og som vi havde trisset rundt for at besøge - ønske tillykke med fødselsdagen - o.s.v - uden held :-)) en mail var der altså fra dem - at de nu var tilbage på pladsen nær Luz - og om vi kom - der var også plads til os. .  ha ha . . . jo Tak - men nej tak - vi ligger ikke og kører 170 km tilbage - det ender jo bare med de igen er kørt. .  . ha ha . . .!!
Eller gør det dagen efter vi kommer :-))

Nej - nu er vi her - giver det en chance - men kun én . . . :-)) 
Er humøret stadig under det som det plejer at være - ja - så tager vi afsked med Portugal for denne gang . .  men intet ligger fast endnu .. .
Se med i morgen - hvad vi gør . . . !!!

"Dagens bølge" - hmm . . . jeg har dem altså bedre end dette - men ikke herfra :-))
 

Tilbage til side 28

                                                                                                               videre til side 30
 
til Portugal index