Forår 2016
* På Tourné *

(Koncerter i Tyskland)
 
~ Side 1 ~
Vel vidende denne rejsebeskrivelse ikke oploades før om ret lang tid (når vi er hjemme igen) vil jeg starte med at lave den mens tingene - bøvlet - de "lidt" uheldige situationer - pågår. . .

Familie og venner, har jo fulgt tiden op til afrejsedagen - fulgt (uden at overdrive) den "noget stressede" tid op til afrejsen - men også de dejlige 10 dage vi havde glæde af at ha´ vores Sønnesøn på ferie - og som nu er blevet tradition, at han skal herover når Øko-køerne kommer på græs efter ½ år på Stald . .
Ja - og så var der også lige det med Bilen som skulle ha´ ny Turbo - og da den først ankomne viste sig at være "forkert" - skulle byttes - ny (den "rigtige") findes - få tilsendt - den anden retur - penge tilbage - ingen Bil p.g.a. den gamle  (altså turboen) :-)  jo var afmonteret . .:-)
Samtidig havde vores nabo fundet på at fælde de 15 - 20 m høje træer (der er 12 - 15 af dem) - og de 3 af dem (foreløbig) havde vi SELV "fornøjelsen" af at skulle fjerne (ja - i vore øjne var han nu ikke den mest betænksomme nabo - havde hjulpet på vores forståelse om han havde ventet til vi kom hjem - og havde tiden til det.  . .!)
(senere skulle det så vise sig at han - i vores fravær - har brugt VORES grund som "savværk" - og "affaldsplads"

Da vores "Diamant" skulle hjem, sejlede Farfar over med ham - Far´en stod så og tog i mod - så den sidste Færge hjem - hvor jeg så kørte små 100 km (frem og tilbage) for at hente Bent hjem - GODT trætte var vi begge. . Bent havde så lige et løfte til vore kære venner der skulle overholdes - mens jeg hjemme arbejdede ihærdigt på at få campingvognen gjort klar til afgang ... samt huset der skulle "saneres" efter besøget af Diamanten  - ikke fordi han "snavser" - men fordi vi ikke prioriterer rengøring så meget når vi har ham . .  men der imod oplevelserne med ham  . .! :-)
Alt dette - og meget - meget - meget - mere var der at tage vare på - klare - organisere - inden vi kunne lukke døren bag os !
(ovenstående er en "briefing" til alle der følger os på rejserne - og en lille forklaring på dagene op til - samt hvorfor vi stadig - endnu ikke - er "afstressede" selvom turen jo ER startet...
Samt er det efterfølgende en briefing til Familie og Venner om HVAD der fortsat skete - til nu - på turen . .

FORDI:
Hvis I tror vi bare kunne "hæfte på" - og køre - uden flere episoder - ja - så tager I fejl - I tager MEGET fejl . . .!!  :-))

 
Den sidste dag inden afrejsen - opdager jeg pludselig "noget" - ganske uforberedt - "tør" ikke bare rejse uden der ses på det - så af sted  til Århus - var heldig at komme til straks (behandlet hurtigt) og så retur - 3 timer brugt - så det måtte vi indhente på den sidste del af dagen - !

FORDI :
"Vi SKAL altså af sted i morgen . . .!!! "

Normalt er det ligegyldigt om vi kører den ene eller den anden dag - det er en del år siden vi har "hængt i en Klokkestreng" - og det passer os (mig) bedst - fordi vi har været så bundet af "noget" i SÅ mange år - så jeg har det meget dårligt med ikke at ha´ den frihed hvor INTET er bundet op på "tid" eller "sted"... men denne gang er (var) vi jo bundet til "tid og sted"..
SKULLE være i Erfurt på tid - og derefter videre til Nordhalben - også "på tid" - !

"Daldrer" vi bare af sted, kan vi da godt bruge 3 dage til Erfurt - (ja ja - mindre kan nemt gøre det) men skal vi IKKE jage - så er 3 dage da mere end rigeligt :-))

MEN:
Af en eller anden grund ville jeg bare gerne af sted "NU" - ca. 1½ uge før deadline :-))

for : "HVIS nu".  . .?!
Det skal jo allersnarest lige træffe at . . . . .. . ??!!
(og dét gjorde det så . . .!!)

