Pas-frie Campingpladser

Som det jo nok er RIGTIG mange bekendt - er vi blandt de campister der har (efter mere end 40 års medlemskab) udmeldt os - først af D.C.U - ene og alene af den grund at vi ikke - hverken kan eller vil - acceptere diktatur - og dernæst heller ikke er i besiddelse af et Campingpas. .

Passet fik vi "bare" - i sin tid - og da var vi unge og uvidende udi campinglivet - og troede på da D.C.U sagde at "sådan er reglerne hvis man vil campere - det er ved lov" ..  men som årene går bliver man jo klogere - vi fortsatte dog som medlemmer - og dermed også at modtage passet - som vi KUN brugte meget sjældent i DK de senere år.  . og aldrig i udlandet . .

Endelig gik det op for os hvad "det hele drejer sig om" . .  hvor meget "tvang og diktatur" der er i det - og hvor meget vores frihed tages fra os - ene og alene p.g.a. "ussel mammon" (som jeg før har nævnt - og den mening har jeg stadig) ..

Børnefamilier - og pensionister der mest opholder sig i Danmark - ja - der er det fuldt forståeligt at de ser deres medlemskab som givtigt - og det er HELT fint ..  .!!  al ære og respekt for det - men vi andre som mest bevæger os uden for DK´s grænser - ja - vi har slet ikke brug for det Pas - da er det "penge ud af lommen" . . . og kommer vi engang i den situation at vi mest kun skal/kan campere i DK - ja - så vil vi endten benytte de PAS-FRIE pladser (som vi gør nu) - og der bliver heldigvis flere og flere af dem som "skrotter" den Pas-tvang . .  og TAK for det . .!!

Vi har fået nogle mails fra Campingpladser - som har fulgt os - og hjemmesiden her gennem flere år - og de har - trods de ved vi ingen Pas har - skrevet at vi skal være VELKOMNE hos dem UDEN Passet - som de selv også gerne så afskaffet - men de føler sig presset til at "deltage" p.g.a. bl.a. den fælles annoncering for deres plads. . .  og det er forståeligt.  . .

Vi ville gerne kunne lave en liste over alle de pladser man er Velkommen UDEN PAS - (og det er ikke så få) . .  men da vi ikke vil sætte nogen i forlegenhed ved off. at fortælle hvem det er der ser stort på vores manglende Pas - ja - så kan jeg ikke - da vi ser strengt på diskretion . . .

MEN .

Jeg vil forsøge her at samle adresser - og senere billeder og erfaringer fra de pladser der åbenlyst reklamerer med de IKKE kræver Campingpas . .  og jeg modtager meget gerne oplysninger fra medcampister og Campingpladser om adresser hvor vi ALLE er Velkomne - som jeg så vil samle - og lægge ud her på vores hjemmeside , , ,!!

 
siden her - listen med PAS-Frie Campingpladser - skulle gerne vokse sig stor :- med andres hjælp - vi har ikke tid - eller råd - til at besøge alle pladserne - så vi modtager gerne oplysninger - og billeder - fra pladserne - og Campisterne. . .  :-)

På forhånd Tak..!

 
(henviser her til et super link.:  http://www.f-camping.dk/  mange pladser fra Bondegårde - Stellpladser - o.s.v. alle "stjernefrie" . . )
samt henvises til egen side med "Gebyrfri".:   http://www.skyttens-camping.dk/campingpladser/billige_pladser.htm
og endelig er her billeder fra Pladserne.:    http://www.skyttens-camping.dk/campingpladser/billige_besogte.htm
 
     
     
Sjælland.:    
Urhøj Camping Urhøjvej 14 - 4480 Store Fuglede http://www.urhoej-camping.dk/
     
     
Fyn.:    
     
"De mindre Danske Øer"    
Langeland.:    
Billevænge Camping Spodsbjergvej 182 -  Spodsbjerg  - 5900 Rudkøbing www.billevaenge-camping.dk
 
 
 
     
Fanø.:    
Sønderho NY Camping Gammeltoft vej 3 - Sønderho - Fanø http://www.nycamping.dk/
Camping Klitten Sønderho Strandvej 11 - 6720 Sønderho - Fanø http://www.campingklitten.dk/Dansk/Index_dk.asp
     
     
Jylland.:    
Kongeå Camping Bækvej 39 - Villebøl - 6760 Ribe www.kongeaacamping.dk
Egtved Camping Verstvej 9 - 6040 Egtved http://www.egtvedcamping.dk/