* Ellmau - Wilder Kaiser *
Hvis man tror at det ikke er muligt at foretage en vandretur i disse Bjerge - så tager man fejl - for det kan man - både alene eller med guider. .
MEN:
Lad det være sagt med det samme : DÉT skal jeg bare IKKE. .  :-))

Vi har en TV-kanal hjemme som kører udelukkende med musik og naturbilleder fra Østrig - og især med optagelser herfra - samt fra Sydtyrol. . !
For os er det så denne gang det gælder med et "smugkig" - eller rettere, et "forhåndskig" - for efter en eftermiddag her - ja - så er jeg da ikke sikker på andet end at vi (måske) skal ha´ traveskoene pakket i cykelkurven på næste rejse hertil . .

Næste - ja - !!
For : vi følger jo altid vejrudsigterne på vore rejser - og de styrer en del - og nu trues med regn den næste tid her (jaja - vi er jo også i østrig - ved det regner meget her - men endnu - og i alle de tidligere år vi har været her, har vi ikke set regn .. . !!
Så måske det også denne gang bliver ved truslerne . .??
(NEJ .. !!!  Det gjorde det IKKE) :-)

Hver lille by - mellem byerne - efter byerne - i udkanten af byerne - i centrum - ja - ALLE steder har deres egen "lille Skovtrold" (læs: "Kirke") til gengæld er her ikke mange Rundkørsler jeg kan få med mig hjem - så måske jeg skal begynde at samle "Skovtrolde" i stedet ? :-)))   )
vi nærmer os - og det ser virkelig ud som er der sne på bjergene - det er der ikke - det er "Sand" - det lyse der løber ned i striber er Sand - eller grus - men sne er det ikke - og alt efter hvordan solen rammer - ja - så er der enten mørkt - eller lyst på toppene - men det er naturen /bjergets materiale - der er sådan. . !
Uanset : flot - storslået, er det. . ikke sandt.  .?!!
Jeg synes Bjerge er fantastiske (bare jeg ikke skal op og "hænge" på dem :-))
og, her er de så - de "rigtige" - dem der er "savtakkede" - jamen - det ER da flot. . !!!!
sikke en forskel !!! - billederne er taget med kort tids mellemrum - ikke længere end det tager at dreje sig - sigte - og "skyde" ..<
Nå - men tro det - eller lad være - men jeg har (i før omtalte TV-program) set folk stå oppe på toppen - altså HELT oppe . .  (det kan da ikke være sko nr. 45 så .. ??!)
Det er så smukt når blomsterne holdes i samme farver - og samme blomst - hele vejen hen - kontra den måde vi selv "blander farve og type" på (synes jeg altså :-)) 
Her havde vi også cyklerne med - og var en del rundt i byen som er mere turistpræget end der hvor vi selv bor ..  Ellmau er kendt viden om - og er et meget besøgt område - og det sætter naturligvis sit præg på både By og område her. .
Måske man ikke tror det - men Østrig har SÅ mange cykelruter - og naturligvis med ret så mange sværhedsgrader -
også en del Naturparker er her - hvor man kan trave både med og uden guider - og ét er sikkert (tror jeg nok :-)) ) næste gang vi kommer her - og har mulighed for det - ja - så vil jeg gerne på en RIGTIG Bjergvandring .. (Bent smilede godt nok lidt overbærende da jeg sagde det . . :-))  ) men jeg vil altså gerne (tror jeg) .-))
foreløbig nyder vi synes på afstand fra vore cykler :-))
på vej ned mod byen igen
 
Jamen, er det da ikke bare flot . .?!!
Nej, det er stadig ikke sne - og hvad det været - ja - så var det smeltet nu - for det er ualmindelig lummert - syns der er Torden i luften . ?? så mon ikke vi skal finde hjemad
det trækker mere og mere sammen synes jeg - og der er en god "bid vej hjem" - (og begge Tagluger står pivåbne) - ikke noget jeg normalt gør - uanset vejr - men jeg glemte at lukke , , ,  (den ene sidder lige over vores seng. . .  )  så jeg beder Bent om at vi IKKE nyder turen hjem ret meget - men ser at komme af sted. . .  :-))
i disse omgivelser er Tunneller en god ting - uf - tænk om man skulle op over for at komme fra det ene sted til det andet . ? (Ja - så ville Østrig bare være noget jeg havde hørt om :-)) aldrig noget jeg ville ha´ oplevet. . men vi har nu været her en del gange - på alle tider af året - og nyder det stadig væk - (især mindes vi en Jul her for mange år siden)
ude af tunnellen - ved Schwart-søen - ligger gode campingpladser - og man har stadig fint udsyn til Wilder Kaiser - som i øvrigt er 2344 m høj - til orientering :-)))
Bent holder på vi IKKE får regn i dag - jeg er af en anden mening - så der bliver ikke noget med at "daske" - eller stoppe - på vej hjem
i "flugten" når jeg lige at glæde mig over denne vognfuld "frodig skønhed"
Så kan vi endelig se "vores egne Bjerge" - nå ja - se og se - men vi kan da ane dem (og regnen er endnu sluppet løs" her)
så kan vi se vore egen lille "Skovtrold" - og endnu ikke et dryp at se - (konstaterer Bent hoverende) - ja ja - vi mangler en lille kilometer endnu.. !!!

Så er vi hjemme. .! Lugerne er lukkede - vi prøver at få øje på vore Bjerge - uden det store held - og SÅ kom regnen . . hold da op .!! den havde da rigtig samlet sammen til en mega skyller - men pyt - vi har haft endnu en herlig dag - vi kom hjem i god behold - og så rettidig at vi kan komme i en knastør seng i aften - ja - kan man så forlange mere ?:-)

 

tilbage til side 4

 forts.side 6. Innsbruck       

 

tilbage til forsiden

tilbage til Østrig index