"Altid plads til 3 til"
 

Side 19

I går stod vi her - og tog dette billede ned over Lystbådehavne i Portimão - så da godt den enlige Autocamper ud for de 5 palmer - hvad vi bare ikke vidste i går - ved vi i dag ,,

FORDI:

I dag ankom de her - vi følger dem jo på deres rejser - og vidste godt de også er i Portugal - men ikke lige hvor på nuværende tidspunkt - for de er lidt karrige med opdateringer - (ja - så fik I dén) kun ca. en gang om ugen - så de kan jo nå vidt omkring fra gang til gang - vi der ligger lidt fast i perioder er nemmere at lokalisere  (og det gjorde de så .. :-)!!

De ville vist bare "lige kigge forbi" en enkelt overnatning - og så videre . . men - det endte med 4 - og sikke da vi råhyggede. .  .

Her følger så et lille sammendrag af de 4 dage . . !!
 

Vi havde fortelt oppe - og da det var råkoldt - lidt blæsende og noget "snuskvejr" - så foreslog jeg at vi alle 6 mødte i vores Fortelt - og at dømme efter Erlings glade smil - var eneste fugt i Teltet - det der stod på bordet.  .!
(Og den havde de selv medbragt)
Hænderne ryger frem - hvem kommer først..?
Bent eller Lars. . ??
Nå - ingen af os kom til at mangle noget i dette hyggelige lag. . . !!

Skal lige bemærke : Speedy ..  nu ved vi den ikke hedder Speedy, bare fordi den jo skal hedde noget. . ?! 
Nej - det er fordi den ER "SPEEDY". .  .!!!
Hold da op . .  vi har kendt mange hunde - men ALDRIG én som "Speedy" . .  (og så er det ikke engang lyv . . .!!!  Han skal VIRKELIG opleves . . og det gjorde vi så :-))  )

Næste dag var de lidt rundt at se på omgivelserne - tror de fandt dem OK - for de blev endnu en dag - som endte med at vi inviterede på aftensmad . . og sikke en aften. . !!
Altså IKKE p.g.a. maden . .  næhh - men p.g.a. den "åndelige føde" - tror vi var rundt om de fleste af de emner man kan opleve i livet . .!!
Det var en RIGTIG dejlig aften . . .  som vi ikke ville ha´ undværet - tvært i mod - vi glæder os til den aftale vi lavede . .  når vi hver i sær er hjemme igen .. !!
(HUSK det nu . . .!! :-))
Nej - ingen af os blev "stikken" :-)
endnu en dag - den 3. med hygge - og snak om alt "mellem Himmel og Jord"
og stadig i smukke omgivelser . . 
Om aftenen var aftalen at vi ville vise dem "Vor Frue Kirke" på Klippen - der, hvor nogle af de smukkeste Solnedgange kan nydes. . !
Og bortset fra det er en kold og blæsende aften - (eftervirkningerne fra det slemme uvejr der var over den Iberiske halvø for nogle dage siden) - så kan man jo stadig godt nyde den skønhed som naturen begaver os mennesker med . . . så vi tager derud (5 min. fra hvor vi bor)
Jahh - Erling - et godt grin er ikke af vejen - vel da :-))  (det var da noget du og jeg godt kunne finde ud af) :-))
så er vi her - og jeg tror også I synes der var flot. . ?! (man kan jo ikke andet) (Hej, med jer - ja - så er vi her igen med endnu et hold der vil hilse på jer) :-))
udsigten FRA vandet er da heller ikke så ringe endda . .
 
når "man" nu er så bange for højder, Lars - synes du så det er "betænksomt at hoppe op på muren . .? og så endda sidde og se afslappet ud. . ?
(Nå - jeg holder mig til Erling - så skal det nok gå :-) )
Højderædsel eller ej - man glemmer alt omkring sig når naturen "viser Film på det store lærred" . . .
det er ganske utroligt - alle de farver - former - forskelligheder der viser sig på samme Himmel - samme sted - på meget kort tid - fra gul - til blå - til blodrød - Violet. .  o.s.v
hvis ikke dette er en lise for sjælen - så ved jeg ikke hvad det er. . ?!!
"de andre" fik nok før vi gjorde - for vi vil gerne ha´ det sidste med - så vi blev lidt længere - d.v.s. vi kørte om på den anden side -
og på dette tidspunkt i processen er det jo at det hele ændrer sig igen.  .
ikke kun himlen er flot . . men klippernes aftegninger op mod Himlen er smukt (synes vi..)
Palmernes silhuet - og himlen , klæder hinanden . . (lidt en skam "de andre" ikke oplevede "højdepunktet") men de har jo set så meget - og sikkert noget tilsvarende - eller flottere. .  blot mig der ikke kan få nok af dette . .  :-)) og hver Solnedgang er jo forskellig fra den forrige - og den næste ..  !!

vi skyndte os hen for enden af "vores egen" strand - der ser det igen helt anderledes ud - her er Himlen i flere "lag" - skyer - solnedgang - og skyer igen - inden det bliver Hav og sandstrand  . . . hvor skyerne pludselig kom fra . . ??  hmm . .???

Det blev så det sidste - i denne omgang - (forhåbentlig ikke sidste gang vi nyder en solnedgang over vand) - heldigvis bor vi selv ved vand - så mon ikke vi fortsat kan nyde det uden for Portugal smukke kyster også ...  :-)) 
Ja - kig op - der er stadig noget at se . .  :-))
så blev det tid til den "store krammetur" -  og tro mig; Erling - du slipper ikke bare fordi du bliver inden i vognen ..  igen lidt vemod - der vinkes - og så er de væk
(men "en aftale er en aftale - og et ord er et ord" -  (så, vi ses i Danmark) :-))
Efter dejlige dage - skal side 19 sluttes med "dagens dejlige bølge" :-))
 

Tilbage til side 18

fortsættes side 20    

 
til Portugal index