"Dagbogen"  
.    
  Kapitel 19  
.    
  "Flere dages Sammendrag "  
     
Siden sidst...:    
Fra Tirsdag d. 24/2 - til Lørdag d. 28/2 - 09    
     
  Hej igen, alle sammen  
.    
Ja, - så er jeg her med et 5-dages opsamlings-heat - det "Hævner sig" (altså for mig) når jeg sådan tillader mig at "dovne" nogle dage - jeg burde ha´ lavet siderne her, selvom jeg ikke har haft Net - så de lige var klar til at "gå i luften" når jeg igen var "luftbåren"
men det har jeg altså ikke - så nu er her et (kortere) sammendrag fra .:
24.02.09 - Tirsdag -              "en dag med lidt af hvert"  
Som tidligere nævnt sluttede vores Net i dag - så der blev storvasket - handlet ind - daset lidt i Solen - i øvrigt et underligt vejr i dag - der var Sol over hele Pladsen - men over Bjergene blev det mørkere og mørkere - som skulle det til at regne - (lidt Torden-rumlen hørtes) men intet skete - og pludselig var det helt klart over Bjergene også...
Til aften inviterede vi Henning og Laila på et glas Vin - og sådan fik vi takket pænt af med dem - og takket for hyggeligt samvær...
25.02.09 - Onsdag -             "Afsked med Benidorm"  
Man kan gyse - eller fascineres over Benidorm - og dens Skyline - og jeg (vi) gør det sidste - for Benidorm er meget spændende at færdes i - den har det hele.. Oaser - Storby - små smalle gågader - 5 km Sandstrand - en lille Vig gemt hist og her - højdedrag - mondæne Villakvarterer - Højhuse - lækre forretninger med kvalitetsvarer - Asiatiske Butikker med "alt til ingen penge" - ja - Byen rummer "Alt-i-et"..
Så inden vi forlod stedet, ville vi lige "gøre byen" igen... (det blev til 271 billeder) hvor her blot vises et par stykker....
                                                                                  hvert eneste Højhus er rene kunstværker
     
                 Nej - det er ikke det "Skæve Tårn" (vi er på vej op ad bakke)                      og vi kommer ret højt op (voldsomt højt)!!
   
                          man kan afgjort ikke kalde dem for "kedeligt Betonbyggeri" - man kan lide dem elle lade være - men kedelige er de ikke
   
.    
   
                  man kan vel godt blive enige om at dette er kønnere, end Byggerierne i Gellerupparken  i Brabrand og Vollsmose i Odense.. ???
 
                                                                                      omgivelserne er da heller ikke værd at kimse af
 
.    
 
Det var en rigtig dejlig dag rundt i hele byen - og på Stranden - og vi blev da også enige om at vi ikke er afskrækket af Benidorm og hele området her - her er rigtig meget at se - og udforske - og en fantastisk natur både i baglandet - og langs kysten både syd og nord...
  (Henning - og Laila - de fleste billeder har vi taget for jeres skyld - så I kan vise jeres familie - som har boet her - hvordan Benidorm ser ud nu)
Og - Henning - .: SE  SÅ  AT  FÅ  KØBT  ET  DIGITALKAMERA....!!!!!!
I øvrigt var vi lige ved at købe et nyt til mig - for pludselig synes jeg ikke jeg havde Vidvinkel nok - så vi kørte til EROSKI - men - det jeg faldt for, havde samme vidvinkel - så jeg beholder det jeg har.. måske jeg en dag overtager Bents, i stedet...??? (han læser også hjemmesiden her.....!!!)
.    
26.02.09 - Torsdag - Pakke sammen  
Det er godt nok lidt svært at løsrive sig her fra - dels har vi haft det så dejligt - set en masse - og hygget med rigtig gode Naboer - samt et par andre hold - også danskere - alle 3 med Autocamper - et herligt par fra Falster - samt søde mennesker fra Hjerting - og - ja - så var der jo altså lige Paios Far og Mor (gode bekendte fra tidligere).. og - de inviterede os på "Ostebord" og "Farvel-hygge" fra kl. 18.00 - 23.00 - (men - vi forstår da heldigvis at at gå i ordentlig tid - så vi gik 20 min. før "æggeuret" ringede..  )
Kære begge.. Tak for endnu en Vintertid med hyggeligt samvær - håber at se jer til Sommer - (I ved hvor der er en plads der venter på at byde jer Velkommen) - og vi siger endnu engang.:  "TAK for hjælpen - og håber vi ses"
.    
 27.02.09 - Fredag Dagen oprandt  
Selv om det er dejligt at komme videre til nye oplevelser - og hjemmet venter - sammen med dejlig Familie og skønne Venner hjemme - ja - så kan det ikke nægtes at det også er lidt vemodigt at tage afsked - men det skal jo gøres - på et tidspunkt - og det er så kommet nu - for vores vedkommende..
(det tog en god time efter vi havde pakket - at få sagt Farvel til alle 3 hold) og så var vi igen på vej... med destination 50 km syd for Tarragona til L´Ametlla - hvor vi ville tage en enkelt overnatning - inden vi fortsatte til L´Estartit - til Camping Les Medes - !
Efter en køretur på - vist - omkring 335 km - en frokostpause - og en motorvejsafgift på i alt 28,45€ - ankom vi til pladsen..
Den var rigtig hyggelig - super rent over alt - og rigtig pæne og nye sanitsbygninger - en venlig modtagelse - og en nem plads at komme ind på.. (og så var den billig - en ACSI-plads - 13€ - alt incl.
Da vi var kommet på plads gik vi en lille tur i nærområdet - trængte til at strække benene efter dagens køretur...
            Også her er dejlige omgivelser - pladsen ligge inde til venstre                           lige ned til en lille Lagune
 
                                                                               Og her mødte vi så "Agnete og Havmanden"
 
                                             Klipperne bliver så smukke i aftensolen    
 
.    
 
