* Bilens - og naturens luner *
I går endte dagen med sol og fint vejr - en dejlig tur til Innsbruck - via ruten som starter  her ved Karlskirche (som jeg synes er smuk på sin egen maleriske måde) som er en Klosterkirke - (Klosteret er så bygningen tv.)
Dagen i dag startede med at Bent som aftalt kørte ned til Suzuki - fik at vide de ville ringe om rep. - og  pris snarest - Regnen vækkede mig i nat - ret voldsomt lød det - og endnu er det bygevejr - så det bliver ikke til cykling endnu - men det er ok - vi har et privat mål i Mils senere - så vi vi hygger bare - og venter på vores bil. .

Men først på eftermiddagen har vi endnu intet hørt - Bent tager det roligt :"jah - de ringer jo når de ved noget" ..  dén er jeg så ikke helt med på - for hvis det er en "lille ting" - ja - så KAN det da ikke tage SÅ mange timer at finde fejlen - og prisen - så jeg nærmest "vred armen om på Bent" :-)) og tvang ham på cyklen og ned på værkstedet (fo vi SKULLE jo bruge bilen "lige om lidt" - også fordi Bilværksteder - reparationer o.s.v. nærmest gør mig "paranoid" - giver mig "ticks" . .  ja - og åndenød:-))
(Vi HAR jo ikke haft de bedste oplevelser hvad dét angår - ved I der har fulgt os på rejser - senest vinterrejsen Portugal/Spanien). .  .

NÅ - Bent kørte - og ½ time senere kom han tilbage med Bilen - den var "fiks og færdig" ..  det var bare en "lille ting" - en ledning til ventilatoren var knækket - så de har lige sat en ny i. . " hmm. .  .??!
Jahh - så er det jo jeg stadig ikke stoler HELT på proceduren ..  ?
HVORFOR har de ikke ringet for længst..??
Hvorfor har de ikke ringet at den var færdig for længst..??
Hvorfor - hvorfor dit - og hvorfor dat. . ?

Dét kunne Bent da selvfølgelig ikke svare på - men JEG kunne selv finde svaret - da jeg hørte prisen (kr. 1.500,- U/REGNING, forstås. .  .?!!)

Ihh - altså NÆSTE gang tager JEG med - med oprullede ærmer . . .. !!!!
(en lille "dum ting", som skifte en ledning - KAN da ALDRIG koste kr. 2000,- ??  uden regning 1.500,- ??!
Ja ja - men nu håber vi så den ER i orden ??
Det opdager vi jo nok på hjemvejen .. ?!

til eftermiddag kørte vi så over på den anden side af Floden - til Mils . . :-))

Ja - og som vi altid gør - følger vi også vejrudsigterne her - og den siger :de næste 4 - 5 dage - "syndflod" ..  (når det regner her - ja - SÅ regner det) men SÅ ville sommeren vende tilbage ..  !!
hmm.  .?  vil vi vente på det. . ??  Næhh - vi har en del at se til hjemme - og her har vi allerede haft dejlige oplevelser - sluttende med Mils i dag - så fra Mils stopper vi lige igen - ved Karlskirche - denne gang i "projektørlys" - og er den flot om dagen - så er den ikke mindre flot om aftenen. . !!

Karlskirken er viet til Sct. Karl Borromeo og den første bygget i Barokstil i Tyrol i 1620 og både planlagt - og doneret - af den kendte læge og polymath :Hyppolytus Guarinoni.
Den centralt placerede kuppel - og 3 side-apses som symboliserer Treenigheden - Kirken blev i det 18. årh.ændret indvendig fra Barok - til Rokokostil. .

Kirken er i brug - både til Gudstjenester - og især populær til Bryllupper . .
MEN: vi har nu besluttet at tage herfra i morgen - så - endnu engang :"Karlskirken må vente til næste gang :-))"

Regnen har ikke sovet meget i nat :-)) det har jeg så heller ikke - så beslutningen om at køre opad i dag står ved magt (selvom campingfatter lokkede med godt vejr - engang)
og dét er jo netop én af goderne/fordelene ved at campere - man er ikke bundet til noget sted . ..  men at man har "FRIHEDEN" til at flytte sig.
så jeg sendte et sidste blik - (i denne omgang) - til "vores lille Skovtrold" :-)) vi nåede - næsten - at blive færdig inden næste Byge ..

alt er ret vådt nu - ikke koldt - kan stadig gå med korte ærmer - men men - nu er det nok for denne gang (desværre :-))  )

