(Forts. fra side 6)         (Side 7 er direkte link til Guadalest)
Side 8 - Santa Pola - Elche 
20/12-09.: Afrejse Camp. "ALMAFRÁ" Benidorm til Camp. "Bahia" Santa Pola 
Så kom dagen hvor vi skulle flytte til Santa Pola - kun godt 60 km - så vi ville blot køre op ad formiddagen så vi var fremme til Frokosttid - så der var ingen "hastværk" . .  efter morgenmaden ville jeg i Bad mens Bent ordnede alle de "praktiske Mande-ting" - han gik udenfor - men kom grinende ind igen - og sagde.: "kom lige ud og se vores Bilrude" . .
ha ha - der fra Rimfrost på ruden - og der var skrevet en "På gensyn-hilsen" fra Eva og Christian . . !! Det var da rigtig sødt - !!
Da jeg kom fra Badet var der allerede 11.2 gr. - "Eva var smeltet væk" - Solen stod højt på en Skyfri himmel - og vi fik en flot - flot dag at køre i . . (det fik de andre så også . . )
Efter en lille times kørsel holdt vi på "Bahia" - og - igen - skulle vi kørers rundt for at se og vælge pladser - men jeg fortalte at vi havde været her for nogle dage siden og udvalgt os stedet - og om det stadig var ledigt . . ?? Jo - sådan da - nabopladsen var . . ?!!  Jamen det er jo fint nok - så tager vi den . . !!
Den rare Mand ville så "køre Señora" derop - mens "Señor" kunne komme med Campingvognen . . .
"Ja Tak - men Nej Tak - jeg kan sagtens selv gå derop" - men ikke tale om - jeg skulle absolut køres hvor meget jeg end afslog...!!!
Jeg mindes sidste år - samme mand der kørte mig - han kørte som var det på Ring Djursland - eller værre - som havde han stjålet den lille "Golf-bil" - op og ned af bakker - rundt i sving  - på 2 hjul . . . !

Men da han stædigt insisterede på at "Señora" da skulle fragtes - ja - så måtte jeg fortælle ham at jeg sidste år var blevet køresyg . . ha ha . .  alene hans ansigtsudtryk da jeg sagde det . . Jamen - det var ubetaleligt . . og han sagde at han NOK skulle køre forsigtigt . . !!
Ok - jeg hoppede op - og - ja - det blev forsigtig kørsel - han nærmest bar bilen rundt - og det tog sin tid inden vi nåede op - han spurgte et par gange om det var "Perfecto" . . ?  Og det var det bestemt . . og så fik vi os en god hyggesnak om vejret - Pladsen - og Campisterne her . . !!  Jo jo - jeg kom op i god og hel tilstand . . (siden er han kommet forbi et par gange - er stoppet - fået en snak - eller vinket venligt når han har været i nærheden . . !!

