2013 - "Daseferie" - Østrig

 
 

Kender I det.  . .??
Man kommer hjem fra en laaang vinterrejse - og nu har man lige som fået rejst nok - haft ferie længe nok - oplevet nok - så NU skal det blive godt at komme hjem og få hold på hverdagen igen - og ihh - hvor man glæder sig . .
 

NU skal det GODT nok vare lææænge inden der igen skal hæftes på til en længere tur - for Forår - Sommer og Sensommer skal stå i Familie - venners og Renovering af Hus og Have samt "alt forefaldne arbejdes" tegn :-)))
Jo jo . .  vi ferierer alligevel aldrig i den travleste ferietid - for vi har den holdning at dem der arbejder - børnefamilier - og dem der har en travl arbejdshverdag - lad dem komme ud på pladserne i både Dk. - og det øvrige Europa og nyde en tiltrængt ferie - senere kan vi andre så tage ud og "besætte" pladserne - der er jo ingen grundt til vi også tager ud og optager pladserne i den travleste ferietid..
Så - altså :
Vi har INGEN ferieplaner som sådan - andet end omtalte . . og snart er vi da også ret optaget af alle vore hjemlige planer hvor så også gode venner - familien - og dejlige bekendte, melder deres ankomst - og dét er glædeligt. .  .!!

Pludselig går det stærkt - vi får ret meget at se til - og om aftenen taler vi om en tur til Fanø senere - altså INDEN sæsonen for alvor sætter ind .. ?!
(det nåede vi ikke)
I den varmeste - og mest "komprimerede" tid har vi aftale med nogle vennepar om at besøge det ene hold i Nordjylland sidst på sæsonen - og dét glæder vi os MEGET til - men ind i mellem lader vi os jo også "udnytte" af vores lille Diamant - han skal passes - og han skal jo også ha´ endnu en lektion i campinglivet - han er fortsat "i lære som campist" :-)) samt har vi haft ham en del på ferie hos os flere gange siden vi kom hjem - !! (større glæder findes ikke)
Vi har også nået en tur på Politimuseet i Kbh. - som har været på "tapetet" flere år - og når vi er på familie- og vennebesøg - ja - så har vi altid vores egen lille lejlighed med - så selvfølgelig har vi været af sted med campingvognen nogle gange - men ikke på FERIE . . .!!

Ja - altså : dét jeg prøver at sige er : "man har jo et standpunkt til man tager et nyt"...
En aften - da vi kom hjem fra besøg - og efter nogle heftige uger - satte jeg mig ved PC´en og "lukkede lidt af oven i hovedet"
(det er jeg RET god til - vil nogen nok sige :-))  ) og så var det jeg så "et væltet Hus" i det skønne Østrig - og så kom tankerne om alle de gange vi har nydt landet i årenes løb - både sommer og vinter (senest sidste sensommer) - og - jeg har sagt det før - indrømmer det gerne igen . . "hos mig er der ikke langt fra tanke til handling" - jeg skal så heller ikke bruge ret meget energi til at få Bent med på mine idéer :-)))  så vi blev enige om at det MÅTTE vi da bare se . . . og dét kunne da KUN gå for langsomt. . :-))

Den værste sommerhede var ved at være overstået - det var ved at være tyndet ud i vore herlige feriegæster - vi selv havde overholdt jobbet som barnepiger - overholdt vore øvrige planer - vi var ret langt gennem vores "to do-liste" (om end den endnu er alen lang) - men altså vi kunne begynde af planlægge et afrejsetidspunkt om ikke alt for lang tid - for vi har en HEL del vi bare SKAL nå endnu inden vinteren melder sin ankomst , ,

SÅ : !!!!!
Det blev tid at hæfte campingvognen på Bilen - denne gang med en (lille) ferietur til skønne Østrig . .

 
Første og sidste feriedag er tradition at den holdes hos vores svoger - på ud- og hjemturen - og denne var ingen undtagelse .. så efter overnatning her  fortsatte vi syd. .  og den megen "snak" på div. Fora om hvor vidt der var meget kø eller ikke - omkørsel foretrukket eller ikke - på Rendsborg-broen
Ja - så var vi da enige om at hvis det var så galt som nogen havde erfaret - ja - så kunne vi da bare dreje fra - hvis. . ?!  så vi fortsatte ad "den slagne vej" - og belavede os på at hvis der var kilometer lang kø - ja - så opdagede vi det jo i så god tid at vi kunne dreje ind/ned omkring selve Rendsborg og så tage tunnellen . . men men . .  vi havde haft unødige "bekymringer" - for vi var - om ikke de eneste der kørte over Broen på en alm. "dum" Tirsdag ved frokosttid - ja - så i hvert fald en af de meget få biler der kørte over (alt 7,5 tons tunge køretøjer blev sendt ned under Elben - !!)

