* Harzen *
Forår 2017

En "minderig tur"
side 1.

"nedturen" starter

 
Lad det være sagt med det samme : Vi keder os ALDRIG på vore rejser. . (heller ikke i andre situationer) :-)
årsag til vi aldrig planlægger - men "lader turene digte sig selv" - (og det gør de så :-)  - til fulde - især denne tur ) :-))

Vi kører hjemmefra i god tid - for vi SKAL være fremme til bestemt tid ..

 
Det er et koldt Forår - men vi er netop hjemkommet fra dejlige fødselsdage - med masser af hjertevarme -  og lige nu glæder vi os over at sidde inden døre :-)
Godt på vej mod Grænsen - johh det regner - men vand er jo liv - humøret er højt -  dejlig musik på CD´en - så vi får rørt stemmerne :-)
UF - man bliver jo lidt berørt når "noget" hænger under en Helikopter - hvis det er en ulykke ?!
Så nærmer os grænsen
og - "pludselig" stopper regnen :-)
Har oplevet før - regn til Grænsen - og lige over er ingen regn - heller ikke været. .  :-)
Vi kører direkte til Förde - traditionen er jo at handle lidt til turen - samtidig spiste vi frokosten her . .  (også tradition)
Vi benytter helst Förde - kontra grænsekiosker
(her er der en der "har sat træskoene" . .!)
Efter en god pause - fyldte maver - og super indkøb - er vi nu igen på vej - ud og "fange motorvejen" - og vejret er med os. . !!
Rendsborg-broen - den er ok - når jeg ER kommet over. .  :-)
rigtig fint kørevejr - og trafikken glider . . . . . .
Bortset fra, at der fra Rendsborg - og resten af vejen til Harzen - er vejarbejde (skiftevis i begge sider - man er ved at lave et spor mere - udvide fra 2 til 3 ..  !
Det skal siges vi ikke holdt i kø én eneste gang - trafikken gled - om end  langsomt visse steder - men pyt - vi kommer da frem - og ulykker minimeres jo ved sneglefart ..  :-)

Johh - man skal da se det positive der jo også er . . :-))

Vi nærmer os Aalbek - vi beslutter at overnatte  - det har været en lidt travlt besat tid op til afrejsen - og da vi jo "ikke er på flugt" - men på ferie - ja - så beslutter vi os for at få en god (og tiltrængt) nattesøvn her i Aalbek.  .
Vi er som sagt kørt i "god tid" - inden vi SKAL være der - for HVIS der kommer uforudsete forsinkelser på turen - så har vi alligevel tid at nå hvad vi skal . .
 
Første dag slutter således i Aalbek. . . der er nu "noget hyggeligt" over at holde ind - få en god middag - en kaffetår - ordne lidt praktisk - læse lidt - og så er det tid til "God nat" . . i så god tid at man ikke er overtrætte . .. !
 
retur til "Harzen" index forts. side 2: "Ank. Birnbaumteich"
retur til skyttens-camping.dk. index