2. dag i Østrig :

Ja - i dag er det så "dagen" - den vi faktisk kørte herned efter :-))

Vejret er flot - siden vi ankom har der ligget et "blåligt slør over alt" man kan vel nærmest betegne det som "De blå Bjerge" som så ofte beskrevet og besunget :-)  (men det er jo nok ikke disse)..

Det er meget varmt - næsten også FOR varmt - men et smut ikke lang herfra - vi skal jo se hvad vi kom efter - og er lidt spændte på om vi kan finde det..?
Efter hvad jeg har "snuset mig frem til" så er det ikke mange kilometer herfra - så jeg er lidt spændt på og "min lugtesans er OK..?" :-))))

Vi kører ad landevejen - gennem et par af de små byer, som er (som her) Wattens - hvor jo Swarowski har sit hovedsæde -
jeg har aldrig kunne stå for de kirketårne - og spir - de har i Østrig ..  de minder mig om "Skovtrolde" :-)))  (jamen, det ligner de da . .!! Hatten - ørerne - øjne, næse og mund

Der var "opløb" af gamle Hestevogne med folk i "stadstøjet" - hvor alle samledes på et kæmpe marked hvor man så dystede i Hestevognskørsel 
(det varede hele week enden)
men det var ikke vores ærinde i dag - så vi fortsatte :-))

Snart efter parkerede vi ved huset - det så noget "omvendt" ud - den åbne dør forneden er jo så øverste etage - hvor man kan gå ud på den lille Balkon - og den lukkede dør øverst, er den oprindelige hoveddør - bemærk bl.a de gule gummistøvler ved hoveddøren - samt Postkassen - det hele med "hovedet nedad".  . .
Vi skal jo ind at kigge - og det er da en fordel at man er lidt adræt :-))) 

Johh - "gamle Koner" kan godt stå på hænder - og jeg kan også :-))))

Indrømmet . Skak, har aldrig været min stærke side - og slet ikke når det skal spilles i dénne position .-))
hvis det er bøvlet at spille Skak på hovedet - ja - så er det intet at regne for at skulle stå på hovedet for at vaske hår .-)))))
Et ret godt sted at sidde - for varmen stiger jo opad :-))
Ja - så er det man kommer til at tænke på Osvalds gamle vise - den med : "Det er ikke til at se det - hvis man ikke lige ve´ det "
(hva´ der er opad - eller nedad - eller indad - eller udad - eller hva´ ) ??
den passer jo ret godt her . . !! :-)))
  Barnet og sengetøjet fandt vi aldrig :-))
Det er en meget underlig fornemmelse at være derinde - man bliver nemt svimmel - jeg kan ikke anbefale et besøg her med Tømmermænd .-)) Sådan en anordning skal jeg ha´ derhjemme - (så har jeg "styr på ham") :-))
 Det er en Polak der har udtænkt denne idé - og det er godt fundet på. .  Husene findes også i England og Polen - samt flere er på vej. .

Her - er der ved at blive bygget en Restaurant på stedet - på samme "skæve" måde .. . ! (den må vi besøge næste år) .-))


 
Ja - så har vi set hvad vi kom efter - så kan vi jo godt "pakke sammen" og køre hjemad igen :-))

Meeenn - vi kunne jo også blive lidt endnu - for faktisk har vi mere vi gerne vil . . . så herfra tager vi op over Absam - og ned gennem Mils - vejret er helt fantastisk - så vi skal da ikke hjem. . .  (vi har cyklerne med - for planen er også en cykeltur oppe ved Achensee)  men nu først over Absam &  Mils ..
Fortsættes side 3  HER

tilbage til side 1                                                                                                                                                                                                                                                 tilbage til forsiden