"Hvor ska´ vi sove i nat". . ?

SIDE 6

Den slags billeder her, har - og får - jeg taget rigtig mange af - og I har ikke set de sidste endnu :-)))  !!
Nå - men jeg må hellere komme en forklaring vedr. side 5 - at det også var en lidt øv ankomst denne gang -   FORDI : sidste år Skypede vi jo RIGTIG meget - ofte - med vores lille Diamant - både inden de kom herned - og efter de var rejst hjem - og når man kan det - og gør det så flittigt som vi gjorde - så mildner det jo savnet en anelse - så efter strandturen i aftes - ja - så kom vi direkte tilbage til en lille mand der gerne ville "snakke" med sin "Barbar & Marmor" :-))    (Farfar og Farmor) ..
Vi kunne fint høre ham - og se LIDT - billedet frøs fast - de kunne SLET ikke høre hvad vi sagde - ej heller se os - vi lignede et "Puslespil" fik vi at vide - så hakket var vi . . . vi gjorde "alt" - men lige meget hjalp det . . . !!
HOLD DA OP.  . .!!
Spørg mig lige om det gjorde ondt - langt ind i sjælen - at se den lille gut sidde tålmodig ventende - uden der kom en løsning - ?!!
Jamen - dér var jeg lige parat til at vende Kajakken - og køre 4.000 km nordpå igen . . .!!
Dette kunne jeg bage SLET ikke leve med . . .!!!  Det meste af min aften gik med at spekulere over hvor vi kunne flytte hen . .  hvor der var godt net , ,?? 
Første tanke var Los Escullos (Spanien) . . .  men nu var det altså Portugal der var var "Stedet for os" - og vi begyndte at lede efter andre pladser - (pladser vi kendte fra sidste gang) men ingen af dem tiltalte os ret meget - der var noget i vejen med dem alle - i forhold til vore ønsker - og vore planer - men kunne det ene opveje det andet . .?? eller . .?
Jamen - jeg var RIGTIG ked - og "negativt stemt" ..  :-))
Bent var nede at tale med dem i receptionen - så søde de var som altid - "det er måske fordi mange er "on" - på samme tid. . ??
 
og : "Jeg ved det godt - for ofte er også denne her i Receptionen meget langsom . . . "  citat slut. . 

Og hvad kan en længselsfuld Farmor så bruge DEN "trøst" til. . . ??????
(Nej - vel .. . ?? !!!  )
Det blev en "dum" aften - som fik glansen af vores dejlige oplevelse med Solnedgangen, til at blegne en del . .  og når man så er træt - ja - så . . .. !! :-))

Dagen efter ville jeg så loade noget af det sidste fra Spanien op . . . det kunne jeg jo lige så godt - og så få det andet lidt på afstand . .  (troede jeg . . .!!)
Asede - masede - knoklede for at uploade . .  total uden held. . .  !!
?????????????
Jamen - hvad pokker sker her.  .?  sidste år var der INTET i vejen - da fungerede det fint - og nu. . . ??
Bare fordi de har udvidet området . . ? det kan ikke passe - for vi nærmest boede "under" antennen . . .?  Bent var pladsen rundt med den Bærbare - lige meget hjalp det - INGEN steder var det hurtigere . .  !!!!!!!!!!  Jamen - dét kan vi da slet ikke undvære - ikke når man som os laver meget på hjemmesiden - ikke når man som os er væk længere tid - og ikke når man som os vil/skal/kan ikke undvære - kontakten til Familien - venner - bekendte . . . !!
(Jeg sov ikke ret meget den nat . ..  :-))  )

Så, - altså - næste dag gik med at køre ud for at finde en anden plads - med hurtig Netforbindelse . . .
Her er lidt billeder fra turen . . .
Her er vi ved Porches (nær hvor vi bor) - på vej mod Carvoeiro vi var her sidste vinter også - endnu et af de helt fantastiske områder  i Algarve
herfra kan ses viden om - (mange flere - flotte - fotos - kan ses fra Carvoeiro fra vinterrejsen 2011/12)
Vi fandt pladsen oppe i "højderne" - fik lov at gå rundt og se på stedet - en meget stor plads - der var fyldt med fastliggere - (som ikke var der) så her var ret mennesketomt - og pladsen var på det nærmeste "lukket" helt af store træer - fint nok som sommerplads - men ikke om vinteren - da er den for "lukket - meget mørk - og ensom" og så er også selve arealet hvorpå pladsen ligger - meget bakket - vogne ligger "nede i bunden" - op langs siderne - og helt oppe . . (ikke en plads der hjalp på mit humør) :-))
Vi sagde pænt tak for kigget - og kørte hjemad igen - købte 3 kg dejlige saftige Klementiner - 5 kg. lækre store søde appelsiner - og 5 store "blod-grape-frugter" - i alt 4 euro.

