"Intet varer evigt"
 
 

Side 16

Åhh - ja - det måtte jo komme .. !!
Nu har "vi" ventet hver eneste dag på at den bestilte ACSI-bog skulle komme her - men heldigt - for os - at den lod vente på sig - for hvor har vi da nydt at E & C har været her - ikke forstået at vi har siddet lårene af hinanden - for det har vi bestemt ikke - ej heller fartet rundt sammen - næh - vi har bare været bevidste om hinandens tilstedeværelse - fået en lille snak "over hækken" - fortalt hinanden hvad hver især har oplevet i dagens løb - !
Indrømmet : vi har glædet os over hver dag posten kom UDEN den ACSI-bog (for man er vel egoist.  . :-)??!
NEJ - egentlig synes det var lidt synd - for de er slet ikke til al det "fastliggeri" - 2 - 3 dage . .  så er det videre - og retfærdigvis skal siges at vi da også tilbød dem at få vores - så kunne vi bare få deres når posten kom - engang . . (men det afslog de - heldigvis :-))  )
Åhh - hvor har det været hyggeligt .. . !!  og hvor er det altid bare trist når man skal skilles - efter et dejligt samvær . . !!
Der er hurtigt pakket sammen - og cyklerne sat på - og snart er der klar til afgang
Ja - så nemt og smertefrit kan man få Bil og campingvogn til at mødes - med hænderne i lommen - og ved "tankens kraft" :-)) jeg indrømmer : den bedste bytteforretning vi har oplevet var da vi byttede med 2 klistermærker - et 80 km - og 90 km - til at klister på campingvognen gennem Frankrig - og så en Mover ..  .!!   Ja - det er svært at tro at vi fik en mover for de mærker - men det er bare rigtigt .. . !! man skal bare ha´ de "rigtige forbindelser" - de "rigtige venner" . . .   (og vi er bare SÅ glade for den . . TAK. . !!)

Nå - men vi må lige holde øje her - og tjekke at det bliver "sat rigtig sammen" - (ingen lægger vel mærke til at "en" er "morgengrim" - og det er IKKE damen i sort :-)))

Nåh ja - Bent er jo også blevet "rigtig campist" - af den slags med "hænderne i lommen" mens det hele "bare går af sig selv" - og de kun skal op når vi skal vinke (og lige tørre "det væk man får i øjnene" . . . jamen - man må da gerne synes det er lidt vemodigt . . !!
Efterfølgende har vi fulgt dem på turen op gennem Europa - og det er fint - så kan vi glæde os til vi ses i Danmark .. . !!!
(Tak for det dejlige samvær)
 
"endnu en guidet tur - denne gang til Albufeira"
 
Ja - det ER altså vemodigt - men så bankede det på døren : og "de nyankomne" (E & A) kom og spurgte om "vi skulle ud at se noget i dag - om der var planlagt noget..?"
det var der ikke - (troede at de måske var lidt trætte efter den lange tur sydpå - men vi fik da hurtig iscenesat en lille tur - kørte så til Albufeira - som vi jo kendre ret godt efterhånden - så den kunne vi da vise dem - vi synes selv at både stranden og byen er flot - samt skulle de og vi handle lidt - så vi drog af -!
Albufeira er en fin by - især på denne årstid - så kan man SE den . . .  (ikke mange mennesker nu - så det er fin til "fremvisning") - vi kørte forrest - så de skulle blot følge efter - og nyde turen - (hvad vi da håber var en nydelse :-)) ?!

