* Heyii. . .  Here we come. . *
 

 
Vinterferien 2014 - 2015 . .. . ?!
(Side 1)
Denne side må absolut startes med først en: TAK for alle mails med spørgsmål til vores evt. Vinterrejse - som: "er den startet" ? ellr: " skal I ikke af sted"? -  eller: "hvor er I"? - og: "bekymret for om der er noget galt" ?  og mere af samme art.  .
TAK for hver eneste mail - så jeg må starte denne med : "joh - vi skulle af sted - så kunne vi ikke - så kunne vi - så ikke alligevel" - men :

:"Det hele endte godt"

så : her er vi - og alt er vel nu. . .  !!

Og hvor går turen så hen .. ??

Thjaaa.  . .???  lysten/længselen går mod Portugal - meen - tiden løb jo lidt fra os - så det må nok vente til en anden god gang..?!
Så talte vi om Sydfrankrig - men er vejret til det ..? hmm...?!
Spanien. . ?? johh . .?!  men hvor.  .?? 
Synes næsten ikke der er noget vi mangler at se der ??! :-))))

(Selvfølgelig er der det - men det er i højderne - og det har jo ikke den store interesse for den ene af os :-)) 
(og jeg siger ikke hvem:-)  )
En dag så jeg alligevel et billede fra et sted vi ikke har set - samtidig med en Dansker skrev om en herlig plads i nærheden - så monstro det bliver der vi ender - eller gør kort ophold . . ??
Nå - men - som så ofte før - så har vi slet ingen planer - men vi vil for alvor "lade turen Digte sig selv" - med tanker om dette eller hint..?!
(har ellers lige læst avisen fra Spanien : "41 provinser er i forhøjet alarmberedskab" - ja - vejret er ret utilregneligt denne vinter - der nede - i Frankrig - ja selv i Tyrkiet nu - der er slud - regn - og sne - det er der så også flere steder i Spanien - men jeg er nu (som sædvanlig) mest bekymret for Blæst/Kuling/Storm/. .  resten er da OK..!

Vi får se - så : off we go :-))
 

 

Som sagt : "Skal - skal ikke" .. ???
Men -

når man så står på sin Terrasse - og ser ned på en stakkels kold campingvogn ..  kan man så nænne at den skal overvintre i Danmark. . ???
og, ser man sig så videre rundt (samt i sin Mands længselsfulde og vemodige - øjne. .  ja . .  så er beslutningen for alvor taget - (selv om turens varighed må afkortes MEGET)
1. dagen startede (troede vi :-)
: (langt om længe) - aldrig har vi skulle på nogen ture der er startet med SÅ mange "forviklinger" - SÅ mange "udskydninger"  - men endte med vi ville køre Fredag - så vi kunne komme gennem Tyskland uden den tunge trafik i week enden. . men - vi fik uventede gæster til kl. 01.30 - så igen/igen udsættes turen - synes ikke det er så forsvarligt at suse ud i trafikken når man er træt - og vi er i den heldige situation at det eneste vi skal nå er . at komme sikkert frem - samt samt at passe på andre trafikanter også :-)

Altså : vi kørte dagen efter den 10.planlagte :-))  og så kunne vi stadig holde planen - 1. stop Bremen - næste Köln (som egentlig er Brühl) o.s.v frem..

Dog - stod op til blæsevejr - med trusler om det ville tiltage i løbet af dagen med vindstød at stæk kuling - og til aften vindstød af stormstyrke. . !?
Hmmm - det er IKKE min favorit vejrudsigt - så hvis - så var "betingelsen at vi kører ad landevejen - og IKKE ud blandt "de vilde" på motorvejen . .

Det var vi enige om - ligeledes at hvis - så holdt vi ind i læ et sted ..  

Herefter kunne vi endelig - efter et par mdrs. forsinkelse - trille af sted . .!

Jeg har altid (oftest) set det positive når det har været negativt - og her kan jeg nemt sige det betalte sig med udsættelser - for sneen er væk
( i hvert fald her :-))  )

(Ved godt det bliver værre - jo længere syd vi kommer :-)  )

Turen ad landevej var god - ingen "slinger i valsen" - med flere stop - frokost - handle - eftermiddagskaffe - og ved grænsen blev vi enigen om at vi ikke nåede Bremen i dag - (vinden var nu tiltaget) så det blev en overnatning på "Mitte" - og så vil vi se tiden an ??
 