Vi var også inde på den anden plads i byen her (kendte den godt fra sidst) vidste også godt at vi ikke ville være der. . !! men kiggede alligevel -
(i øvrigt holdt der en DK.- autocamper)
Men vi kørte hjem igen . . med uforrettet sag . .  og senere var der igen et Skype-opkald fra den lille mand - denne gang gik det lidt bedre - så vi ville se tiden an "til i morgen" måske det hele ender med at blive godt her alligevel. . ??? (det var jo total perfekt sidste år.  .) såee . .??

Igen i år er her pyntet i gader - rundkørsler - Parker - o.a. off. steder med "Jesus i Krybbe - Jomfru Maria - og de Vise Mænd"  - lige som når vi andre laver "Nisselandskab"
Her er det jo ikke Nisserne der dominerer - men Jesu fødsel - som Julen jo dybest set handler om. .  :-))   og både hyggeligt - og sødt, er det .. .
Hjemme på "vores egen" plads er der jo dejligt nok - der kender vi jo det hele - det skønne område hvor vi bor midt i det hele - hvor vi ikke skal ud at køre langt hver gang vi enten vil handle - nyde en Solnedgang - eller andet - vi bor jo midt på Algarve-kysten - så der stort set er "lige langt til alt" - og alle er så venlige her . .
Her er vi så igen på "vores egen" strand - dén er jo ikke til at undvære .. ?? 
så da vi kom tilbage sagde jeg til Bent : "jeg tror vi skal slå os ned her - for alvor - og så ikke tænke mere på det . .  få sat parabolen op - og sat forteltet på . . for de sidste gange har Skype jo virket - om ikke super - så dog "brugbart" . ..  så lad os nyde tiden her . . .  som vi har glædet os til . . ."
Det synes Bent var en GOD idé.  . .!!

(der kom så igen et par hurdler der lige skulle "overvindes") .. det ene var at jeg slet ikke kan uploade hjemmesiden herfra - AAAALLT for langsomt Net - INTET kan jeg uploade - hverken billeder eller sider.  .?!!  (jamen - kan der da blive ved at "komme noget i vejen" .. ? )  Så dette har vi nu løst ved at jeg laver det hjemme - og når det er færdigt tager vi ud på en lille køretur - med både PC og vores Antenne - finder et sted der ikke er krypteret - loader op til jer derhjemme - og så kører vi tilbage . . !!

Bøvlet.  .?!!  Ja.  .!!  men det er måden at gøre det på - så det vil jeg ikke "brokke" mig mere over . . . "det der ikke står til at ændre - det må man få det bedste ud af - og så "lære at leve med det" :-)))))  . .

Nå - Bent satte Parabolen op - der kommer jo en del god underholdning Nytårs aften - og den nærmer sig jo - så vi må hellere se at få det hele i orden . .
(hvem af jer gætter på at vi nu rendte ind i endnu et problem . .. ??!)

Parabolen virkede IKKE. . . !!!!!!
Stakkels Bent gjorde ALT for at finde fejlen - målte hvad der kunne måles - tjekkede hvad der kunne tjekkes . . . o.s.v (ajjiii - vi kan da ikke leve så lang tid uden at se/høre nyheder - underholdning engang i mellem - . .  .??  og da SLET ikke selveste Nytårs aften - da har vi jo lagt op til en lille god middag - et godt glas vin - en herlig snak på skype med vore unger - kan nå at hygge med Diamanten en times tid - inden han skal i seng - og derefter skal vi selv hygge med underholdningen til efter midnat - men nu ser det ud til at blive en ekstra stille Nytårs aften . . .??
Bent sagde - :" i morgen kan vi finde en radioforretning - og se om vi kan finde en ny boks - for det må være den der er "stået af" - ellers ved jeg ikke hvad det er .. ?"!!
(Johh - det må vi jo så .. . ?!!)

SÅ kan der da ikke komme flere "bøvlede forhindringer" for at det hele "ender godt" .. . ????

(altså lige bortset fra at vores gulvvarme stod af - det samme gjorde vores Pumpe til Toilettet - og endelig - bilens bremser . . . men derom senere . .)

Med SÅ meget "bøvl" på én gang - da hjælper dette syn på humøret :-)) (og det er IKKE manipuleret)

fortsættelse følger . . . .

 

Tilbage til side 5                                                                             Tilbage til Portugal index

Videre til side 7