Billedet her er zoomet så vi nærmest får "den gamle Bro" ind bilen :-)) den kan bare ikke være her - så vi lader den blive hvor den er og fortsætter:-)

Igen overnatter vi her - ca. 35 km s.f. Hannover - dejlig og nem at komme til og fra - Acsi-plads som danskerne efterhånden benytter ret så meget . . (og det er forståeligt :-))
Vi har omtalt den flere gange (det er den med Modeljernbanen - og med Søen som er en Badesø) Pladsen som vi også brugte sidste år - og viste en del billeder fra..

Næste morgen talte vi med nogle danskere som havde planer om Heidelberg - Rothenburg o.d.T og Bodensee - så vi talte lidt om pladser og steder som vi kendte . . og anbefalede dem især IKKE at glemme Rothenburg :-)) Jo - de havde også fra deres naboer fået "påbud" om den - så vi kunne fortælle om den plads vi selv gerne bruger ,, ,  og så ønskede vi hinanden god tur -

Snart var vi igen på Motorvejen - vi havde næste overnatning i tankerne - men vi havde jo lige talt en del om Rothenburg - så nu kom vi til at "længes" efter den - derfor blev det planen til næste stop :-)  vi er nu ved Kasselbakkerne som er "frygtet" af så mange - selv regner vi dem ikke)

Personlig kan jeg ikke lide dette syn - så hellere en HEL dag på Kasselbakkerne end den slags her . . (var der nogen der sagde :"Højdeskræk" ?? :-))

Så nåede vi Rothenburg - denne særlige middelalderby jeg tidligere har omtalt - og vist en del billeder fra - samt kan vi anbefale et besøg her - her er meget at se og opleve

Den plads vi benytter, er Tauber Idyl - her er kommet en lille familie - som er ved at tjekke ind - friskt at tage på cykkel-camping - synes vi :-)

Efter endnu en god nattesøvn er det igen tid at fortsætte - nu direkte ind i Østrig - men inden vi forlader Rothenburg, skal jeg - traditionen tro - lige stoppe og ha´ billedet oppefra - og ned i Detwang - som den lille by, nedenfor Rothenburg, hedder - og hvor pladsen ligger ..

billedet er taget - vi er nået op i byen - snart er vi ude - og på vej igen .-))

Ja - vi er ikke de eneste der "slår på tromme" for byen og dens charme :-))

Vi undlader den store travetur byen rundt - vi har jo gjort den så ofte, så vi drager videre Syd

Vi skal ha´ vores frokostpause - som holdes på en Tank/Rast - og selv her er der lidt andet - og anderledes -  at kigge på :-))

Vi nærmer os München - og nu kommer Flyene som perler på en snor - ja - faktisk så mange - og så hurtigt, at havde det været Myg, så var sprayen blevet flittigt brugt :-))


Vi passerer det ny stadium : "Allianz Arena" i München (det minder mest om "Michelin-mandens" overfrakke :-))
så nærmer vi os hastigt - og hver gang er vi lige begejstrede for det sydlige Tyskland - Bayern er "noget særligt" , synes vi . . .

her er så smukt - og på en måde virker her også mildt

Her er en hel del at nyde - og glædes over - fra motorvejen
Vi kan ikke HELT forstå dem der synes at motorveje er kedelige - for vi ser altid en masse nyt - spændende - anderledes - sjovt - eller smukt (ikke meget undgår vore øjne) :-))

Jamen - det ER da flot . .??
 
Ja -  så når vi "Inn" i Østrig - følger Inn-floden - gennem Inn-dalen :-))
og "Innen" vi ser os om . . . så  . .. . .

holder vi "Inne" på vores Plads - endda samme "plet" som vi holdt på sidste år ved samme tid :-))
Campingværten bød os "Velkommen tilbage, Skytte" :-))  Ja ja - vi er jo i hans system - men det er alligevel lidt personligt - og meget hyggeligt -  at blive budt Velkommen med "navns nævnelse". .  .

Jer, der fulgte os sidste år - kan nok genkende vores udsigt fra campingvognens stuevindue - og til nye "seere" - kan I forstå hvorfor man kan ønske sig tilbage hertil. . ??  Her er ganske enkelt så smukt alle steder at det gør helt ondt - og når smerten bliver FOR stor - så kommer vi hjem :-))))))

En af de mange ting der kan undre, er, at over alt - oppe - nede - ved siderne - o.s.v - der er græsset slået så det ligner Golfbaner, ,  ?!
(hvordan kan de holde det nede - så flot - og uden ukrudt .-))  ?!

Nå - men vi er tilbage - og nu skal den stå på ren nydelse - kan da ikke andet i disse omgivelser - og med "ham her" :-))))


videre til det væltede Hus HER            

tilbage til forsiden