.
Nu er vi så her - frokosten spiste vi ude i Solen - en middagslur blev det også til ude - så nu er der kommet farve på Næsen (og det er hverken Kulde eller Portvin) Eftermiddagskaffen fik vi også ude i Solen - og sluttede dagen med en lille travetur i omegnen . . og en snak med vores Svenske Nabo - som Bent hjalp med en ny Regulator og andre småting og oplysninger . . . !
Nu skal den Tyske Juleunderholdning i TV nydes - så vi høres ved . . . . . .
                                                                                                                          Forts. følger
             .
21/12-09.: Camping "Bahaia" - i Santa Pola (nær Alicante)
Som sagt bor vi nu i Santa Pola - på "Bahia" - (men der er nu ikke meget "Havbugt" over denne Plads . . ) den er fin nok - eneste jeg kunne "klage over" er at der bestemt ikke er opvarmede Baderum - og det ville ikke være Luksus i denne kolde tid - men en nødvendighed . . lidt ærgerligt, når der reklameres med "opvarmede Baderum" - og de så "varmer op med isterninger"   - føles som "Polarkulde" - nå - ok - efter som hele Europa pt er mere eller mindre nedfrosset - ja - så skal man måske ikke klage her . . ? (Ved heller ikke lige hvor det skulle være de tager sig af den slags klager . . ?!)
.
Pladsen ligger i et meget bakket Terræn - som i øvrigt også selve Santa Pola gør - der er "Højt op" alle steder her - men der er lige så "langt ned" :-))  Som det ses på billedet oven over, har vi taget pladsen højst oppe - man kan ikke komme højere - og så er der også udsigt nedover - "naturligvis"...
 Nej -  "Pytten" i det fjerne er IKKE Bugten
 3-meter reglen er "en By i Rusland
 Halvvejs nede ligger Baren - her kan man sidde med den Bærbare (hvis man ikke har en stærk  Antenne altså :-))
I formiddag kørte vi en tur til Elche (Elx) som er berømt for sin Palmeskov - med over 100.000 Palmer hvor Maurerne plantede  de første her . . og her er virkelig Palmer over ALT - lange Alléer med Palmer - i gaderne - rundt om huse - rundt om hele Byen - her er kommunale Parker med Palmer - små Lunde med Palmer - ja - Palmer - Palmer - Palmer . .
Selvom det godt nok er Palmerne der "stjæler billedet" i første omgang, har Elche også meget andet at byde på - den gamle Bydels "Bacilica de Santa Maria" fra det 17. årh - et Arkæologisk Museum med både Romerske og Iberiske fund -  egnen her omkring har været beboet i årtusinder - og fra bosættelserne er gjort mange fund . . 
Ligeledes er Elche (Elx) vidt berømt for dens produktion og eksport af Fodtøj - mere end 80 millioner par Sko produceres her årligt - hvor ca. 40% går til eksport . . 
Vi havde en dejlig tur rundt - og var inde i en af Byens mange "Åndehuller" Palmer - Appelsin og Citrontræer - forskellige kunstfærdige Vandfald - Blomstrende Træer og Buske - en herlig idyl - og en vidunderlig ro. . . 
Nej - jeg får ikke vasket Hår - nyder bare Solen og varmen som nu var kommet . . 
 Huset i baggrunden "gemmer" på en lille interessant udstilling - om Elche . . 
 (og man behøver "at ikke kunne gå på Vandet" - for at kommer derind)
 
        Julestjerne pryder mange Pladser - Rundkørsler - Springvand - og Rabatter . . .
Der er bestemt gjort noget ud af både Byens alm,  Pynt - samt Julepyntet
I Parken vokser Julestjernen som store Buske
Smukt ser det da ud med en Palmetop som baggrund - !!  Ikke sandt . . ?!
 
Og mellem Appelsin - og Citron-træer
          Her en noget anderledes "Plante" - vist en Agave med et "vildskud" . . ?
 enorm "Cowboy-kaktus"
men den næste her er KOLO-enorm - mellem 13 og 14 meter er den
 
"Den lille Botaniker på ekskursion"
 
(synes Bent er begyndt at vokse nedad . . ?!)
En dejlig tur havde vi - gennem disse skønne omgivelser . . .
Når man går rundt her, er det svært at forestille sig at Europa er dybfrosset
Mange af billederne herfra, er taget med en særlig hilsen og varme tanker til Bea...!!!
Herfra kørte vi hjem - og så blev det tid til en lille Frokost - samt lidt "praktisk arbejde" - hvorefter vi til aften smuttede ned til Stranden for at nyde Solnedgangen over vandet . .  (og vi blev ikke skuffede . . !!!)
Den var startet på sin opvisning da vi nærmede os
men den ventede på os . . .
og den havde "gemt det bedste til sidst"
Det var bestemt turen værd - og endnu en dejlig Naturoplevelse fuldendte denne dag
Det er ved at være slut på endnu en dejlig dag - men i morgen bliver det den dejligste af alle - da kommer - endelig - vores "Unger" - de skulle lande ca.  12. 30 - og spørg lige om der måske står en Mor ,  med blanke øjne - sommerfugle i maven - bankende hjerte af forventning - og vild jubel - ved tanken om meget snart at få en savnet kram af sin Yndlingssøn - mens Far og Svigerdatter ser overbærende til . .  (ja - hun får sandelig også en kæmpekram - denne dejlige Pige) . .
                                                            I morgen aften opdateres - glad - igen . .   På genhør . .
                      Side 9 - modtagelsen - samt Julen 2009  ses   HER