Alle der har fulgt os sidste år til Portugal - kender jo Albufeira - byen - stranden - oppe og nede - samt denne rundkørsel her. .  :-))
Men - enten springer I denne side over - eller også følger I bare med - som det "tynde øl"  :-))  (der kommer nok noget I alligevel ikke har set før .  .?!)
Byen er bygget i mange "etager" (niveauer)    (den egner sig slet ikke til "rulleskøjter" - for er man først kommet ned, kommer man ikke op igen :-)
Håber da ikke fundamentet ruller :-)) ? men at det ligger godt fast . .!!!
drejer fra i rundkørslen - og så
ned mod  hvor vi plejer at finde en P.-plads - ved vore "ungers Hotel" - der kan vi komme igennem til stranden
vi er heldige - 2 P.-pladser lige bag hinanden - stiger ud - kigger op - og : ja - så er det at man lige tænker  : "et hegn ville gøre sig rigtig godt her . ."
OK - de mister interessen for os - hurtigere end vi gør for dem :-)) vi går gennem en lille åbning ved Hotellet - og her er en lille kat der ikke har højdeskræk - eller også har den endnu ikke brugt alle sine 9 liv.  .?!!!
Ja ja - I HAR set dette før - men husk lige : det har DE jo ikke . .. (og I var "advaret") . . .
men jeg sagde jo også at der nok blev noget jeg IKKE havde vist før - det gør der nu - denne gang skal vi en tur ud af den delle smalle Klippe-sti
"Ja - det er fint af dig, Bent, at vente på mig. . . "  men jeg kommer liiiige i tanke om jeg "ikke har tid nu" - så du får kameraet - og går derud - så smutter jeg liige  tilbage på sandstranden hvor der er lidt bredere at færdes - og "nede på jorden" - jeg synes det er SÅ rart at "få sand mellem tæerne" . .  så jeg kommer senere  .. . .  hm-hm.. .
dette er så hvad Bent fik ud af det . .?  jeg synes det er lidt "skræmmende flot"

en anelse højt er det da?!  og tænk hvis man glider . .? eller "falder over en Træstub" . eller der er "rullesten" - eller - eller - (jah, der kan skam da ske meget uforudset her :-)

 
 
og jeg kan da give mig til at tælle sandkorn,, her er nok at tage fat på :-)))

han kom tilbage med et intakt og tørt kamera - glad var jeg .. (for det er et dyrt et) :-)

sammen fulgtes vi videre hen ad stranden
og her begyndte den lille tur gennem byen - først i "stueplan"
og igen bemærker vi hvor utrolig rent og delikat her er landet
vi tager turen op til 1. sal - og videre op til 2. sal . . .
her står vi af - og nyder "nedsigten" over byen
udsigt er her også heroppe fra - og vi er endda endnu ikke helt oppe - kan nemt komme endnu et par etager (eller 3) højere
men vi begynder at gå ned - den vej - efter bilen, som netop kom fra den anden lille gade - og var nær ikke kommet omkring her - det er skarpt - og MEGET stejlt . .
(gode bremser er et must. . !!!  vores er jo nye - så vi kan nemt :-)) ) . . . men vi går .. . !!
det er da godt "man" har rendt det meste af "Julefedtet" af inden vi forlod Spanien - her er ikke meget plads at give af ..  :-))
  "Ja - så dukker alle hovederne her" :-)
São Vicente kirken (har jeg vist før) det er jo "ham med ravnene"  
(så er vi tilbage - oppe i 3. sals højde igen) det lille hus - nr. 13 - ser ikke ud af meget - fra gadesiden -  MEN : man skal aldrig "vurdere ud fra førstehåndsindtrykket" - ofte "gemmer der sig andre værdier når man ser lidt om bag facaden" - om det er hos mennesker eller huse :-))  ) .  . .
 
Et sidste kig over Havet - inden vi igen ender ved vore Biler - og tager omkring den store velassorterede LIDL i byen - hvor der handles lidt ind - inden vi for alvor kører hjemad - bortset fra lige endnu et stop - i den store kendte "Continente" - de manglede det førnævnte SD-kort - og vi ville lige ha´ lidt mad med hjem - og så er "Continente" stedet - der er super kød (langt bedre kvalitet end i f.eks LIDL eller ALDI - samt - hvis man er til det - så har de en fiskeafdeling der siger "Spar2"  ..  med fisk jeg aldrig har set - og ikke ville ane hvad jeg skulle stille op med - men helt fantastisk er det - bare at kigge på dem . .!!)

Nå - desværre havde de ikke lige dén kortstørrelse de skulle bruge - så vi endte på den anden side af gaden (der hvor vi købte Parabolhovedet til Nytår) - de 3 gik ind - jeg blev i bilen - kunne næsten ikke hænge sammen af træthed - så jeg længtes virkelig "hjem" . .  det kom vi hurtig efter - og det var så ved at være slut på endnu en god dag.

Nu er det vist ved at være tradition at siderne sluttes med "Dagens bølge" :-))  så - vær så god . .:-))  !!
 
Tilbage til side 15                                     

  videre til side 17   

til Portugal index