Livsfilosofi:

Nogen vil måske kalde det "Lommefilosofi"..?? 
 
Men ofte kan livet gå i en så håbløs hårdknude - det sker for os alle - før eller senere - mere, eller mindre - også for mig er det sket mange gange gennem Livet - der har været så hårde og ulykkelige oplevelser - hvor det kan være svært at se en "mening med det skete"..! 

Men så er jeg faldet over et Digt - et Citat - eller blot et par linjer af en af Verdens store Tænkere - eller Filosoffer, gennem tiderne - som har fået mig til at standse op - læse det igen - og igen - og ofte har det - om ikke givet mening med min egen Sorg - så dog fået mig til at føle at "Livet er andet og mere" - og givet mig mod og kræfter til at "komme videre" - har givet mig "noget at tænke over" - har sat oplevelser og hændelser - sorger og glæder - i et andet og klarere Lys - men vigtigst - givet mig mod og kræfter til igen at "tage kampen op"...

Nogle af de ting har jeg samlet i en Bog gennem tiden - dem, som giver mig noget at tænke over - bygge videre på - anskue mennesker -  hændelser - og Livet, på -  dem vil jeg løbende gengive her - og håber også at dette kan hjælpe - lindre - og  give andre mulighed for lige at standse op - og se Livet og hverdagen i et lidt andet - og måske mindre "fordømmende" eller "svært" -Lys...?!!

Tekster skrevet - og fremført - af blandt andre Thomas Kjellerup og Lars Lilholt, har virkelig "givet MIG noget" - og derfor vil jer meget gerne dele dette "noget"  - med andre. .
Med håbet om at også du kan finde glæde - trøst - håb - forståelse - indsigt - eller hvad det nu giver lige netop DIG. .


KLIK dig gennem nedenstående Link:

 

 

 

* Til eftertanke *
 


 

         
Lyt, Læs, og tænk !! Se GODT efter Om demens Det smukkeste hjerte