"Vær Velkommen Herrens år"
2013
Side 8
Jahh - så har vi taget hul på et Nyt år - og det starter lidt som det gamle sluttede . .  med lid "bøvl" :-))  for nu er det vandpumpen til Toilettet der er stået af (omformeren til gulvvarmen stod af i Spanien) . . så var der bøvlet med Internettet - manglende Skype - umuligt at loade op - så vi skal ud at køre for at "fange Net der er hurtigt nok" - og så røg muligheden for at nyde lidt underholdning i tv , , så - ja - så SKAL da lidt af det elektroniske i Campingvognen jo også "kokse" ..  vi er jo ellers altid heldige - så vi skal da ikke klage . .  især ikke når man er begavede med en Forhandler som vores - som sagde :"hvis I får det mindste problem på rejsen - så ring - eller mail - for så finder vi en løsning på hvordan I kan hjælpes - intet problem" .. . !!!

Ja - det giver da tryghed - men - de skal nu ikke kontaktes for så lidt . .  gulvvarmen skal vi jo først bruge på hjemvejen - og Toilettet. . ? hmm . .  ikke det store problem - for det bruger vi ikke ret meget - andet engang i mellem om natten - så . .. ?!!!
TV - virker - Skype KAN (med lidt god vilje) bruges . . og så må vi jo køre når I skal ha´ nyt på hjemmesiden ..

I dag ville vi så en tur ind og gensé Albufeira  . . . (hvis altså så ikke hjemveen kommer op i mig.  .??!! :-))  )

vi startede på stranden - og jeg kunne da godt mærke et lille "sug i maven" da jeg så Hotellet vore Unger boede på sidste Jul
Flottere kan et Hotel næsten ikke ligge ?  En fantastisk udsigt over "hele" Atlanten :-)) 
nogle enkelte var ude at bade - og havde vores søn været her nu, havde han været blandt dem - jeg selv "soppede" - og det var ikke koldt. . !!
Denne klippe står neden for Hotellet - mærket af da man IKKE må klatre på den .. ! det er for farligt - !!   Tårnet er med trapper ned - men også med elevator ..
Vi gik op og satte os og nød udsigten og en mega Is (hvor hyggeligt hvis der lige kom en lille mand og bad sin "Barbar" om en is) nøjj - hvor ville det så ha´ været perfekt :-)
men vi må sidde her selv - og glæde os over deres besøg her sidste Vinter. . (Ja - selv Mågerne spejder - og kan ikke forstå vi ikke havde ham med denne gang :-))
Lige dernede sad han - i "verdens største sandkasse" med sin Farfar - og "mærkede på hvad sand var" :-))
Her er så rent alle vegne - utroligt at her var i hundrede vis af mennesker i aftes - Nytårs aften - INTET ligger og flyder (det hvide er Måger - ikke papir .!!) :-))
Jeg zoomer lige - KAN måske være heldig at se den lille familie på terrassen . ? :-))  (næhh - såmænd kan jeg ej . .?!!! :-(   )
fra stranden går vi op på næste etage - hvor Hotellet ligger - og videre op igen på "2. etage" og går rundt i byen og genser lidt af den også
lidt udsmykkede døre - her er så mange fine - anderledes - forskellige - pyntet på forskellig vis - bl.a  med kakler - og den ene her er med frit syn til Havet
her er vi igen på etagen med Hotellet hvor vi før sad og nød Isen og udsigten denne trappe holder jeg mig fra   (man vil jo nødig sidde fast her :-))  )
et sidste kig til begge sider fra Hotellet - (her ER da bare flot) !!
vi går forbi "Tårnet" ned til vandet - oppe fra Hotellet - og går endnu en "etage" op - hvor vi har parkeret Bilen -
Selv Mågerne tager herfra nu . .  :-))
Passerer endnu en af de karakteristiske døre - og yderligere en etage op - (denne gade er vist ensrettet :-)) og så er vi oppe ved Bilen
kører så helt ned til den lille lystbådehavn hvor man har bygget dette (af legoklodser, mon .. ??!) (her er stadig nogle lejligheder til salg - hvis det har interesse , ,???!

normalt kører vi helt deroppe, til Albufeira - (det ER højt) - og lige der henne svinger vejen sig op (jeg har bare endnu ikke vænnet mig til at færdes i de højere luftlag


 

Da vi kom tilbage fra en dejlig tur til Albufeira, var der kommet en mail 3/4 time tidligere - fra en mand som netop havde læst om vores sidste tur hertil - i vinteren 2011-12 - og han roste både beskrivelsen og billederne - og glædede sig over vi var så begejstrede over landet - og vores megen ros af både landet og befolkningen - det var bare det han ville sige - og takke for - at han havde nydt beretningen . . . !!

Jeg svarede omgående - og undskyldte at jeg var 3/4 time om at besvare - for vi havde lige været på en herlig tur langs strandet i Albufeira :-)))
Grunden til jeg gjorde det - var fordi han i mailen fortalte at de boede hernede - få km fra den campingplads vi boede på sidste år (og bor på igen i år) og reaktionen kom da også prompte : " Neejjjiii . . .  ??  er I her igen .. ?!!" . .

Det kunne vi jo ikke benægte (og ville da heller ikke) - og for at gøre en lang historie kort - endte det med vi aftalte at mødes med ham, hans kone og 2 børn - på stranden i "vores egen by" dagen efter - og som sagt så gjort - en rigtig sød lille familie - unge mennesker - som havde taget springet fra Danmark til Portugal - og med den snak vi fik - det, de fortalte - ja - da kan vi bestemt godt forstå dem - og havde vi selv været på et andet "alderstrin" - så havde vi helt sikkert også været at finde blandt de danskere der har skiftet Danmark ud med Portugal - langt hellere end Spanien - de 2 lande kan slet ikke sammenlignes - og slet ikke når man som dansker er vandt til et lille overskueligt land - så foretrækker vi nok Portugal - her er så fantastisk smuk - super rent - og en ualmindelig rar befolkning .. .

Tilbage til side 7                                                                                       til Portugal index

fortsættes på side 9