2009 - Hobby Prestige
(Endelig fik vi den)
 
(ovenstående er fra Hobbys katalog - men en 720)
Alle der har fulgt os - her på hjemmesiden - samt på D.C.U og Campingferie.dk ved hvor galt det gik med vores forrige - helt nye Hobby - som blev totalt skadet af Syre - har vi fået mange velmenende breve fra - og har lovet at vi ville fortælle "slutningen" - og vise den nye Vogn frem når vi fik den...
Det gøres så nu....!!!
Ovenstående billede var det vi besluttede os ud fra hvilken type det skulle være - og da så Messen i Düsseldorf åbnede, tog vi derned for at se alle typer in natura - og fastholdt så vores beslutning..
Den forrige vogn var en Excellent 540 - men denne gang skulle vi så op i en Prestige (også 540) for at få samme buede indretning i - og over - køkkenet - da vi godt kan lide de "svungne liner" - contra hvis det er helt lige..
Ligeledes kunne vi bedre lide farver på både Låger - og betræk.. så - altså.: Prestige 540 UFE - blev det...!
Vi har en super Forhandler som vi ringede til og afgav bestillingen - samt bestilte vi den monteret med UltraHeat - Antennestang (den tykke) inst. til Batteri med sikringer - (OG KASSE..!!!!) samt trukket og monteret til Gulvvarme.. samt Tempo 100 godkendelse.
Prestige-modellerne skulle produceres sidst i November - så Forhandleren ville ringe når den var klar - og det gjorde han - og vi aftalte at hente den d. 3. december - da vi alligevel skulle på de kanter denne dag...
Som sagt - så gjort..
Vi ankom noget forventningsfulde - fik en super modtagelse - en god kop kaffe - og en snak om alt andet end Camping - og så gik vi ud for at se "vidunderet"..
Jamen - alt var som aftalt pr. telefon - der stod den bare og ventede på at komme med hjem...
Hvor var det bare dejligt at hæfte på - og så hjem og gøre klar til alle de mange glæder der ligger og venter forude - i - forhåbentlig mange - mange år..!!
Som lovet - har vi taget de første billeder som vises her - i den "rå version" - d.v.s. den er netop kommet hjem - intet er fyldt i den (som det ses) - ikke engang Plastik er taget af - ej heller gulvtæpper lagt på (gøres til sidst - når den er fyldt - pyntet - og "køreklar")
netop hjemvendt
Som sagt er det en "540" - men totallængde m/træk er den 7,37m - u/træk er den 6,16m - indvendig er den 5,58m samt er den 2.30m (nægter at rejse m.2.50m - af erfaring fra de steder vi rejser til)
skrevet af "Fruen i huset"... Bent har ikke det problem da han har alt i kørekort - stort og småt
selv om der er et specielt tv-modul overvejer vi at placere tv her - på svingarm
(det gjorde vi så ikke..!!!)
Siddegruppen er ekstra stor i denne Model (kontra vores sidste) også Bordet er en del større end vi er vant til fra den anden - samt Wilk´en vi havde og andre vi "kender" - dette måler 110x76 ..
(ikke så godt et foto) lågerne har fået nye greb - og det "hvide" er ikke hvidt - men "flødefarvet"
Køkkenet har også dejlig meget køkkenbordsplads - mange skuffer og skabe - samt "udtræks-modul" til evt. kolonialvare - samt er der ekstra stikkontakter ..
Vi fik også Sengetæppe med denne vogn - (ikke normalt) sengen er såkaldt 3/4-seng
dejligt med bred vindueskarm - synes vi....
UFE´en er med separat toilet (og Bad) og ekstern vask - giver meget mere skabsplads - og plads i det hele taget, end vi havde i den anden Hobby
Badeforhæng medfølger - men endnu ikke hængt op
Dette var så den foreløbige rundtur i vores nye "Rulle-Marie" som lovet - men efterhånden vi "flytter ind" vises flere billeder.....
     