Det ikke kun i Solskin at bjerge er smukke - jeg synes altid det er smukke - om de er grønne - frodige - eller de er golde og rå.. 
 
turen ud af Østrig kan ikke engang gengives retfærdigt på billeder . . glæder os allerede til vi kommer igen . . :-)
det er en meget varm tur op gennem Tyskland - men ikke en dråbe regn igen overnattede vi på "vores" sted i Rothenburg/Detwang på camping "Tauberidyl"
Den lille by - Detwang - ligger nedenfor Rothenburg - ren idyl - her er gratis net - og el er inkl. - dette er servicebygningen - ren - pæn - masser varmt vand (ikke noget med mønter) - prisen for os - pladsen - Net - El - Bad og al det varme vand man skal bruge :19,29  - og så ligger middelalderbyen lige oppe på "3.sal"- her er bare så dejligt . . !!
selvom vi jo kender den lille by - så går vi alligevel en tur da vi når frem - det er dejligt at få rørt benene lidt efter køreturen - og stedet kan godt tåle vi endnu et besøg :-)

Bygningerne er meget velpassede - en del af dem er gamle - og bevaringsværdige - denne har bibeholdt det lille Hejseværk - har jo nok været lager oppe på de øverste etager?

efter en nat  - uden trommende regn på taget - frisk morgenbrød nydt i den dejlige morgensol - og snart er vi på vej igen
få hundrede meter gennem Detwang - så er vi på vej op på "3. sal" igen (i Rothenburg)
kommer man hertil uden campingvogn - er her flere muligheder for "Værelser, Zimmer, Rooms" både i den lille by Detwang - og oppe i Rothenburg (så der er ingen undskyldning for ikke at besøge området :-))
Så er vi kommet op på 3. sal :-))  (Rothenburg)
Vil man se mere fra Rothenburg er der lagt på hjemmesiden fra tidligere rejser . .
så er vi for alvor på vej op gennem Tyskland - de næste billeder er så lidt om hvad vi ser - og oplever - på turen op
 
Solceller ser vi rigtig meget nu ude i Europa - og især de store lande som Tyskland og Spanien - (hvornår mon vi også har det i DK..? eller er det "kun" Vindmøller vi har.??
vi er stadig i områder med store højdeforskelle - og vi er endda endnu ikke nået Kasselbakke-området :-))
vi kan ikke klage så meget over "tæt trafik - og lange Køer på de Tyske motorveje her :-)))
ja - så nåede vi Kassel - men vi fortsætter - har endnu en aftale inden vi er helt hjemme - så med div. pauser på turen op - beslutter vi at - vi som så ofte før - overnatter på pladsen i Nortorf - hvor man ikke behøver spænde fra (men vi gør det altid alligevel - det er jo ikke noget problem) Pladsen har vi også omtalt tidligere - den der ligger bag hotellet hvor man - (som flere af vore venner og bekendte siger) spiser ret godt . . pladsen benyttes kun til overnatning op ud- og hjemture af alle folkeslag.  .

(lidt sjovt : "for et par år siden holdt der et Svensk ægtepar da vi kom - og efter en times tid bankede de på - og ville så fortælle at "takket være jeres hjemmeside har vi benyttet denne plads flere gange på vej sydpå - og camping "Mitte" på vej hjem - for da er det tæt på at handle i Flensborg".  . :-))

Ja - det er jo hyggeligt når man "bankes op" af medcampister - uanset hvor de kommer fra. .