2. dagen: fra Mitte til Bremen (troede vi :-))
Det har VIRKELIG været en "stormfuld nat" - (var en god beslutning vi tog i går) og til morgen var det stilheden der vækkede os  . . 
Solen var fremme - og humøret i top, da vi var klar til afgang - og så hyggeligt når man tager afsked, og ønskes "God tur" (Tak for det :-) )
og nu er det så at Bremen var planen for næste overnatning. . . vejret stille - men endnu ses lidt sne drysset ud på markerne. .  !!
utroligt, man bare skal over grænsen for at vejret er SÅ anderledes (smukt) ingen sne mere overhovedet (senere blev det meget anderledes :-)

Rendsborg-broen blev overvundet endnu engang - og jeg sagde næsten ikke noget - :-)) (det var endnu stille vejr. .  :-) og snart efter var vi gennem Elb-tunnellen - hvor jeg endnu en gang måtte se måbende til de MEGA containerskibe - der er stablet SÅ højt - og jeg fatter ikke de ikke vælter - eller containerne ikke dratter af i høj søgang. . ?? (dette er endda ét af de mindre - Mærsk kan jo brillere med verdens største. . .  )

himlen er ret "overtegnet" her - af Fly på kryds og tværs af hinanden .. :-)

her kan man så "klage over" Solen gør billedet diset (det hjælper blot intet)
man kunne jo også glæde sig over at være sluppet for den "tunge" trafik:-)
Der ville såmænd heller ikke være plads til dem i dag :-))  )

Ja, ja . . jeg ved godt jeg har vist dette før (flere gange) men nu er det blevet "Tradition" - (så : vær så god :-)) 
måske "man" ikke synes denne Bro er særlig høj - så bemærk hvor små bilerne deroppe syner set herfra
Det går bare "der ud af" - total stille og fint vejr er - solen skinner - vi har god musik på CD´en - er godt udhvilede - holder vore normale pauser/stop som vi plejer - så vi bliver enige om at droppe "vores" plads i/ved Bremen - og i stedet fortsætte til Köln - som faktisk ER i Brühl. .  klokken er kun 13.30 - så efter sidste kaffepause fortsætter vi til "Heider Bergsee" som også er "vores" på vinterrejserne. .
lidt før ankomst så vi dette meget smukke - og noget anderledes - lys (det 4-kantede) fra Solen som er på vej ned (første gang jeg ser en 4-kantet Sol :-))
Ved, at mange af vore medcampister (samt familie og venner) er lige så fascinerede af "Himle" som vi er - derfor disse ..
andre er "trætte af Himle som mange også er trætte af at se mad - så derfor : dette kan nemt springes over :-))
Vi ankommer så til Camping Heider Bergsee - kl. 18.00. .
Som sædvanlig kører vi blot ind - holder uden at koble fra - får lidt at spise - ser underholdning fra DR.1 - og så kan vi nemt finde vore senge ( ja - det er jo heller ikke SÅ svært i dette lille "Hus" :-))  )
 
3. dagen fra Brühl (Köln) via Luxemburg til Frankrig
Jeg har tidligere skrevet - vist - og fortalt om pladsen her, som vi gerne benytter - men synes at den nu er ved at være lidt dyr blot at køre ind og sove på - såhhh øhh ?? (vi får se) ? :-)
Vi stod op til en råkold morgen - blev vækket til morgensang fra div. Vadefugle på Søen lige bag os - ganske hyggeligt. .  .

kl. 09.40 var vi klar til at tage kampen på med endnu en bid af motorvejen - gerne nå ind i Luxemburg hvis føret og trafikken er til det . .??

Himlen er tyk og meget grå - med en smule støvregn - men dog lidt mildt (trods alt) - selv om det ikke ser sådan ud :-)
her er vi nået til lidt før Bitburg - og - ja , , så kunne vi da lige så godt være blevet i Danmark - ikke sandt..?!

Nå - pyt - vi lider jo ingen nød - sidder tørt - VARMT - og godt i bilen med dejlig musik - og køleren vender jo mod syd - og om alt går vel - så - om ikke før - så når vi når Lyon - SÅ er det "sommer" :-)))  (det plejer det altså at være . . . )

men vi nyder dog alligevel det meget smukke landskab ned gennem Tyskland (det gør vi nu altid - uanset - for Tyskland er bare dejlig . . .)
så nåede vi Luxemburg - og sneen er næsten væk nu . . åhh - altså . .  alle disse vildt høje Broer ..  NEJ - jeg "elsker dem jo ikke"
så skal der tankes (det er jo grunden til vi kører denne vej :-))) (næsten :-) ) købte 57 liter - for 58,51 euro - så det er jo ikke til at klage over :-)
Vi holdt vores Frokostpause her - stoppede naturligvis motoren - holdt en lille time - og da vi ville fortsætte havde Bilen pludselig svært ved at starte - først lidt "død" - så nogle "klik" - og sådan skiftede lydende fra "død" - til Klik". . .  :-)

Så måtte jeg smile - sagde : "Ja - hvorfor ikke. . ?? der har jo ikke været noget at udsætte på turen de sidste timer - så selvfølgelig :-)) "

Nu skal man altså IKKE genere vores SUPERbil - (vi er ret vilde med den) og har altid været - så jeg måtte undskylde mine udtalelser - og - VUPTI. .
den startede . .  og så kunne vi "Flyve videre" - og ind i Frankrig.. :-))
 
tilbage til side 1 fortsættes side 2
tilbage til vinterrejsen 2015  

tilbage til forsiden