"GRATIS" - Ja. - det er der jo endnu noget der er - men langt fra alt:-)

Uanset hvilken Campingvogn - mærke - årgang - Ny - brugt - ja - så er der altid noget man ønsker at lave lidt om på - men ofte er det er dyr omgang at få andre til det - især når man selv kan lave meget mere end man selv tror - og så er det pludselig økonomisk overskueligt - og fornuftigt . .!!

Gennem årene har vi fået R I G T I G mange mails - med spørgsmål om div. rejsemål - om vores campingvogn - bl.a. om de ting vi har lavet - som er "små operationer" både arbejdsmæssigt - og økonomisk - men som vi nyder i feriernes hverdag . .
Mange der har fået de små hints og idéer har været glæde for dem - så nu lægger vi dem ud her på hjemmesiden - og håber mange flere medcampister får glæde af det - og som måske finder ud af det slet ikke er så uoverskueligt - hverken Økonomisk - eller arbejdsmæssigt . .

God fornøjelse !!!

2 PC´ere på samme forbindelse.

Læs her hvordan
Mange har hver sin PC med på ferierne og vil gerne være på samtidig - men det kan være dyrt med 2 x betaling - eller bøvlet at vente på den ene bliver færdig før man selv kan få adgang ..  . det er IKKE nødvendigt med 2 x betaling - når vi rejser er vi begge altid på samme adgangskode/password - samtidig ..  
Netforbindelse på camping Vil du være uafhængig af pladsernes Net - dette er måske en mulighed - modtaget fra medcampist..
se/læs om vores PC-antenne flere har spurgt til den - hvad den kan - hvordan den ser ud - og hvor den købes . .  derfor har jeg forklaret om det her
Lys i magasin
idé modtaget af Harni Hess - foto & tegning

           div.små tips  

ændring af Klædeskab - Glasholder - Lys o.a.
 m/Stena Line til Sverige    bestil billig overfart via Holland - billigere end D.C.U
1 Gratis overnat Østrig
print ud - udfyld - og aflev. ved ankomst

 

 
 
  idéer fortsættes "så længe Lager haves" :-))

Har du selv en god idé du vil dele med andre,  er du velkommen til at sende det til os - hvorefter vi vil oplyse fra hvem vi har fået det - hvis vi lægger det ud ..
   
 
Tilbage til forsiden