                                                                                    På turen tilbage kunne vi plukke friske Oliven - hvis vi ville
 
Lige nu er det sæson for Prosessionslarverne - dem skal man virkelig ha´ respekt for..! 
På Campingpladser - i Haver - og offentlige Parker bekæmpes de - men ikke her - langt ude i Naturen - der skal man selv være på Vagt... de kan blive flere meter lange - og især kan de være dødbringende for Hunde - og livsvarig svie og kløen for mennesker...
 
Disse "vatklumper" der hænger på træerne, er nemme at genkende - så.: gå i en meget stor bue uden om hvis I møder dem... og lad aldrig hundene komme dem nær - og slet ikke når de mødes i lange rækker kravlende på jorden - hold hundene langt væk..!!
     
Efter denne dejlige aftentur købte vi 2 timers Internet - troede vi kunne nå at modtage - og sende - mails, samt opdatere hjemmesiden - men vi blev LANGSOMT klogere.... det tog en "Krig" at skifte en enkelt side - og flere Krige at hente de mails ned, der lå til os - så inden disse Krige var udkæmpet - ja - så var vi udgået for Net-tid - så derfor ingen opdatering - og ikke sendt de mails vi ville...
Man kan ikke beskylde Spanien for at ha´ godt Internet på Pladserne - hvordan det er privat - ja - det skal jeg ikke kloge mig på - ved bare at det heller ikke er alle private steder det fungerer perfekt - så - vi fik ikke glæde af de timer vi havde købt.... dog skal jeg sige.:
Vi nåede at modtage en mail fra en familie som p.t. opholder sig på Vilanova - og som desværre er ramt af "Vejpiraternes" kniv i bildækket...
P.g.a. af alle tidligere "slåen på Tromme" vedr. at disse Pirater findes - fik de afværget selve Piraterne - men måtte skifte Dæk næsten midt i et Vejkryds i Barcelona....!!!
Grunden til jeg nu nævner dette er.: Det telefon nr. vores Udenrigsministerium har oplyst at vi kan ringe og anmelde på - det gjorde denne familie - fik også som lovet en Engelsktalende i telefonen - men - fik at vide at de ikke dækkede Catalonien - og ikke havde gjort det de sidste 2 år....!!!!!
Dette er jeg MEGET ked af at høre - men kan desværre ikke gøre ret meget før vi er hjemme igen - da jeg skal tale med Udenrigsministeriet igen... og få at vide hvilket telefon nr. der så er brugbart i Catalonien da det trods alt er her det er værst med Piraterne - og så altså også Valencia og Alicante - men her skulle nummeret så virke...!!!!????
     
Jeg har nu håb om at I alligevel vil anmelde denne hændelse..??
Evt. få Kamma til at være jer behjælpelige - for I får jeres udgifter dækket af Forsikringen - via EU-bestemmelse - men det kræver I har en Politirapport...!!!
     
Ligeledes beder både Spansk Politi - Den Spanske Ambassade i København - det Spanske Turistministerium - samt det Danske Udenrigsministerium INDTRÆNGENDE om at hver eneste episode anmeldes - ellers kan der ikke sættes effektivt ind overfor disse Bander....!!!!
     
Desværre har vi ikke haft mulighed for - før nu - at lade høre fra os - men vil meget gerne kende adressen på det værksted i opsøgte med jeres Dæk - ham som bevidnede at det var en Kniv - og så beder vi om I anmelder det til Politiet i Vilanova - !
Vi er kede af vi ikke havde fået jeres mail før nu - for så var vi stoppet ved Vilanova på hjemvejen - (nu er vi forbi)
Der er også den mulighed I får Receptionen til at kontakte Politiet for jer - (de taler jo Engelsk og Tysk - og kan oversætte til Spansk for jer) 

Jeg håber virkelig I vil anmelde...!!

Selv, kontakter jeg Udenrigsministeriet når vi kommer hjem - med mindre der er en anden der læser dette - der vil kontakte dem - og få et nyt BRUGBART nr. Danske Turister kan henvende sig på - (eller kontakte den Spanske Ambassade i København - og bede dem om et brugbart nr. i Catalonien)..?!!

(Tak fordi I mailede hændelsen til os - og gjorde os opmærksomme på det uvirksomme nr. - vi håber I alligevel får en god ferie.. og vi vil kontakte jer ved hjemkomsten...!!)
 
Herfra - tilbage til vores egen tur.... vi er nu nået til at tage fra L´Ametlla - denne Lørdag morgen - d. 28. februar - 2009 - en rigtig smuk morgen vi stod op til - sammen med Solen....
 
Turen fra L´Ametlla (50 km syd for Tarragona) og til området Girona - kostede i Motorvejsafgift 17,31€ - og ruten var at vi stod af ved Calafell - kørte via Cunit og Vilanova - inden vi igen stod på C32 gennem Barcelonas Tunneller - op til Girona og kørte så ud til L´Estartit - til Camping Les Medes, hvor vi er nu.....                                                 (og hvor vi fortæller mere fra - i morgen)
                                                                                                                                     På Genhør..     Side 20
P.S.. -  Har nu bokset over ½ time for at uploade - desværre er Serveren nede - (det er jeg snart også, af alle de Net-problemer vi har haft på denne tur)
Håber på bedre held i morgen...???!!