? Nye Græsgange ?
 
 

Side 13

(Pool-området - den hvide bygning er ved indgangen til pladsen - det er Receptionen.)

Vi ankom hertil 2. Juledag - har nu været her et par uger - og er bestemt ikke kede af hverken Pladsen - beliggenheden - personalet - rengøringen - prisen . .  MEN :
en væsentlig forringelse (for os) er sket siden vi var her sidste år - og det er Internetforbindelsen. . !!!

Sidste år var det ½-delen af pladsen der var dækket - vi kunne sidde i vores vogn og lave hjemmeside - og oploade så nemt som ingenting - og bedst - vi havde en super Skype-forbindelse så vi havde INTET at klage på ..  .!!

I år er endda udvidet således at stort set hele pladsen nu er dækket - MEN : Forbindelsen er nu blevet SÅ langsom, at vil vi læse avisen - som normalt kan 10 min. alt efter hvor "spændende" indlæg - nu tager det 2 timer (sådan ca.) - d.v.s. det gør det IKKE for mig - jeg giver op - og lukker ned - og må så se om det er muligt man kan få Stesolid i håndkøb her - for at blive beroliget - for jeg bliver SÅ stresset (læs: hidsig) af al den spildtid . .. !!
Men - det er jo alligevel ikke det værste : for nu er det ikke mere muligt at oploade når jeg har en side færdig . .  den "port" der bruges til det, er lukket .. . !!!
HVA´ SÅ NU. .  .??
Ja ja - vi har nu aldrig været sådan at slå ud - så vi har jo vores superantenne - så det er altså om at komme ud at finde et "åbent Net" . .  det fandt vi oppe i byen - ved Skolen - så det (er bøvlet - ja) men kan lade sig gøre (og hvad gør vi ikke for jer, derhjemme :-))

Nå - men hvis I tror det er gjort med det. .  ?  At vi lader os slå til tåls . . ?? JOHH - det KUNNE vi gøre . . . MEN - når "SKYPEN" ringer - og den dejligste Juvel sidder "bag skærmen" - ja - så er det af yderste vigtighed at kvaliteten er SUPER. .  . (hvis ikke - kan det få mig på det første Fly hjem) :-)) når han sidder der og vil lære sin Farfar og Farmor at bygge med Lego . .  jamen - så SKAL det jo bare virke her og nu. .  .!!

Enden blev at vi i dag kørte ud - igen - for at finde en brugbar plads - med GODT Internet. . . .  (det lykkedes ikke) - men så får I lidt fra Pladsen her vi bor på - og derefter et kig til - hvad der siges at være blandt de smukkeste - og mest fortryllende - samling klippeformationer langs hele kysten ..  !!  (?? hmm..?? !!)

en lille sti nede fra et af sanitetsbygningerne - op til hvor vi bor campingpladsen har både inddelte/afgrænsede  parceller . . .  og ..
uafgrænsede - især er det sidste til stor glæde for Hollænderne som så har oceaner af plads at boltre sig på - hvor de har fundet et fif til at holde andre campister væk . .  :-)
   

en af sanitetsbygningerne på pladsen (desværre er de fleste i Sydeuropa uopvarmede - her er udendørs køkkenvaske - også vaske til klatvask (vaskemaskiner forefindes - de er super - vasker alt fra Kogevask til finvask - og det bliver virkelig rent - her bruges varmt vand - til forskel fra mange steder i Spanien - der bruges koldt vand i maskinerne

disse udekøkkener er "strøet" lidt rundt omkring - der er Grill i begge gavle - og et par køkkenvaske midt i - som det ses her. .
ingen Hollænder med respekt for sig selv rejser på camping uden Spade - Grensaks - og Løvrive (og så er det ik´ engang løwn :-))
Pladsen har Restaurant - Supermarked - Bar "udendørs-overdæknings-bar-hygge-sted"
Stor legeplads pladsen er meget ren overalt - intet ligger og flyder - og den er åben og luftig
Flot beplantning - gennemgang mellem 2 afdelinger
lige efter indgangen er der Tennisbaner - Petanque - og boldbaner (til fri afbenyttelse)
alt, er til "fri afbenyttelse" når man er kommet ind - undtaget er Vaskemaskiner - der skal købes mønter - ellers er alt andet med i prisen. .
selv de dejlige naturoplevelser kan nydes på tæt hold :-)))      (fortæl mig bare hvad det er for en . .??!)    tak. . !!
(og jeg fik så at vide - af en vidende medcampist - at dette er en Mudder- eller Svaleklire . . mange Tak for info, Niels :-))
 
efter den lille rundvisning på pladsen  - vil vi nu en tur ud til Lagos for at se om den plads er noget for os .. ?  Vejret er jo stadig herligt - tænker på alle i Danmark der nu døjer med Sne og hård frost . . . vi føler virkelig med jer. . !!

Da vi ankom til Lagos fandt vi hurtig pladsen - kom hurtig 10 m ind på området - og kom endnu hurtigere ud igen . . . der skal vi bare SLET ikke ind - om den så var gratis. .  .!
I stedet tog vi lige op til udsigten over Praia Donna Ana - nu vi var her (for så var turen jo ikke HELT forgæves her ud til :-)))

igen en strand hvor der er de flotteste sandstensformationer
dette siges at være :"en fortryllende samling klippeformationer og grotter som blandt de smukkeste langs hele Kysten" citat slut
her stiller jeg mig ret så tvivlende - for det kan vist ikke måles hvad der er det flotteste her . . for det meste er uforligneligt . . . strandene er .  .?  Jamen - ubeskrivelige . . . end ikke billederne kan gengive det "rigtigt" - det KAN ikke beskrives - det skal opleves.  .!!!  (synes vi. . . !!)

utroligt som Havet har "ædt af klipperne" gennem tiden - og sikke formationer og aftegninger det har efterladt . . .!!!

 
 
svært at sige hvilke strande der er flottest . .  nej - ikke svært - men umuligt .. !!!
der fiskes ivrigt langs hele den Portugisiske Kyst - og ikke kun fra bådene . . (ret uhyggeligt at tænke på så mange der styrter ned - og drukner - hvert år, fra klipperne )
 
hjemme igen fra Lagos - lige et smut omkring egen strand :-))
må lige op og forevige "Dagens Bølge" :-))
Flotte formationer . . .  som ligner flødeskum :-))
nå - men der er ikke meget "Fløde" i det - kun "skum" . .  men ligner det "Guf" man bruger til gammeldags Isvafler :-)))  er da fanget ret godt med kameraet . . ?!!
(TAK !!!  - Ros modtages gerne :-)))   )
 

Tilbage til side 12                                                                                         til Portugal index

 videre til side 14