2011  
Marts..

Aiijj. . . hvor har denne vinter bare været lang og sej . .  vi er vist mange der længes efter lidt "milde vinde" nu - og gerne meget snart . . !!

Selvom vi selv har været en del af sted med campingvognen siden november - så har det virkelig været "Vintercamping" - og ikke som vi plejer: i Spanien . . men en måned i København fra november til efter Jul..
Dernæst var vi igen derovre først i februar - og så var det Herning-Messen vi tog til - som også var en frostkold fornøjelse . .

Men - nu stod så et Tandlægebesøg for døren - vi har jo vores Tandlæge i Flensborg - og da jeg denne gang skulle ha´ fjernet en ret besværlig tand - ja - så kunne vi jo lige så godt for det bedste ud af det - og nyde det (midt i skrækken for behandlingen) derfor blev campingvognen igen hæftet på - og så gik det mod Grænsen - med stop i Fredericia - familiefødselsdag - og næste dag fortsatte vi så til "Mitte" . . .!!

Solen skinnede mere og mere fra Haderslev og resten af vejen. . . det var en dejlig oplevelse - bare at se sneen var mere eller mindre forsvundet - herligt. . . .!!

I efteråret var vi nede og se "Sort Sol" . .nu denne gang var det nærmest "Hvid Sol" vi så over alt - både på Himlen og Markerne. . .

Det var dejligt at ankomme til Mitte - her var stille og roligt - og en del af fastliggerne var der - så der var "Liv" . .  samt kom der flere som blot overnattede få nætter - enten på vej syd - eller hjem fra syd. . .!
Vi talte med flere - og bl.a. nogle som havde fået nok af sne og kulde - og derfor var på vej til Spanien (det kan man jo ikke fortænke dem i . . :-))

Dagen efter vores ankomst. stødte et hold venner til os - det var rigtig hyggeligt - og sammen kørte vi til Förde Park for at handle - de har jo altid noget man bare "ikke kan leve uden" . . . 
Næste dag var endnu en meget flot dag - hvor man på det nærmeste fik "Forårsfornemmelser" . .  så vi blev enige om at køre en tur til Friederichstadt . .  Vi har selv været der nogle gange - men det er ved at være længe siden - og vore Venner har aldrig været der - men hørt en del om det - så nu skulle det være - vi kører dertil med dem . . . !!
Også her var der flot Solskin - men endnu er her is på kanalerne - vi parkerede - og gik så en tur rundt i den yndige by. .
                         . 
Friederichstadt er virkelig en lille Perle - og den er værd at aflægge et besøg - hvad enten man holder en lille ferie der - eller man "nøjes med" et besøg på enten gennemrejse - eller en udflugt fra evt. "Mitte" eller "Jarplund" eller . .?!!
  ikke alle kanalerne er iset til mere . .!  
  Endda ligger Bådene klar til Søsætning  
Bortset fra manglende blade på Træer og Buske - og lidt is på vandoverfladen - ja - så er her nærmest Forårsstemning..

Efter en travetur rundt i den dejlige by - og hvor vi også fik handlet lidt i div. spændende butikker - synes jeg vi skulle ha´ endnu en oplevelse på hjemvejen - så jeg foreslog vi fik set lidt mere af det Nordfriesiske område - som jo har så meget byde på - det var der god stemning for - så vi kørte via Dæmningen ud til Øen Nordstrand - som også kaldes "Vadehavets grønne Hjerte" . . .!!
  på vej over Dæmningen  
her er virkelig fladt - og man kan næsten se til Paris . .:-))
dejlig årstid at besøge Øen på - total fred og ro . ..
  Vi kørte ud til "de nedgravede Huse"  
  Minder en hel del om Fanø  
  Vi kørte helt ud til Diget  
Der er nu noget særligt ved at stå oppe på et Dige en tidlig Forårsdag og se ud over "den store Verden"
dette skue minder om noget vi oplevede engang i Bretagne (utrolig nogen tør bo derude - sæt vandet stiger meget. .? :-))
og den risiko er der vel - siden man bygger Diger. . . ????
der var rigtig dejligt ude på Øen - men nu var vi ved at være sultne - fandt en godt beliggende Restaurant hvor vi kunne sidde og nyde udsigten - og der holdt en del Biler - så vi blev enige om at det måtte være godt - der ville vi ind og spise.

Det kunne vi bare ikke - for alle de Biler var der p.g.a. et "lukket selskab" - så: "Alt optaget" !! Hmm..??

Så fortsatte vi til Øens yderste ende - hvorfra Færgen sejler over til næste Ø - Pellworm - der måtte da være en Restaurant. . ?? Joh - det var der - højt beliggende - med den meste fantastiske udsigt - men: på denne tid af året er den kun åben i week ender - så enden blev at vi vendte "kajakken" (vi kunne jo heller ikke ret meget andet da vi jo var ved Øens ende) :-)))
snart er vi igen på vej fra Øen og via dæmningen til fastlandet igen..
Vi stoppede ved en LIDL og fik handlet ind - men blev så enige om at køre via Förde hvor vi kunne få et måltid mad - for nu var vi virkelig sultne . . . som sagt så gjort . . . og så blev der også - igen - igen - handlet i Förde Park inden vi satte kursen mod "Mitte" efter en rigtig dejlig dag . . . .
 
5 herlige dage blev det til - en lille forsmag på at campingsæsonen er lige om hjørnet - og næste dag skiltes vi - de kørte hjem - og vi kørte til tandlægen - hvor jeg fik bortopereret en kindtand . . .  og derefter kørte også vi hjem - med gode oplevelser fra denne "MINI-Ferie" . . . (og så siger man der ikke rigtig er noget at opleve når man bor på "Mitte".:-)))
På genhør fra "Mitte" en anden gang :-))