 
Jeg fik vist nået at skrive til jer alle - samt ringe - "Farvel"..
(også TAK for alle mail med jeres gode ønsker for os - og turen (dét fik vi brug for).  . !!
 
Ja - altså det startede INDEN vi kørte - for på turen til Århus lød et "smæld" - da den forankørende "tabte" en sten op på vores få mdr. gamle forrude - som vi netop havde fået skiftet p.g.a. mange ridser og "lidt" stenslag - som vi IKKE ville køre mere med . .
Ja - så altså - mens jeg var til behandling - ringede Bent til "Glasmanden" - som ville komme samme dag - da vi jo skal køre "sydpå i morgen" . . (han kom - ordnede ruden - og fint nok) . .

Så: nu kunne vi snart påbegynde den tur vi har glædet os til - og betalt for - siden sidste sommer .. . !! :-(  (troede vi) :-)

Først skulle "vi" (Bent) lige save de mange meter Træer op - men kun i meterstykker - det går hurtigere (troede vi) - og resten må vente til vi kommer hjem . .

MEN : der røg lige en klinge - så af sted til Byen efter en ny - hjem - og sætte den nye på - og fortsætte (troede vi) :-)

Den passede bare ikke !!
Af sted igen - bytte - hjem - ny klinge der passede - og så fortsætte arbejdet - sidst på dagen var det meste væk - stakket - grene lagt i Traileren - som så står i venteposition til vi kommer hjem engang ..

Efter den nymonterede Turbo skulle Olie - og Oliefilter skiftes - det havde værkstedet ikke tid til - intet problem, sagde Bent, "det kan jeg nemt hurtig selv klare - for vi SKAL af sted i morgen"

Jeps - "No problem" - jeg fortsatte med mit - snart - om få timer - kunne vi være klar til afgang - Bent gik i gang med Filter og Olieskift - og - det "gik som i Olie"!!
Ja - det gjorde det faktisk - for snart var det gjort - og så.  .. .  . . .
Hvis man måtte sige "Neger" - som det hed i "gamle dage" - så vil jeg her fortælle at der pludselig stod en meget sort og hvidplettet - "neger" foran mig (fordi der var flest af de sorte pletter) :-))

"Hvordan i alverden er det du ser ud".. ???!!
(det var ugens dummeste spørgsmål - for det kunne jeg jo SE . . .!!)

Der var Olie i ansigt - hænder - tøj - træskoene sejlede - det var livsfarligt - lige til at glide og brække et ben (og med vores held taget i betragtning pt - ja - da ville han nemt kunne brække BEGGE ben . .!!)

Svaret var : "jamen - jeg er  færdig - og ville stille spanden over på Værkstedet - og låse den inde til vi kommer hjem . .. men den GLED ud af hånden på mig" . .
WHAT. .  .???!!

Af sted - fat i trillebør - spader - skovl - greb - og plastposer - og LØBE ned og så i gang med at grave - og smide det op i tykke Plast-skraldesække . . . det positive i DÈN hændelse er så at det ikke nåede at sive ned - så ½ spadestik nede - da var der ren tør jord (lykkeligvis) ...

Efter "langvarig - meget nødvendig" - afvaskning med Petroleum - og et godt langt og - tiltrængt - bad - ja - da foreslog jeg vi venter med at køre til i morgen . ."?!
"Nej - ikke tale om - nu holder vi os til planen - og kører" . .

(Hmm - plan og plan..?? - alt der er sket de sidste dage er vel ikke med i "planen" - så kan vi da lige så godt få en god nattesøvn - ro på - og så køre friske og udhvilede efter morgenmaden..?")


Enden blev :´"nej - vi kører i dag - der er ikke meget trafik - og til week enden skal alle af sted - så trafikken er nok tæt - vi kører i dag - bare til "Mitte" - overnatter - og SÅ starter vi derfra friske og udhvilede i morgen"
(en 3.del af året er jo gået nu - så det er vist på tide Bent får lov at bestemme (lidt) :-))

Vi kørte - og endte IKKE på "MITTE"
(næhh - men det kan jo ikke komme bag på os - nu er vi inde i en "stime"!! )

 
tilbage til "rejsebeskrivelser" forts. side 2
tilbage til "Forsiden"