- Ank. Portugal -

SIDE 5

Så nåede vi til Portugal - og billedet her er fra da vi var her i foråret . på vinterrejsen 2011-2012 - hvor vi faldt pladask for landet - menneskene - Kulturen - venligheden - skønheden - naturen . . .  ja . . . mindes ikke vi havde nogle dårlige oplevelser . . ??  I hvert fald husker vi bare at vi ikke kunne få nok af dette lands skønhed - og især de Solnedgange - det blev en daglig foreteelse at vi måtte på stranden for at "lægge Solen til ro" - og da vi rejste herfra savnede vi det fra dag 1 - så netop ankommet - stadig i 2012 - denne gang i slutningen - ja - da var det første vi skulle : "på stranden for at lægge Solen i seng"

Det var et fantastisk vejr at ankomme i - pladsen stod i blomst :-))
og der er nu noget "trygt" ved at genkende personerne når man vender tilbage til en plads man kender fra tidligere - og især når personalet genkender én selv - det er hyggeligt .. !

Vi fandt en plads - ikke den samme vi lå på sidst - (kunne ellers godt da den var tom) - men vi valgte en anden da vi fik at vide at der nu også var internet-mulighed der . .  (dejligt når mulighederne udvides - ikke fordi det er et problem for os p.g.a. vores internetantenne)

Snart var vi installerede - fik hilst på det meget søde ældre Hollandske Ægtepar fra sidste år (hende jeg hjalp med Solbriller..)

Og da alt var på plads - ja - så måtte vi lige en tur på stranden for at mærke stemningen - og lade roen falde på os efter små 4.000 km´ kørsel . .

Bent "fik lov" at prøve mit Kamera - det har ret meget Zoom, som han synes ville være sjovt at prøve ..
På det første billeder zoomer han en hel del ind - for bygningen er ret langt væk - på det næste billede (samme motiv) får den lige en "Tand til" . . (og der er endda mere zoom)
"En turist" trænger til at strække ben efter en meget lang tur i Bil - Bent er langt væk herfra  (og han får IKKE "lov" at låne mit kamera for fremtiden) :-))
når de små fiskekuttere kommer hjem får de altid en "hjertelig  (forhåbningsfuld) velkomst" af Mågerne ..
og her er nok af dem (både - og måger) :-))
det var et ret fantastisk syn her i brændingen, at se så mange Måger der fiskede middagen op her - for hver bølge der skyllede ind og trak sig tilbage dykkede de efter ???
Mon ikke det var Sardiner . .??  - i hvert fald fik de en god middag, alle . . .
Det undrer mig ret meget : hvis dette nu havde været Duer ville der ligger mange "beviser" på det de "tabte" - men her ligger aldrig noget - klatværk - efter Mågerne.  .??
og med så mange i luften på ét sted - én og samme gang - ville de ikke kunne undgå at "ramme plet" :-))  nu kan folk så glæde sig over det IKKE er Duer  :-))
her i solnedgangens varme skær kommer bådende ind i en lind strøm - først ligger de helt stille kort tid et stykke ude - for pludselig at speede ret kraftigt op - og med den fart sætter de kurs direkte PÅ stranden hvor de så "lander" - og herefter hentes helt op på stranden af en Traktor - hvorefter næste båd laver samme stunt . . .!!
Ret hyggeligt at følge "slagets gang her" . .
både, "til Lands" til vands
og i luften :-))
men - det er nu mest dette syn vi kommer efter . . . det kan slet ikke beskrives. . .
dette kan man da kalde : modsætninger : Solen lægges til ro - og Månen hænges op . .  på samme himmel - og på samme tid ..  . !!
end ikke billeder kan gengive virkeligheden
dét ER da værd at køre ca 4.000 km for . . .?!!!
man tror det næppe - over vandet viser Himlen at  solen er nede - og over land viser Himlen at Månen er oppe - i genskin af solens "nedgang"
med dette stemningsbillede sluttes denne dag af - (håber I har nydt det bare 10-del af det vi gjorde) :-))

Tilbage til side 4

Fortsættes side 6    

Til Portugal index