Beklager jeg har ladet vente på mig - men.: "bedre sent end aldrig" - så her ses vognen efter "indflytningen" -  i en mere beboet udgave:-))
Velkommen indenfor . . :-)
   
Lysslangen er IKKE med røde pærer - men alm. - det "snyder" på foto Radioen er indbygget oppe i hjørnehylden (fik træet af forhandleren)
Dette køkken er det bedste vi har haft i en campingvogn
stort køkkenbord - meget skuffe- og skabsplads samt et rummeligt køleskab med god stor reel fyser
dørgrebene er rigtig gode - contra dem i vores forrige Hobby
Fjernsynet var først et 19"  - men som det ses er der nemt plads til 22" - og det blev det - men: det blev hurtigt skiftet ud med et 24" som der er fint plads til - monteret på beslag så det også kan trækkes ud (men det har vi ikke behov for . .)   og modulet kan stadig vendes så vi kan se TV i soveværelset hvis vi ønsker det . .
Døren ind til soveværelset har vi afmonteret - og ophængt en let portiere (det gør vi altid da vi ikke bruger døren alligevel)
Pulverslukker har vi altid med - samt Brandtæppe - og så er jeg glad for det store vindue i døren (hvor der også er gardin for nu - samt kan det lukkes med et fast "foldegardin" der er monteret i døren.
Dobbeltskabet er meget rummeligt - og vi har så delt det med hylder i hele den ene side - samt monteret en lysslange (kan virkelig anbefales - det lyser hele skabet op - nemt at se alt - der er monteret med en dørkontakt til Bil - så den slukker når skabet lukkes)
2 store skabe over sengen - samt 3 over sidevinduet også vi har nu fået 2 pyntepuder til sengen - samme som sengetæppet
TV-modulet set fra sengen - hvor tv´et kan drejes ind - og vitrineskabet ud i stueafdelingen
den eksterne håndvask i soveværelset
mange skabe over og under vasken - samt meget spejl (men: "de er jo ikke hvad de har været" - så mindre kunne gøre det:-)) ) og der er "indirekte belysning" i hjørnet mellem de 2 spejle . .
dørlåsen - både ind-og udvendig er forstærket - og mere "gedigent" end tidligere .. .
   
Det var så som lovet - vores 2009 Hobby - og det er nok det vognmærke vi har været mest glade for..
Nu er vi på vej ind i 2012 - jeg har set den nye model - men endnu kun fotos - udvendig synes jeg den er rigtig pæn/anderledes - og glæder mig til at nærstudere den indvendig - og hvis den også falder i vores smag der - ja - så kan det nemt tænkes at vi sælger denne - og køber den nye model :-))
Vi får se. . . . ?!
   

SIDSTE NYT: (sept.2011)


Som skrevet under "Rejsebeskrivelsen til Eindhoven" lovede jeg at vende tilbage og vise billeder af det som vi har gjort med den "rille" der er bagpå - vores er nu lukket - andre har som bekendt boret huller under rillen . . . men det var ikke noget vi som løsningen . .  men se selv nedenfor..!!
 

Lige over stoplyset er en lang åben rille - og som det ses samler der sig nemt snavs og regnvand i den som kan være svær at rengøre . ..
på vej hjm fra Eindhoven stoppede vi hos vores "Superforhandler" - vi spurgte om en "god idé til at løse problemet" - han smilede stort - og straks hentede han en skinne (som også sidder på fronten) han gav den til Bent med ordene : "kan du selv sætte den i"..?:-))

OM "vi" kunne . .? ha - ja - vi nåede dårlig nok hjem før Bent havde sat den på . . . og det ser da ret pænt og "færdigt" ud . . ikke sandt.?!

  håber denne idé kan hjælpe andre - som så ikke behøver bore i CV.en
   
Seneste "ændring" - da jeg ikke synes lyset i klædeskabet var særlig "oplysende" . .  lavede Bent dette - så nu er der virkelig "lys over land"

Lysslangen er naturligvis en 12 volt - lyset tænder og slukker efter som døren åbnes/lukkes . afbryderen er en kontakt som den der bruges i Bildøre  - det er den billigste måde kontra at købe noget "Camping-tilbehørs-kontakt-halløj" :-))
Retfærdigvis - (overfor Bents "faglige" stolthed)  - vil jeg sige at slangen ER strammet op - den hænger ikke i "bølger eller gardiner" - jeg tog billederne inden det var helt færdigt. . .  og jeg er bare SÅ glad for det lys - kan nu se ind i selv det fjerneste hjørne - samt i både top og bund..!
   
  Måske andre kan bruge idéen. . ??