Så nærmer vi os El-tunnellen - stadig ingen tæt trafik - ingen kø - og vi taler om hvor fint hele turen er forløbet - at vi
Jeg sidder jo bare - som sædvanlig, her) og glæder mig over jeg ikke skal op på det "monstrum" -  :-))  . .
i fin stil, glider vi - sammen med vore medtrafikanter - gennem tunnelrørene - alt ånder ro og - vi kommer op derfra - vi alle fortsætter i de retninger vi nu hver især skal - vi kører max 70 lige der hvor vejen snævrer ind til 2 spor hvor den fortsætter op hvor vi skal - nu er trafikken ret tæt - flere drejer jo fra her - vi fortsætter - det samme gør en Blokvogn lige foran os -  og ved siden af os kører en Motorcyklist - lige så roligt som vi andre - han er (heldigvis) godt klædt på i "sikkerhedstøj" - læder fra top til tå - handsker - og en styrthjelm er han lukket helt inde i (men alt dette ser jeg først få sekunder efter) - for PLUDSELIG - og helt uden årsag (ja - det må der jo ha´ været - ingen aner bare hvordan det skete - men : han vælter ved siden af os - falder af motorcyklen som jo lægger sig på siden - maskinen motor brøler - mens baghjulet suser rundt - mens manden suser forbi os - skrå over - mod Blokvognen hjul (hvor mit syn var hurtigere til at se HVAD der nu skete end det faktisk gjorde) mens Bent fik stoppet vores vogntod - trykkede jeg på "katastrofeknappen" så de bagvedkørende blev advaret - og fik stoppet - alt mens manden gled mod Blokvognens hjul - og tænk : manden nåede hjulene - fik på en "mærkelig" måde trukket dem op mod sin hage - så 2 cm FØR hjulene kørte over ham - fik også den unge chauffør stoppet sit enorme køretøj (god chauffør der bruger sine bakspejle - og dermed så motorcyklisten falde) Bent var hurtig ude af Bilen - jeg selv var pludselig blevet smurt ind i "sekundlim" - så jeg kunne ikke røre mig . . :-))
den stakkels motorcyklist var helt bleg - en moden mand - "hvad skete der". .  .??? Ja - det ville vi andre også gerne vide.  .?  intet hul i vejen - han havde ikke ramt nogen - og ingen havde ramt ham .. ??  INGEN fattede en brik af hvad der var sket .. . !!
Den unge Blokvognsfører tog sig af manden og motorcyklen (ingen synes jo han skulle køre på den lige nu - så chokeret som ham (vi alle) var. . 
Altså lige bortset fra 2 tyske bilister der - uafhængig af hinanden - kom og spurgte :"er du kommet til skade??"  "Nej - det mente motorcyklisten ikke han var - men dybt rystet og chokeret" . ..  hvortil begge bilister slog ud med arme og ben - og udbrød : "jamen, kan du så ikke flytte dig så vi alle kan komme videre"..!

(Der er nu ikke noget der kan varme mit hjerte mere, end når man møder venlighed - medmenneskelighed - hjælpsomhed - og hjertevarme fra sine medmennesker)
GRRR. . . . .!!! så er det jeg kunne ønske jeg havde Boksehandskerne med mig. . . . og jeg VED jeg hurtig kunne lære teknikken - hvordan de skal bruges. . !! :-))

Puhha - ja - det varer nok en tid nu - hvor jeg - i slowmotion - genoplever hele dette scenarie for mit indre øje - og takker de højere magter for den der har holdt hånden over både den stakkels motorcyklist - og den intetanende unge chauffør der ikke anede hvad han kom ud og fandt under sine hjul - samt også skånede OS for synes fra 1. parket..
Ja - man bliver så taknemmelig på manges vegne - at det endte godt - samtidig kan jeg ikke lade være at tænke : "kør da nu i en fart hvor I/vi har tid og magt til at få hold på de vogntog vi kører rundt med hver især.  . !!  Og pas så GODT på jer selv (og alle vi andre) derude på vejene. . !!!!
(Et splitsekund - og manges liv er ændret)

Videre til Nortorf gik turen som den heldigvis mest gør - godt. .  !!

Det blev så sidste overnatning på denne tur - vi har netop forladt Nortorf og nu på vej mod Rendsburg - hvor det er tydeligt at se trafikken her er "lidt presset" efter som jo Rendsborgbroen er lukket en tid frem for køretøjer over 7,5 tons
Det er ikke en "holdene kø" - men en langsomt kørende. . dog ikke i vores bane frem Sød er denne da - bruges sikkert ved tivoli eller cirkus -  for servering af Crepes - uhm
Vi fortsætter vores tur "på vej op" . .  og herfra er der ikke meget mere at vise - eller fortælle om (heldigvis gik endnu en tur GODT .. )
Vi siger tak for de mange søde hilsener fra vore medcampister som vi også har modtaget på denne tur - (jeg besvarer snarest) men siger foreløbig TAK til alle - og Tak for følgeskab. . .  .! :-))
HVER gang vi når hjem siger jeg : Jamen vi HAR det da dejligt i vores eget dejlige Land . . .
Ja -  "ude er godt - men hjemme er bedst" :-))

Herfra siger vi  på gensyn "næste gang".  .   Venligst "Skytterne"
(som netop har tjekket Bilen efter hjemkomst - og NU skal der kontakt ned til Suzuki - for - desværre var min skepsis begrundet. .  )

 
tilbage til side 6  
tilbage til Østrig 2013  
tilbage til forsiden